[REPLY]
Levering = * * * * (4 stjerner),
Produkterne = * * * * * (4 stjerner),
Support = * * * * * (5 stjerner), helt perfekt når man har nogle spørgsmål
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Bestilte 2 film til min datter d. 29. Juli og hørte derefter intet.
Kontaktede dem pr. email d. 9. August og fik svar samme dag.
Den ene film er ikke på dage da vores leverandør holder ferie i 14 dage.
Syntes nu godt at de af sig selv kunne have givet den besked og ikke lade der stå på siden at begge film var på lager.
Ringe service !
Jeg har handlet hos Videonetto i 4 år, og har altid fået en venlig og god service - uanset om jeg handler online eller i den fysiske butik.
Min foretrukne dvd forhandler :-)
Jeg købte en importvare (Cheech & Chongs' Next Movie) og var fuld opmærksom på at dette ville tage 25-30 dage, som de selv skrev i "leveringstid".
Dog gik der ikke kun 25-30 dage, men 2-3 måneder før jeg til sidst fik en mail om at den var ankommet.
Jeg kørte ud for at hente den i butikken, og fik af vide at den da havde lægget der i lang tid - Hvorfor har jeg så ikke fået noget at vide i alt den tid?
RINGE SERVICE, siger jeg bare...
Grunden til jeg ikke giver 1 stjerne er, at jeg bestilte en film til min mormor og morfar, som ankom dagen efter. Så ind i mellem kan de dog leverer til tiden, men deres kommunikation og service er elendig, og prisen på fragt er for meget i forhold til andre steder.
Vi havde bestilt en hel del flm, og der stod en længere leveringstid på nogle af filmene, da vi bestilte...fint nok, så regnede vi med, at vi ville få vores film omkring det tidspunkt.
Da der er gået 2 måneder over de angivne datoer på hjemmesiden (og ordrebekræftigelsen), skriver vi til dem. Nu vil vi ikke finde os i at vente længere - især når man ikke bliver kontaktet og informeret omkring leveringstiden forlænges...
Får bare en svarmail tilbage, hvor der stod ok!!! Hvad fanden er det for en service - vi havde bestilt film for flere tusinde kroner - men de vil åbenbart ikke tjene penge.....
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!
Jeg har købt film hos videonetto i mange år, og aldrig haft et eneste problem.
Jeg har nu handlet der et par gange og godt tilfreds. De er dog ikke så informative, som man er vant til fra større butikker; ens ordre er "under behandling" indtil varen er kommet. Og så har de en underlig kategori, som hedder, at varen "er måske på lager". Bortset fra det, ingen kritik.