[REPLY]
Led af stress/udbrændthed ingen energi og kronisk træthed. Har efter at have fulgt Anders Høj's behandling i ca 6 mdr. fået alt min gamle energi tilbage og arbejder igen på fuld tid efter 8 mdr sygemelding. Det offentlige behandlingssystem diagnosicerede mig som kronisk depressiv og sagde at jeg ikke ville kunne arbejde før om tidligst 2 år, og på stærkt nedsat tid og kun på stærkt antidepressiv medecin, så selv om det har været lidt "peperet" og der ikke altid er helt styr på konsultationtiderne, er jeg bare dybt taknemmelig over at have mødt Anders Høj. Min varmeste anbefaling herfra :-)
jeg havde problemer med at falde i søvn - ikke fordi jeg havde noget ubehageligt at tænke på - jeg stirrede blot op i loftet og det tog 1- 1 1/2 time at falde i søvn. Spild af tid. En meget grundig snak med Anders Høj, hvor jeg følte, at han virkelig var interesseret, medførte nogle råd om hvordan jeg skulle spise. Det virkede fuldstændig som han havde sagt, og jeg havde fået løst et stort problem.
Pernille Starnø
For lidt over 3 år siden blev jeg indlagt på Helsingør sygehus og efterfølgende på Hillerød Sygehus med tarmbetændelse, hvor man overvejede at bortopererer noget af tyktarmen. Før indlæggelsen havde jeg i flere år lidt at daglige mavekramper, allergi i sådan en grad, at jeg fik 2 typer inhalator om dagen, prednisoloninsprøjtninger og allergipiller. Jeg havde betændelse i kæberne og på indersiden af kinderne. Jeg fik skiftet mine sølvplomber ud til plastikkroner uden effekt.Jeg var utrolig træt og konstant syg med lungebetændelse, herpes udbrud osv.
Jeg læste om Viktoria Klinikken på nettet og opsøgte Anders Høj .Det er korrekt, at det tog lang tid at få svar på de blodprøver der blev taget og sendt til USA, men fra da af fik jeg en dygtig og effektiv behandling. Der blev givet naturmedicin til opbygning af slimhinderne i tyktarmen, og jeg fik konstateret, at jeg ikke kunne tåle gluten og der blev lagt en kostplan af flere omgange med jævnlig kontrol i form af blodprøver.
Jeg er sideløbende med dette forløb været tilknyttet KAS Gentofte Sygehus, hvor jeg har fået taget blodprøver hver kvartal samt kolostopi af flere gange. Det viser sig, at min tyktarm nu er væsentligt bedre fungerende end for 3 år siden, samt at det er korrekt at jeg har forstadiet til en cøliaki, og ikke kan tåle gluten Jeg bliver fulgt løbende til kontrol hver 6 måned.
Jeg spiser glutenfri kost nu, og har ingen allergi og min betændelse i munden er forsvundet.
Det skal nævnes at jeg under hele mit sygdomsforløb har været i løbende kontakt med såvel min praktiserende læge, speciallæger og hospital under at der kunne blive stillet en diagnose.
Min konklusion er, at Anders Høj har helbredt mig, og hvis jeg ikke havde modtaget hans faglige hjælp havde jeg idag været alvorlig syg, og ude af stand til at arbejde. Jeg er ham meget taknemmelig.
I dag, 22:02:50– Marker – Vellidt – Svar – Slet – Rediger – Modificer
Klinikken kan absolut ikke anbefales!
Vores forløb har taget næsten 4 måneder mod de lovede 4-6 uger. Under hele forløbet er vi blevet løjet overfor og vildledt.
Vi har selv konstant skulle ringe og rykke for oplysninger, og hver gang har vi fået at vide at resultaterne var på vej.
Vi har nu fået tilsendt nogle rapporter, fra et helt andet laboratorium end det der under intro-mødet blevet sagt de ville bruge, og kan se at de først er blevet gennemkørt for 14 dage siden, dvs. over 3 måneder efter vi fik tappet blod. Det er useriøst at vi fik at vide at resultaterne var på vej, når vores blod ikke engang var blevet afsendt.
Undervejs i forløbet blev firmaet erklæret konkurs, og startede så op igen på samme adresse men som et A/S. Efter 2,5 måned bad vi om vores penge igen, og fik at vide at "vi ville få det, som vi ville have det, da han ikke ville skylde nogen noget". Senere blev der trukket godt og grundigt i land for vi havde jo betalt til det gamle firma, og det nye firma kunne ikke betale penge tilbage, som de ikke havde fået ind, og vi endte med ikke at få nogle penge tilbage.
Vi måtte vente yderligere 1,5 måned på en rapport, som vi nu ikke har den mindste tiltro til. Den virker meget generel, og kunne umiddelbart passe på de fleste. Der er ikke nogen konkret vejledning i rapporten, men blot generel information om, at det er dårligt at spise mad der gærer og ting med højt sukkerindhold i, så det er jo knapt 12.000 kr ud af vinduet.
Hvis man søger grundigt på klinikken, har de et utal af lukkede telefonnumre og email-adresser, og baseret på vores erfaringer, har vi en stærk fornemmelse af, at de ikke betaler deres regninger rundt omkring, og derfor lukker og åbner selskabet og skifter laboratorium en gang i mellem.
Hvis du alligevel forvilder dig derop, så sørg for at betale med dankort, og endelig ikke bankoverførsel(!) som de fik os til, så kan du altid få banken til at trække pengene tilbage igen, når du ikke får noget for dem.
Hold dig langt væk fra Viktoria Klinikken på Hellebjerggård, hvis du vil have en seriøs vurdering omkring dit helbred!