We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Vimaler

Forsinkelser og dårligt forarbejde

Vi benyttede Lars Matthiesen's malerfirma, Matthiesen - Dit Sønderjydske Malerfirma ApS, til at spartle, fuge og male vores gipslofter i stuen. Efter 3-4 uger begyndte der at dukke revner op mellem væg og loft, som tegn på at der ikke er blevet fuget ordentligt. Vi gjorde opmærksom på fejlen, men fik blot et kort svar tilbage om, at det ikke var hans problem.

Udover irritation over revner langs alle vægge, så blev malerarbejdet også forsinket flere gange, hvilket gjorde at vores andre håndværkere måtte rykkes igen og igen.

Vi kan ikke anbefale Matthiesen - Dit Sønderjydske Malerfirma ApS.
Det er et billigere malerfirma, men man betaler prisen på anden vis. Selve malerarbejdet virkede dog til at være i orden.

Vimaler

Professionel ordrehåndtering og super malerarbejde

Vimaler.dk (matthiesen) maler fast for huscompagniet og det faldt mig derfor naturligt at spørge på produkt og pris hos dem da mine lokale malere i Odense var alt for dyre. Min opgave var maling af udhæng, carport og 2 skure.
Resultat en super rådgivning, udførsel og service.

Jeg kan varmt anbefale Lars Matthiesen og hans team til andre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk