[REPLY]
da vores tv- boks gik i stykker skulle vi have en ny. der gik 3 dage så det var intet
MEN at komme igennem til teknisk support? den dag jeg ville bestille en ny boks- sad jeg 3x 18 min i ventekø for at komme igennem
da jeg så endelig fik boksen ventede jeg igen 4x 18 min for at komme igennem til teknisk support
og det var lige før vi ingen tv fik til weekenden og hvorfor har de ikke åbent i weekenden?
Har været viasat guldkunde i over 10 år og som sådan været godt tilfreds, men for ca. 3 år siden skiftede vi til vores fællesantenne og desværre efterlod vi vores telefonnummer hos viasat, det skulle vi nok aldrig have gjort, de har nu kimet os ned lige siden vi skiftede og vi er derfor meget trætte af dem, har bedt dem lade vær at ringe, har fortalt dem at vi har nu fællesantenne og derfor ikke kan bruge deres produkter, har bedt dem slette vores nummer, men uanset hvad, så bliver de ved, så nu har vi opsagt vores fastnetnummer, for så får vi da fred for dem, for de fostår åbenbart ikke et nej tak.
Jacob fandt anmeldelsen nyttig
Blev ved oprettelsen oplyst at jeg frit kunne vælge imellem hvilke kanaler jeg efter "gratis perioden" havde mulighed for at fravælge. Jeg kan så ikke fravælge enkelte kanaler men hele pakker hvilket er irriterende. Derudover fryser mit signal ofte og fjernbetjeningen er dårlig!
Eneste gode oplevelse var installatøren som satte min parabol op. Super flink og kompetent.
har været kunde hos dem før og nu kommet tilbage da de ville få nogen flere hd kanaler. men da jeg skal havde nul stillet mit viasat på deres hjemmeside er det er stort problem har nu ringet til dem 3 gange og der er stadigevæk ikke sket noget med at nulstille mitviasat
altså et lille problem med at nulspille mitviasat hvad så hvis jeg har et større problem vil det nok tage flere mdr
Skiftede fordi det var for u-fleksibelt og dyrt. Prisen steg og steg, hver gang jeg fik brev fra dem. En masse kanaler man aldrig så...spild af penge.
Også den røde klud...jeg opsiger mit abonnement, og det kontakter mig for at sætte prisen ned og give mig en lille gave...man skal altså bare opsige, så får man det billigt igen?
Så skulle jeg lige ringes til et par gange inden jeg slap helt ud...næsten som at være medlem af en sekt.
Viasat reklamerer på hjemmesiden med en HD-box Plus til 499,00kr., hvis man er kunde med den store pakke. Når man henvender sig er prisen pludselig 999,00kr., og sælgeren kender ikke noget til tilbuddet!
Han tilbød, at jeg ville få nedslag på 98,00kr. om måneden p.gr.a. merprisen, men da kontrakten kom, var det et helt andet indhold med priser, som gjaldt for alle andre kunder også.
Boxen virkede naturligvis ikke, så jeg stod lørdag aften med 30 grandprixgæster og intet tv-signal!!
Kundeservice og programmer er også under al kritik, så nu opsiger jeg mit abonnement.
Desværre har Trustpilot ikke en anmelder side dedikeret til TV1000.dk, så derfor følger den her under Viasat's side, selv om jeg har abo på TV1000 pakken igennem Yousee.
Så det er lidt af et håb at så en af Viasat's medarbejdere ser anmeldelsen og tager det op til vurdering.
Der vises så men nogle ganske uden mærkede film på de TV1000 kanaler, der er bare lige et par ting der skal kigges på, som kunne styrke kanalerne:
Dolby Digital, lydformatet at os med hjemmebiograf elsker på TV kanaler. Desværre må man konstatere at 5.1 lyd er lidt af en mangel vare i en del af de film der vises specielt på TV1000 HD. Ser man på filmenes tekniske data på IMDB, så finder man hurtigt ud af at de er blevet lavet med minimum 5.1 lyd.
Film i HD og 5.1 er noget der går hånd i hånd, der virker det ret flat hvis lyden så kun er med 2.0 lyd.
Desværre er der også nogle film kanaler helt uden Dolby Digital, men kun med MPEG lydspor, gad dælme godt at se at der var Dolby Digital på de kanaler også, så man også på dem kan opleve film med 5.1 lyd.
Hjemmesiden tv1000.dk
Den program oversigt kan laves bedre. En ting jeg gerne ville se, er at der var en komplet liste over alle film der vises fra A til Å, at man der kan klikke sig ind på hvert enkelt film og se hvornår at hver enkelt film vises i løbet af måneden og på hvilken kanal.
Hvordan kan noget så elendigt være så dyrt ??
Hvor er det træls at man konstant skal melde sig ind og ud og ind og ud for at få deres middelmådige produkt til en stadig alt for dyr men tålelig pris ???
Min bedsteforælder har vært kunder i 15-20 år, da deres total out data box DØD her for et par mdr siden kan viasat til byd dem en box til deres nye fuld hd tv!, normale koster den 500kr sige kundeisevers til min bedstefar men de kan få den for 270kr, Da jeg så er hjemme og besøge min bedsteforælder kan jeg se de har send en normale modtager !!! som man enlig som bare selv kunne købe til samme pris. og ja DER MASSER SNE PÅ DERES TV !
Men det er jo bare så ment jeg skifter bare VIASAT ud for dem så de kan få en selvskabt der tilbyd en box med HdMi !
Jeg har været kunde hos Viasat i over 6 år nu, og har derfor en baggrund for min anmeldelse.
Jeg har igennem årene oplevet en række problemer:
Dårlig fjernbetjening
Problemer med parabolen i 5 min. et par gange om året
Gode ting ved Viasat:
Gratis Viaplay konto
Der er forholdsvis få problemer med Viasat og der leverer noget godt tv.
Viasat er et forbandet svindelfirma!
Lige for at nævne et par af de "få" problemer jeg har med dem:
1. Deres elektroniske program guide er nede og laver problemer flere gange dagligt.
2. Deres unge-intetanende-manuskript-oplæsende telemarketingsansatte ringer dagligt op og tilbyder mig mere af deres lort (svarer derfor aldrig på "intet nummer"-opkald).
3. Har pt. ikke noget tv-signal nu hvor jeg skriver dette! DOOH
4. Har pt. 2 sat-bokse hvor begge er så elendige (billige) at den ene skal man ofte slukke for mange gange (10+) før den egentlig registrerer det og slukker. Denne boks kan man også trykke mute på hvor at den viser at lyden er muted, men den lyden spiller upåklaget videre!
5. Deres tekst-tv laver fejl på daglig basis eller kan ikke nåes.
6. De har rigtig høje priser (selvom tingene sjældent virker) og alligevel skal man afbrydes med 3-6 minutters reklame hvert 15-20. minut, så de også kan hive en ordentlig omgang reklame-penge hjem til røverhulen.
7. Deres program-kvalitet er elendig og næsten alt de selv producerer er ligegyldigt TV om ligegyldige eksistensers ligegyldige liv og handlinger, i stedet for at producere oplysende og godt TV, som ikke fordummer og skaber psykiske problemer i den yngre del af befolkningen.
8. Deres tekniske afdeling og supportafdeling er ofte svære at nå og få kvalificeret oplysning fra, men deres salgsafdeling er altid klar og svarer hurtigt (læs: Når først kunderne er røget i fælden, så skal der ikke bruges tid/energi på dem, medmindre det er en ekstra ydelse det drejer sig om)!!!!
9. Magter ikke at skrive flere punkter, men det kan jo være at jeg laver en toer en dag! ;-)
Alt i alt er Viasat et rigtig lortesvindlerfirma som benytter en masse ufine, uetiske og nogle gange ulovlige tricks. De håber på at ingen kunder snakker med hinanden, husker alle de sager der har været i TV med dem (kontant og andre forbrugerprogrammer) eller selv glemmer hvordan det var at være kunde hos dem for år tilbage, hvis de gjorde dette ville Viasat ikke eksistere i Danmark om 5 år, men dette gør folk desværre ikke godt nok, så alle sammen - SPREAD THE WORD, så de ikke kan blive ved med deres ynkelige svindelfirma (eller de i det mindste kan få rettet op på deres 1000 fejl!).
Nå, nu magter jeg sgu ikke at skrive mere lige pt., men tror at jeg vil ringe til Al-Qaeda og fortælle dem at Jyllandsposten har skiftet adresse til: Wildersgade 8, 1408 København K!! Høhø ;-)
Genudsendelser, genudsendelser, genudsendelser. Og det bliver ikke meget bedre på TV1000.
Viasat = bondefangeri!! Jeg har pr. telefon ændret i min kanalsammensætning - intet problem! Indtil jeg får brev om, at ændringen først sker pr. 1. april... Hvorfor?? Fordi de har tre måneders varsel!! Jeg har IKKE sagt mit abonnement op - kun ændret i min kanalsammensætning - så kan man da ikke have 3 måneders varsel!! Viasat lever i DEN grad op til deres dårlige rygte!! Har aldrig hørt noget lignende!!
Jeg har været kunde hos viasat i mange år, har 2 kort og ændret mine pakker nogen gange uden problemer alt er foregået som aftalt.
er aldrig blevet opkrævet ekstra, (bruger pbs.)
har ringet ind et par gange for stille et par spørgsmål, de har altid været yderst behjælpsom med løse problemet. også når jeg har spurt til en nyt produkt også når jeg har sagt nej, har de svaret pænt det er forståligt, er aldrig blevet påduttet noget.
vdr. regninger har alt været ok her, men jeg syntes det er dyrt og stiger,
og nu får vi fibernet næste år så må vi se om det bliver billiger samle både internet-telefon og tv et sted.
men det er ikke retfærdig at de kunder der har været hos viasat længst skal straffes med 3 mdr. opsigelse.
Nå skal i fogederetten den 15-12 og Viasat møder stærkt op med deres Diktator Advokat, som går ind for deres svindel, men jeg har da en trumf i baghånden, sagen bliver ikke afsluttet i fogderetten men bliver anket til Landsretten, hvor jeg overfor den beskikket Advokat som jeg skal havde, fremlægger bevis for at Viasat svindler.
Jens Sørensen fandt anmeldelsen nyttig
Har været kunde ved Viasat i flere år.
Men det er alt for dyrt og man får jo ikke noget
for de mange tusind kroner som man betaler.
Hvert år koster det endnu mere og prisen stiger og stiger.
Vil fraråde folk at blive kunde hos viasat ikke kun pga af priserne
med den dårlige kundeservice, søg efter en bedre løsning!
Glemmer man og framelde sig viasat mindst 3mdr før at man vil skift til andet selskab får man store problemer og de nægter at give slip på dig
indtil den dag at de har fået en 3 mdr skriflig opsigelse hvilket er moralsk forkert og forkastligt at folk har store problemer med at sleppe for viasat.
jeg har nu haft både tdc home trio, yousee og nu viasat. vi fik det for 8-9 måneder siden. ud over at have en box som driller med mange ting som at boxen ikke vil reagere på fjernbetjeningen og den slukker fra tid til anden. dette er dog ikke noget som viasat kan klandres for, dog et irritations moment. det er dog er helt og holdent er viasat skyld er den piv ringe on-demand tjeneste de har. der er ingen film overhovedet. søg på simple ting som eks. brad pitt eller andre som har lavet mange film så kommer der intet. det er en ommer. få nu film på som folk gider at se. de 2 andre (trio og yousee) har alle film man kan finde på at lede efter. den anden ting som er helt håbløst er deres kanal on-demand. her kan der i enkelte programmer være flere end 3-4 forpræmiere hvor der burde være en. så må man kigge dem alle igennem før man finder den rigtige ;( programmerne er lagt i en stor rode bunke. et ex. i fristet burde opdelingen ligge i dato. det gør den måske også men først er de ældste programmer lagt øverst så når man lige skal se det program man missede for et par dage siden skal man helt ned i bunden. men..... så har man valgt at kalde programmet 2 forskellig ting. enten hedder det "fristet" eller "fristet - hvor langt vil du gå" man vælger så at skifte mellem disse 2 navne så man skal lede i en stor rode bunke for at finde den rigtige. igen en OMMER!! ydermere er det ikke altid de bliver lagt ind, så hvis man har misset en uge er det med al sandsynlighed kun 3 ud af 4 som man kan se. vi har sparet lidt penge i forhold til home trio, men jeg betaler gladeligt den forskel igen for at langt bedre produkt, da viasat efter min mening helt har fravalgt at satse på denne del af deres produktflade og dermed bliver sat af fra de andre udbydere. jeg vælger ikke viasat igen
Finn Snedker fandt anmeldelsen nyttig
Svære at komme i kontakt med, og uforståelige vilkår.
Jeg har haft en VIASATpakke som var svær at komme ud af i forbindelse med flytning. Min hovedpakke havde en måneds opsigelse hos dansk bredbånd,men da jeg skulle flytte opdagede jeg en 3 måneders opsigelsesfrist gemt væk i en lang tillægskontrakt...
Denne frist fandtes ikke på hjemmesiden hvor jeg bestilte.
Efterfølgende meget dårlig kundeservice hos såvel dansk bredbånd som VIASAT...
-Aldrig mere VIASAT.....
Skal du alligevel have et abonnement:
HUSK
Læs det med småt!
Forlang fuld aftale sendt skriftligt!
Har haft viasat en del år men syntes efterhånden de er blevet uhørt dyre, så skiftet selskab..træls der er monopol på tv3
Hej Conni Mathiasen,
Dejligt, at du har været kunde hos o igennem nogle år og meget trist, at du nu har skiftet selskab.
Generelt er prisen på både sport rettigheder og populære danske programmer steget meget disse sidste år. Derfor har vi hos Viasat muliggjort, at du selv kan kombinere din helt egen TV-pakke. Med hele 31 Tv-pakke kombinations-muligheder er der således større chance for, at du ikke betaler for tv-kanaler, du ikke ønsker.
På følgende link kan du se hvor meget, du kan spare ved at vælge netop den TV-pakke, som passer dig og din famille: http://www.viasat.dk/content/priser-tv-pakker-produkter
Vi håber naturligvis på en dag at se dig som kunde hos Viasat igen.
Viasat A/S
De snyder og bedrager med regninger og gebyrer så det vil noget.. fyh for fanden da.
Finn Snedker fandt anmeldelsen nyttig
Hej Xander,
Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig ordentlig behandlet så hvis du føler dig snydt og bedraget, så må der bestemt være sket en fejl. Prisen på din aftale burde naturligvis have været helt tydelig for dig både hvad angår gebyrer og antal regninger.
Send mig en mail på kundeservice@viasat.dk og skriv Att. Søren Bruhn i emne feltet så kan jeg kigge på din sag med det samme.
Jeg håber på at høre fra dig, så vi sammen kan rette op på eventuelle misforståelser.
Viasat A/S
Da jeg havde været kunde et stykke tid ved viasat ringer en af deres smarte tlf sælgere til mig og tilbyder mig noget ekstra udstyr som ville gøre jeg kunne koble flere fjernsyn til paraboeln og se forskellige programmer rundt om i huset på samme tid.
Det takkede jeg pænt nej til da jeg er ungkarl og kun kan se på et fjernsyn af gangen og har også kun et,et stykke tid efter modtager jeg en kasse med posten indeholdende noget udstyr fra viasat og kan se det er det udstyr jeg takkede nej tak til og skynder mig selfølgelig at ringe til dem for at gøre dem opmærksom på deres fejl,efter at have forklaret dem jeg bor alene med 1 fjernsyn engang til så jeg intet havde at bruge deres udstyr siger kundeservice så at det kan godt være sælgereren måske havde været lidt for uærlig for at få solgt noget og de lover at sende mig en frankeret kasse eller noget så jeg ikke skal betale for det produkt jeg ikke ville have,der går et lille halvt års tid uden der sker noget og så opdager jeg de i den periode trækker ekstra beløb på min konto i hver måned for det udstyr jeg aldrig har ville have,med det samme jeg opdagede dem i deres tyveri nummer har jeg meddelt dem at de godt kan få stoppet mit abonnemt for magen til Stein bagger fidus magere har jeg da aldrig oplevet i mit liv.
Pas på dem og deres tyveri numre oa efter at have læst om dem herinde kan jeg kun udlede de operer som en sigøjner bande eller noget der er langt værer.
Jeg ved ikke om de accepterer min opsigelse men har meddelt banken at de skal lukke for dem så de ikke kan trække flere kroner.
Tak for i røvrendte mig viasat,denne beskrivelse ligger på akvarieforums og rc forums til skræk og advarsel for nye potentionelle kunder som tak for det i gjorde mod mig.
Hej Henrik,
Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse hos Viasat. Det lyder til, at der er tale om en misforståelse fra sælgers side, og at du ikke efterfølgende har modtaget en porto label til returnering af udstyret.
Såfremt du har mulighed for, at sende mig en mail med dine personlige oplysninger, vil jeg sørge for at få kigget nærmere på din sag og forsøge at finde en løsning sammen med dig.
Du kan sende mig en mail på kundeservice@viasat.dk og i emne feltet skrive "att. Søren Bruhn". Så kontakter jeg dig efterfølgende, forhåbentlig med en løsning.
Viasat A/S
Vi bestilte Viasat kort efter vi flyttede i hus, og efter 3 bokse og 7 kort lykkedes det os endelig at have signal i en hel uge i træk. I det år vi havde Viasat fik vi oplyst at ved signal fejl skulle vi blot tage strømmen fra boksen - vente 1-5 minutter - sætte strøm til igen og så skulle det være løst. Men når det skal gøres 3-4 gange i ugen, så må der være noget andet galt.
I ca. 2 måneder havde vi ingen signalfejl, men derimod begrænset tv, dvs. der var alle programmer, texttv, kanalinfo og alt hvad et barn i voksealderen måtte begære, desværre kun vist på ca. 10% af skærmes 32" - prøv at se CSI Miami med forstørrelsesglas..
En dag blev vi så ringet op af en service medarbejder, der lige skulle høre hvorfor vi ville meldes ud af Viasat - meldes ud??? vi har sendt boksen til reparation ?!?
Vi kontaktede kundeservice og ville ud af vores aftale med øjeblikkelig virkning - DÉT kunne vi så sandelig ikke få lov til, det var jo kontraktbrud osv. (her folder hustruen sig ud) og forklarer dem at manglende signal, 3,2" tv, signal fejl, 3 bokse, 7 kort og pil-lortet-fra-hinanden-4-gange-om-ugen var kontraktbrud fra deres side.
Det skulle så eskalere yderligere da Viasat forsøgte at trække regningen 2 gange fra vores konto, den blev heldigvis afvist, men nu mente Viasat jo så at vi ikke havde betalt, og varslede os med inkasso og RKI. Vi kontaktede RKI og lagde vores betalingsoversigter frem, de svarede tilbage "Det ser fint ud, vi blokere Viasat så de ikke kan indberette jer", dernæst tog vi kontakt til Forbrugerstyrelsen, og til sidst informerede vi Viasat at henvendelser fremover kunne de rette til vores advokat -nu var det (CENSUR) slut.
Ca. 20 min. efter den mail var modtaget hos Viasat, blev jeg ringet op af en meget højtsiddende dame, der kunne tilbyde mig guld og diamant kanaler... Jeg takkede pænt nej ;) Vi skal ikke nyde noget af deres service, eller mangel på samme.
Hej Frank Pedersen,
Ud fra din beskrivelse lader det til, at du har været meget uheldig med alle de tekniske problemer du har været udsat for. Jeg ville ønske, at du ville give os en chance for, at vise at vores produkt er af en fantastisk kvalitet når det er installeret korrekt.
Det er meget beklageligt at hele din sag er eskaleret på den måde, som det nu er sket. Jeg vil meget gerne tage din sag op og se om ikke vi kan finde en løsning på en anden måde. Ønsker du det, vil jeg bede dig sende mig en mail, med dine personlige oplysninger, til kundeservice@viasat.dk og i emne feltet skrive Att. Søren Bruhn.
Viasat A/S
Den 09-09-2011 sendte jeg min opsigelse til Viasat fordi vi pludselig måtte flyttet til Grønland. Hvor der ikke er Viasat. Viasat valgte trods det, at holde fast i min betaling til den 01-01-2012. De nye kunde efter 2010 kunne have sluppet med måned ud, plus en måned. Men trofaste kunde før 2010 får altså lov til at punge ud, for noget jeg ikke kan se og fordi de har været gode kunder. Jeg gjorde pænt opmærksom på, at deres beslutning betød, at jeg aldrig vil have Viasat mere. Svaret var som i enhver inkompetent virksomhed.
En arrogant tom mail
Tak for god behandling Viasat. 1000 tak og farvel.
Nyt 01-12-2011
Viasat har lige hævet næsten 400,00 kr på min konto. Man tror det ikke men de har ret til, at opkræve deres kortgebyr, selv om det er opsagt og udløber en måned senere. Dem der giver dette firma 5 stjerner må være meget lidt krævende ,eller noget værre.
Det er og bliver et fupfirma og det kan ingen nye direktører åbenbart ændre på. Sover de mon godt, dem der arbejder der?.
Hold da op-
Hej Tommy,
Øv hvor er det ærgerligt, at du føler dig snydt af os det har bestemt aldrig været meningen. Jeg vil prøve, at svare på nogle af dine spørgsmål.
Viasat har forskellige opsigelsesvarsler alt efter hvornår du har indgået en aftale med os.
I dag er det styret af om man som kunde har modtaget billigt udstyr/hardware sammen med sit tv-kort eller ej da man blev kunde hos os.
Alle vores kunder betaler en kortafgift og den hænger ikke sammen det månedlige abonnement. Det dækker udgifter til tv-distribution, programmering af satellitsystemer, kode-opdatering mv. - og denne betaler man 2 gange årligt.
Håber du kan bruge ovenstående forklaring ellers er du altid velkommen til, at sende mig en mail på kundeservice@viasat.dk hvor du, i emne feltet, skriver Att. Søren Bruhn.
Viasat A/S
Rigtigt fede programmer, men man betaler så også for det. Syntes at de godt kunne sætte prisen lidt ned, og så have en kvalificeret salgs afdeling.
Hej Nikolaj,
Tak for dine fine ord omkring programindholdet!
Derfor har vi hos Viasat muliggjort at du selv kan kombinere din helt egen TV-pakke. Med hele 31 Tv-pakke kombinations-muligheder er der således større chance for at du ikke betaler for tv-kanaler du ikke ønsker.
På følgende link kan du se hvor meget du kan sparer ved at vælge netop den TV-pakke som passer dig og din famille: http://www.viasat.dk/content/priser-tv-pakker-produkter
Du er meget velkommen til at kontakte mig når du har fundet din nye tv-pakke eller blot har spørgsmål.
Det gøres ved, at sende mig en mail på kundeservice@viasat.dk og skrive Att. Søren Bruhn i emne feltet.
Jeg ser frem til at høre fra dig.
Viasat A/S
Når man ikke længere er kunde hos dem, bliver de ved med at ringe med deres åndssvage tilbud. De forstår ikke et nej.
Hej Mike og tak for din vurdering af Viasat.
Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, hvis du bliver ringet op til trods for at have bedt os slette dit nummer.
Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at slette dit nummer /dine numre, og jeg vil derfor bede dig sende mig en mail på kundeservice@viasat.dk, hvor du oplyser, at du ikke ønsker at blive kontaktet af Viasat inkl. dit telefonnummer /dine telefonnumre.
Så snart jeg hører fra dig, vil jeg sørge for, at dit telefonnummer bliver slettet. Jeg sender dig også en bekræftelse på det.
Viasat A/S
Jeg gad godt at der blev ført en statistik over hvor mange af deres kunder der er blevet slæbt i fogedretten.
Bestilte et abonnement hos dem da de kørte en reklame kampagne i TV med 0 kr.
Allerede måneden efter sender de mig en regning på 475,- kr. som blev kaldt kortgebyr, som jeg ikke betalte, men kontaktede Viasat, her fik jeg den besked at det stod som kontrakt betingelser, altså det med småt.
Meddelte Viasat at jeg ikke ville betale, og allerede dagen efter var mit signal lukket.
Det var så det tænkte jeg, men nej 6 måneder senere modtog jeg igen en regning på 475,- kr. igen for kortgebyr, her forholdt jeg mig tavs, for jeg gad ikke høre på deres lort.
Så kom sagføren ind i billedet.
Fik 3 rykkere, og uanset hvor mange gange man ringede til advokaten, fik jeg bare besked på at jeg skulle betale, hvilket jeg nægtede.
Og så kom stævningen, jeg gjorde indsigelser, men tabte i retten.
Fik dom om at jeg skulle betale for noget de udbød til 0 kr.
Sidder i skrivende stund og skal i fogedretten pga 950,- kr. + en masse retsgebyrer.
Mit bedste råd til jer derude er.
HOLD JER LANGT VÆK FRA VIASAT
Kunne jeg give minus stjerner så ville de få 10 minus af mig
Peter Krog og Finn Snedker fandt anmeldelsen nyttig
Tak for din vurdering af Viasat.
Det ser ud til, at du desværre ikke er blevet ordentligt orienteret omkring vores priser, hvilket jeg er oprigtig ked af.
Jeg har desværre ikke mulighed for at kommentere din konkrete sag, da jeg ikke kender dit kundenummer. Generelt kan jeg dog sige, at de af vores kunder, som mener at være blevet forkert oplyst, som regel retter henvendelse til os og den vej igennem får løst deres problem.
Hvis du har lyst til at drøfte din sag nærmere, vil jeg meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte mig direkte ved at sende en mail til kundeservice@viasat.dk og i emne feltet skrive Att. Søren Bruhn
Har haft Viasat siden 1998,og har det kun nu Pga Formel 1
og moto GP, men nu er Moto Gp sat over på Viaplay, så man igen skal betale "lidt" ekstra for at se det.
Man kan heller ikke kun vælge basispakken,men skal have en ekstra pakke med, så lige så snart Formel 1 sæsonen er færdig er vi ude herfra.
Der er nok en anden udbyder, som vil ha os som kunder.så finder jeg nok en kanal, som sender Formel 1 på min parabol.
Har haft Viasat i nogle år, men valgte det på et tidspunkt fra af forskellige årsager.
Der var ingen problemer i opsigelsen eller i kvaliteten af deres produkt.
Irritationen består i, at har man først været kunde hos dem så ringer de i tide og utide og tilbyder deres produkter, på trods af at man har bedt dem om at lade være.
Gode ved Viasat
- Viaply
Dårlige ved Viasat
- Priserne
- Kundeservicen
- Udstyr
Længere fortalt.
Vi har Viasat, mest fordi jeg gerne ser fodbold. Priserne er langt overskruet det du kan få ved YouSee, og deres kundeservice er så ringe at du nærmest bliver svinet til ved dem når det omhandler deres udstyr eller regninger.
Ofte har de ikke styr på det og udsender regninger i fling, når så de er betalt får du besked på regningen ikke er indbetalt, ja de når endda at lukke for signalet før de opdager deres fejl (ikke betrykkende).
Deres kort fucker helt og deres udstyr jammer sig selv.
Held og lykke med Viasat !
Vi er blevet stævnet af via-sat. vi har haft dem i 15 år, altid betalt, men for 2 år siden opsagde vi guldpakken, med 3 mdr. opsigelse, men skulle så forsætte på den mindste pk.
men det kan via-sat ikke finde ud af, og blev ved med at sende regning, på guldpakken, men vi havvde kun signal, til den lille pk.
Nu har de slukket alt, og vil stadig have penge, for noget vi ikke har.
De kræver 3 mdr. opsigelse, hvis man går fra stor til lille pk. det har vi overholdt, men når det f.eks. går fra lille til stor pk. er der ingen opsigelse.
Via-sat hvor DUMME har man lov til at være, men vi kan jo mødes på TV. for i er så rådne oppe i jeres små hoveder.
Sender folk til incasso, og stævning, på jeres egene fejl.
Sådan behandler man bare ikke folk, der siger op efter 14 år,s medlemsskab.
Vi advare alle imod jer, at de skal holde sig væk fra jer.
men kan ikke finde ud af deres pris lister på deres hjemmeside. Man skulle tror det var de to have nisser der har lavet deres hjemmeside.
Hvorfor fanden laver de ikke bare en copy past af yousee.
Som andre anmeldere skriver, så er regningerne forskellige fra gang til gang. Signalet forsvinder for et godt ord, og jeg ser med gru frem til, så snart som muligt at sige mit abonnement op for at skifte til Canal Digital. For jeg kommer nok til at hænge på deres "service" i en rum tid, før det lykkes mig at slippe ud af deres kløer... Se evt. facebookgruppen "viasat stinker", og del gerne ud af jeres oplevelser med Viasat i denne gruppe. Viasat sender de samme kedelige lortefilm hele tiden, dokumentarkanalerne er også rene genudsendelser og TV3 + o.s.v. er jo bare lige til at lukke op og s.... i. Det varer ikke længe inden Viasat kan genbruge mit kundenummer (7641529) til en ny stakkels kunde!
Er nød til at ha Viasat.
det er så uoverskuelig, og ringe service,
regningerne fosser ind uden man kan se hvad der er hvad..
men det er det eneste sted man kan se tv3 så man er lige som tvunget til det..
Har haft den største TV pakke i flere år nu.
Jeg har så ønsket at få en mindre pakke.
Jeg har ellers lige betalt for et helt år ekstra af den største pakke. Nu kommer der en ekstra regning i dag d 14/7 på 1.100 kr som skulle ha været betalt d. 10/7???
Har de overhovedet styr på en skid?
Overvejer at melde det hele fra. Har haft problemer med dem før. Man skulle tro det var en børnehave der arbejder ved dem.
1212 og Hans C fandt anmeldelsen nyttig
ville gerne købe viasat, men har tabt pusten totalt ved at læse deres prisstruktur, lav da en pris med alt inkl. i stedet for.
desværre der røg en kunde
det er det værste fusk jeg nogen sinde har været ude for, købte et viasat parabol abonnement, og det kom aldrig til at du, selvom de sendte en tekniker ud et par gange, alligevel kunne jeg ikke slippe ude om at betale dem i et år som jo var min binningsperiode, deres grund til de ikke ville opsige mig var: ja de kunne godt se jeg havde ringet og klaget flere gange hver måned, men der var et par uger i streg i sommerferien hvor jeg ikke havdet klaget, så så slemt kunne det jo ikke være ( nej jeg var jo ligesom på ferie ) så det kostede mig meget dyrt at skrive under hos dem.
aldrig har jeg oplevet noget så dårligt som VIASAT
- du betaler kun 4-5 millioner om året, du kan så bare ikke se tv når det regner, blæser, sner eller bare er overskyet... men er der vindstille og solen skinner højt, har jeg da helt sikkert lyst til at spendere min dag foran fjerneren... nej fandme nej
ikke nok med det, bliver firmaet (selvfølgelig intetanende, uskyldige og dårligt betalt telemarketingsmedarbejdere) ved at kontakte mig ang. fornyelse af abonnement eller grunden til min opsigelse...
Hold dig for din egen skyld væk fra dette helvedesfirma
Usability, 1212 og Fjotte 2009 fandt anmeldelsen nyttig
troede man havde sagt sit abboment men sår ved en fejl hævede de da lige 1000 på min konto (fucking tyveknægte) og da jeg opdagede det og ringede kom der en fesen forklaring og de ville sende en chek men sår hold nu fast da chekken kom var den på 975kr de tager røven på dig hele tiden skal aldrig benytte deres produkter igen.
1212 fandt anmeldelsen nyttig