[REPLY]
Bestilte mad 17.05 - de lovede leveringstid indenfor 45 minutter. Kl. 18.05 kontaktede jeg dem og hørte, hvor maden blev af. Den er på vej, men du har først bestilt kl. 17.30 så der er stadig tid endnu, sagde de... Det var ikke rigtigt, men manden i telefonen ville diskutere med mig om, hvornår jeg havde ringet.
Da maden endelig kom - efter 1 time og 20 minutter, var den forkert! En burger bestilt kun med ketchup kom med "alt indhold". Flødekartofler var forvekslet med kartoffelmos.
Jeg ringede og beklagede mig, og de spurgte om det gjorde noget. Om vi ikke bare kunne spise maden, som den var. Det kunne vi naturligvis ikke. Igen nævnte manden i røret, at jeg først havde bestilt kl. 17.30 og ikke kl. 17.05 som min mobil ellers havde stående i sin log.
Mage til dårlig service skal man lede længe efter...!
Jeg modtager min mad helt kold og når jeg kommer ind og pakker maden ud og skal til og spise opdager jeg at der mangler frikadeller i min frikadelle burger og milkshaken er løbet helt ud i posen så den fik jeg heller ikke.
Da de kom med maden kunne de ikke tage i mod kreditkort som ellers er oplyst på justeat.dk og jeg sagde han måtte tage maden med igen for den var jo kold og så kunne han heller ikke modtage betalingen. Det kunne han ikke og jeg måtte kontakte justeat.dk for og betale som ikke ønsker og blive indblandet nu når maden og servicen var så ringe.
Det er fuldstændig vanvittigt at de kan sælge den standard, gad vide om der er kommet ny ejer.
Jeg bestilte online via just-eat.dk 1. hel grill kylling, 2 store poser pommesfrittes, 3 bægre remoulade samt 6 øl. Bestillingen gik via just-eat.dk til Viking Gryden i Roskilde som bekræfter via mail at min bestilling bliver leveret kl. 18:30
KL. 17:45 ankommer maden delvist, dvs. kyllingen mangler. Vi løber efter chaufføren men han ser os ikke så vi ringer med det samme til restauranten og meddeler at kyllingen mangler. De meddeler at de vil kommer med en kylling med det samme.
1. time og 5 minutter senere kommer chaufføren med kyllingen som han havde glemt i bilen, ganske kold og uspiselig, han kunne ikke gøre andet end at undskylde sagde han. jeg bad ham om at levere lortet tilbage da det hele nu var koldt og uspiseligt, men det kunne han ikke.
Samtidig med vores venten på maden kontakter jeg just-eat.dk på deres chat, men ingen svarer, derfor skriver jeg mail til dem vedr. forløbet, men de fraskriver sig alt ansvar selvom de på deres hjemmeside under hjælp giver diverse garantier.
De tilbyder at mægle mellem Viking Gryden og undertegnede og vender tilbage med at vi kan få gratis pomfriiter samt sodavand næste gang vi bestiller hos Viking Gryden.
Sikke en oplevelse, dette er første og sidste gang vi handler på just-eat og Viking Gryden.
Mvh
Frank