We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Virum Fysioterapi

Jeg blev snydt

Onsdag d. 26/10 henvendte jeg mig telefonisk til Jer ang. henvisningen fra min læge, Christian Freitag, Holte lægehus.
Jeg kunne først få en tid mandag d. 31/10 kl. 08:30, men efter lidt pres fra min side, kunne jeg komme allerede fredag d. 28/10 kl. 07:30, men tiden om mandagen blev bibeholdt.

Fredag bestod ”behandlingen” i, at jeg skulle gentage de oplysninger I i forvejen havde fra lægehenvisningen, derefter blev der sat et kryds på ballen og givet ca. 10 minutters let massage (Lærke).

Jeg mødte op om mandagen 5 minutter før aftalt.
Der var kun én behandler tilstede, som var igang med en behandling.
Mens jeg ventede kom en anden klient, denne modtog [navn fjernet] og startede behandlingen af.
Da mødetiden var blevet overskredet, spurgte jeg denne hvad der var galt, siden jeg var blevet ignoreret (der blev end ikke sagt godmorgen).
[navn fjernet] slog op på computeren og kunne ikke se, at jeg havde en tid denne dag.
Han fandt derefter en tid til mig onsdag d. 2/11 kl. 12:30 hos Lærke.

Onsdag kl. 08:48 blev jeg ringet op af [navn fjernet], som medelte mig at jeg ikke kunne blive behandlet p.g.a. sygdom.
Jeg gav udtryk for min utilfredhed og meddelte ham, at jeg ville opsøge en tidigere bekendt Thai fysiurgisk massør og at yderligere henvendelser ville være nytteløse – og afbrød forbindelsen.

Behandlingen om fredagen var virkningsløs og de foreslåede ”øvelser” kendte jeg (og havde brugt) i forvejen.

Hjemmesiden har intet link til brug ved henvendelser som denne.
Hjemmesiden har ingen prisliste.

Jeg er spændt på hvad de vil taksere denne "behandling" til.

Besvarelse fra Virum Fysioterapi

Til Torben Gerdes Wegge

Vi beklager meget, at du har måttet vente forgæves hos os den omtalte dag. Vi behandler 50-60 patienter om dagen, og det sker heldigvis yderst sjældent, at der sker fejl i vores booking. Denne gang gik det ud over dig, og det er vi kede af.

Med hensyn til behandlingen, har vi gjort, hvad vi umiddelbart kunne. Vi tilbød dig en akut tid udenfor klinikkens officielle åbningstid, og Lærke tilbød at møde tidligere.
Du blev undersøgt grundigt, og en del af det er, at der stilles en række spørgsmål, som sammen med lægens oplysninger danner baggrund for behandlingen. Lægen ved, at vi er uddannet til at undersøge og henvisningens omfang er derfor kun retningsgivende.
Der kan være situationer, hvor patienten er meget smerteforpint og/eller utilpas, og hvor vi må træde varsomt -hvor et forsøg på lindring må være det første, inden en egentlig problemløsning kan finde sted. Vores behandling er altid præget af respekt, og vi drøfter derfor ikke den slags på internettet. Man er altid velkommen hos os til en snak på to-mands-hånd.

M.h.t. priser følger vi sygesikringens overenskomst med Danske Fysioterapeuter.

God bedring
På klinikkens vegne
Pernille Mørch

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk