We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Vistaprint anmeldelser

Vistaprint Logo
Kunderne om Vistaprint : »FUP OG SVINDEL.« »Gode og flotte visitkort« »Dårlig kundeservice« 595
Lavt
4.9 af 10

595 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (595)

Gode priser

Jeg har ofte handlet på vistaprint, og får altid en god varer tilsendt inden for det aftalte tidsrum. Har aldrig været skuffet over vistaprint :-)

Udvalgt anmeldelse om Vistaprint

Aldrig igen!

Jeg bestilte et par forskellige produkter af dem og blev dybt irriteret over processen. Der bliver lagt alt for mange ”ekstra” priser på undervejs, f.eks. vil de have ekstra penge for at jeg uploadede mit eget design på visitkortene. Altså mit eget design jeg havde bestilt og betalt hos en uafhængig grafiker. Det kan jeg så absolut ikke forstå skulle koste ekstra for dem at printe?! Jeg nåede at blive SÅ irriteret over bestillingsprocessen at jeg ikke ville betale ekstra (Igen!) og tog den langsomste og billigste levering på 3 uger siden jeg alligevel ikke ville have brug for produkterne lige foreløbigt. Efter lige over en uge fik jeg så en email om at min ordre ville blive afsendt tidligere. Jamen, det var jo sådan set fint nok men det fik mig til at føle mig lidt til grin: Min ordre ville ankomme på samme tid som hvis jeg havde betalt ekstra for den? Da ordren så ankom, var fire trykte penne så fejltrykt. På hjemmesiden havde mit tryk fyldt HELE pennen ud, men i virkeligheden fyldte det kun lidt under halvdelen= Hvis pennene ligger på den forkerte side er de KUN HVIDE. Da jeg henvendte mig til kundeservice med problemet fik jeg at vide at sådan havde jeg bestilt dem?! ØH NEJ. ”Min” grafiker havde designet trykket så det ville passe perfekt til pennenes ”format” og det så helt perfekt ud på deres hjemmeside, men ligner lort i virkeligheden. Så ifølge kundeservice er det MIT problem at deres hjemmeside viser forkert?? De blev ved med at være dybt påståelige og DYBT uforskammede og mente at det var mig der havde et problem. Godt jeg testede dem med en privat ordre i stedet for mit firmas materialer!
Og som så mange andre har nævnt er deres spam virkeligt i en klasse for sig!

FUP OG SVINDEL.

tager 100 år at gennemfører en bestilling når man blir bombederet med alt muligt lort og tilbud og forsendelses pris er total uhørt. i mellem 150kr til 250 kr for at få tilsendt noget også de gratis visitkort. FUP OG SVINDEL........

Gode og flotte visitkort

Afsendelse før tid, god kvalitet og billigt.

Dårlig kundeservice

Efter et stykker tid hos vistaprint, ville jeg have en ny og professionel hjemmeside. I denne forbindelse skulle jeg have flyttet mit domænenavn til en anden udbyder, og derfor skriver jeg til kundeservice.
Jeg får hurtigt svar, men svaret er så¨indviklet og selvmodsigende at jeg beslutter mig for ikke at flytte mit domæne, men derimod opsige mit abonnenment istedet, og finde på et nyt domæne-navn.
Noget af det der var i vejen, var følgende:
I e-mailen stod: "Vi har modtaget din henvendelse om transfer (overførsel) af dit hos Vistaprint anmeldte domænenavn til en anden hjemmeside-udbyder. Desværre tilbyder vi ikke denne service.
Hvis du gerne vil overføre domænet til en ny udbyder, kan du søge om frigivelse af domænenavnet." Disse sætninger er jo modsætninger.
Derefter kommer så noget i nærheden af en 20-punkts liste for af lave en transfer. Det er kun forvirring - ingen hjælp. Undervejs tænker man mange gange, at dette kun er SÅ besværligt, for at få kunderne til at blive. Min nye udbyder har læst mailen igennem, og han har ALDRIG set noget lignende, og han ved ellers hvordan det fungere, eller hvordan det ihvertfald burde fungere.
Nå, men nu kommer det sidste problem: Efter man har henvendt sig til kundeservice, får man en email med et spørgeskema. Skemaet er om kundeservicen og om hvorvidt man er tilfreds. Til sidst kan man skrive en uddybbende forklaring, dog kun på 500 tegn (!!!). Hvorfor kun 500..? Nå - men udfylder, og da jeg så vil sende, siger den at jeg bruger mere end 500 tegn, hvilket ikke er tilfældet...
Et godt råd til dig derude: GÅ LANGT UDENOM VISTAPRINT!!!

Vistaprint

ok varer, men mærkelig måde at føre forretning på

Det er en jungle at komme gennem alle deres irriterende tilbud og til sidst er det er prisen en hel anden

Vistaprint.dk

- og har man først været inde på deres sider og bestilt ( og iøvrigt er utilfreds med købet), så kræver det for alvor energi, for fremover at undgå at blive bombarderet med deres reklamer i tide og utide.

Det lykkedes dog til sidst!

Fup firma i stor stil

De reklamere med gratis visitkort hvis ellers man lige vil betale for portoen af dem.
Og så er det kun nogle meget få og begrænsede designs man kan vælge imellem samtidig med at de sætte deres eget navn med stor skrift på bagsiden.

Det er langt billigere selv at designe et kort hjemme på computeren ud fra et billede man selv vælger og så få det printet ved et lokalt firma.

Skjulte kæmpe gebyrer.

Når først man har brugt en masse tid på design o.s.v. og er klar til bestiling, så kommer der lige et kæmpe gebyr på ordren, bare ikke iorden. Jeg bakkede ud, den form for prispolitik tager jeg stor afstand fra.

Vistaprint

Har brugt dem et pr gange.er sådanset tilfreds med deres produkter,men de er længe om leveringen medmindre man vil betale en formue i fragt omkostninger.

er imponeret over Vistaprint´s forretningsmodel

Jeg har købt en del hos Vistaprint og er rigtig godt tilfreds med den kvalitet de leverer. Man har utallige muligheder for at designe selv og det er lavet meget brugervenligt. De har en helt utrolig vedholdenhed med at sende mails med nye produkter og deres hjemmeside er bygget op på en særdeles smart måde ( for dem selv), hvor man nærmest bliver bombet med nye tilbud.

Som forretningsmand kan jeg ikke lade være med at blive imponeret over, den måde de hele tiden forsøger at skabe mersalg. Mersalg, som overfor os kunder er prissat attraktivt, og som man derfor bliver fristet af at benytte.

Vi bruger helt sikkert Vistaprint igen....:)

Rigtig gode produkter

Det trækker dog ned at det kan være RET ekstremt med deres forsøg på mersalg

Super Kvalitet....

Har købt visitkort og navne sticks af flere omgange hos Vistaprint- fin kvalitet - ekspedition og service

Vistaprint

Ups..burde måske give en højere karakter

jeg bestilte en fotobog som julegave sammen med et af deres tilbud på julekort. Julekortene kom og selvom de var billige kostede de en bondegård i fragt, fordi fragten for fotobogen var inkluderet, men den kom aldrig. Jeg ringede til dem (fik forbindelse med et kundecenter på Jamaica) Jeg fik så besked om at Vistaprint ikke længere kunne levere fotobøger og ordren var derfor annuleret. Bestilte så en anden fotobog, og da den ankom, fik jeg pludselig fotobogen fra vistaprint også, og de trank pengene. Total forvirring, nyt opkald til kundecenter på Jamaica...helt sikker på jeg var blevet svindlet og truede med at anmelde dem. Summasumarum og i al fairness - Det var ikke ne behagelig oplevelse, men til Vistaprints ros overholdt de alle aftaler, beklagede forvirringen og refunderede pengene for fotobogen, så i sidste ende burde jeg nok give dem 3-4 stjerner for deres kundeservice, selvom den var i jamaica.

Visitkort

i en god kvalitet.

Super kundeservice!

Har igennem 3 bestillinger ikke modtaget noget på min adr - tager fat i kundeserivce en sidste gang og det spiller bare! Får et behageligt svar af nogle gode medarbejdere - modtager mine kort et par dage efter!

Herligt sted at købe visitkort m.m.

Altid perfekte ting og hurtig levering.

rigtig god

har kun gode oplevelser

Vistaprint

Følger ikke marketingsloven omkring priser inden køb

Har nu lavet en fotobog med vista print og blev noget irriteret da jeg efter et par timers arbejde skulle indsende den og ligepludselig blev der tillagt moms?? Priser til danske forbrugere skal altså oplyses inklusiv moms, det er simpelthen bare for irriterrende. I øvrigt er fragten rasende dyr i forhold til konkurrerende sites. Nu håber jeg bare at bogen der kommer frem ser ok ud, for ellers er det da virkelig håbløst.
Jeg kan absolut ikke anbefale Vista's site, det er ikke særlig intuitivt og der er ikke særlig mange funktioner i fotobogen, som der er på andre sites.
Hilsen Nanna, Viby sj.

Vistaprint

Jeg bryder mig ikke om deres marketingsmetoder

Deres produkter er udemærkede. Men de har en meget agresiv marketingsform og det fortsætter hele vejen gennem købsprocessen, hvor mand simpelthen tilbydes så ufatteligt meget bras og hvis man blot ønsker at bestille en enkelt lille ting og ikke tilvælger noget gennem den lange købsproces, så er fragten pludseligt meget høj.
Det er lidt over et år siden, jeg har oplevet dette, så det er muligvis ændret siden da.

Meget hurtige :-)

Meget promte levering og gode varer.

Billigt og godt

Jeg er generelt en ret kritisk kunde, og havde derfor mine forbehold, da jeg bestilte mine visitkort. Hvis man kan abstrahere fra de mange tilvalg undervejs, er 250 visitkort for en halvtredser med porto dog rørende billigt for et simpelt visitkort i fin kvalitet.
Jeg valgte den lange leveringstid på tre uger, men fik allerede kortene godt en uge efter bestillingen, så jeg klager ikke, og tøver ikke med at anbefale dem til andre der har behov for et simpelt visitkort.

Fin service.

Fik de bestilte tryksager indenfor den lovede tid.
Må give andre anmeldere ret i, at man skal være opmærksom på de mange tilvalg man præsenteres for igennem bestillingen, men virksomheden holder hvad den lover!

Fantastisk service!

Jeg bestilte en fotobog på hjemmesiden med den langsomme levering. Pakken ankom en del før ventet - meget positivt. Dog var fotobogen ikke tilfredsstillende, da der istedet for nogle udenlandske bogstaver var blevet trykt noget a'la: #€%&1425%%%%

Jeg ringede til Vistaprints kundeservice og fik fat i en sød, forstående og hjælpsom medarbejder. Hun forklarede mig fejlen og jeg fik lov til at bytte de udenlandske bogstaver ud med nogle danske og mere genkendelige og fik af vide, at jeg måtte ringe ind når det var gjort og så ville de hjælpe mig med at bestille en ny - på deres regning.

Jeg ringede derfor ind et par dage efter og snakkede med en ny og venlig medarbejder. Han hjalp mig med at bestille og jeg har nu modtaget en ny fotobog, som er fejlfri og lige som forventet - og endda modtaget en uge før lovet!

Fantastisk service og jeg handler klart hos Vistaprint igen.

5 stjerner!

Vistaprint

Brug det aldrig...pakke blev sendt retur til Holland!!

Vi har aldrig fået nogen Info om at de har forsøgt at leve.." og nu har de sendt pakken retur til Holland. Tak for lort.

Det spiller max

Har brugt vistaprint nu i flere år, og alt er lige efter bogen.

Gode priser

Deres priser er rimelig gode og man behøver ikke være uddannet grafiker for at komme i gang med at lave visitkort til sit nye firma.

Kvaliteten af deres produkter bærer af de lave priser. Ikke at de fejler noget, men pappet, stoffet, etc er ikke af den bedste kvalitet.

Vistaprint

Bestlite visitkort til 50 kr. fint. Derefter bestilte jeg postkort og betalte 250 kr via bankoverførsel. Jeg modtog aldrig min postkort. Maliede og skrev mange gange til dem, henvist til banoverførselsnr mm.
Aldrig mere Vistaprint....

judith poulsen

Vistaprint

Spam-mails, skjulte omkostninger og latterlige forsendelsesgebyrer

På overfladen ser det rigtig fint ud. Dansk hjemmeside som er nem at bruge, masser af produkter og meget rimelige priser.

Men men men... det viser sig desværre at disse priser er ren svindel og humbug. For at kunne lokke med meget billige priser bliver hele VistaPrints fortjeneste bare lagt på "tilvalg" og forsendelse.

Vi startede med at vælge nogle ganske fine invitationer til ca. 115 kr. Efter at have brugt en lille times tid på at sidde og fifle med invitationen i deres designer, så den var som vi gerne ville have den, trykker vi videre på hjemmesiden.

Her bliver vi så mødt af et hav af såkaldte "tilvalg". Nogle er rimelige nok (fx ekstra for trykte kuverter) andre er ren bondefangeri (fx koster det lige pludselig ekstra at få den bagside med vi har siddet og designet).

Til sidst kommer så det største svindelnummer af alle, nemlig forsendelsen. Det viser sig at de invitationer som de tilsyneladende kan trykke for 115 kr. koster 215 kr. at sende! Denne pris har intet med de reelle forsendelsesomkostninger at gøre, men er blot en måde at reklamere med en kunstig lav pris på selve varen.

Til det kan vi så lægge at de ikke svarer på kundeservicehenvendelser og at de, uden at spørge om lov, begynder at sende en storm af spam-mails, hvilket er i direkte strid med markedsføringsloven. Med det har vi opskriften på et gennemført uhæderligt firma, som jeg aldrig nogensinde skal handle med igen.

Michael Nielsen og Henrik Outzen fandt anmeldelsen nyttig

dårligt dårligt dårligt..

ringe levering.. ingen gode ting at sige om det her ringe firma..

Vistaprint

Tvivlsomme "rabatter", dyr levering og uden mulighed for annullering af ordre

Jeg ville bestille en personlig plakat til min mor i fødselsdagsgave, og kunne se at Vistaprint.dk gav nogle gode tilbud på disse. Desværre havde jeg ikke billedet ved hånden så jeg bad min bror om at gennemføre ordren, dog via min kunde-konto.
Men - de rabatter som fremgik fra min pc, fremgik ikke da han bestilte plakaten. Samme side, samme tidspunkt, samme konto - forskellige rabatter... Jeg var uvidende om at rabatterne var differentierede, og min bror var uvidende om at der burde være en rabat, så han bestilte bare - til ialt ca 70-100kr mere end det ville koste via min computer.
Jeg skrev selvfølgelig til Vistaprint's "kundeservice," og fik at vide at hjemmesiden gav rabatter forskelligt via en fil som de placerer på ens computer. Mærkeligt eller hvad? Så hvad er grunden til at min brors computer ikke kan få rabat men min kan? Dette kunne jeg ikke få svar på. Og desværre kan ordrer der allerede er afgivet ikke ændres - ikke engang hvis man som jeg skrev til dem under en time efter ordreafgivelse. Så jeg venter nu på min plakat, som bare har at ankomme indenfor 7 dage og være i fremragende kvalitet.

Jeg anbefaler alle at blive væk fra denne side. Og hvis du alligevel bruger den, så dobbeltjek og dobbeltjek igen at den pris de lover dig er den pris du rent faktisk får. Og husk at når du har bestilt så klapper fælden og du kan ikke ombestemme dig.

Michael Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

Positivt overrasket!

Bestilte 140 stk. adresselabels og blev virkelig positivt overrasket over den gode kvalitet. Havde uploaded mit eget billede til mærket og det blev virkelig godt.

Prisen var i mine øjne rigtig god. 94,- i alt (oprundet) for 140 labels inkl. fragt og pris for eget uploaded billede, og så tog det 3 dage fra bestilling til modtagelse. Synes også at det var forbavsende nemt at kreere inde på deres hjemmeside og resultatet er identisk med computer-resultatet, ingen negative overraskelser.

Vil ikke tøve med at bruge vistaprint igen.

Gode prints

Men desværre ALT for mange mails

Minus kontakt

Jeg har gennem nogle år bestilt flere forskellige ting fra firmaet. Og har før været rimelig tilfreds. En ordre på visitkort var spild af penge da farverne var helt forkerte og noget af teksten manglede. Jeg troede det var en engangs fejl. Men det var det desværre ikke.Min sidste ordre var meget utilfredsstillende. Jeg bestilte b.la visitkort og note stickers. Men oplevede igen,specielt på note stickerne at der var fejl. Det mest irreterende er dog. Det er fuldkomment umuligt, at komme i kontakt med firmaet. De svarer ikke på mails. Jeg har sendt flere mails, men firmaet ignorerer mails fuldkommen. Det er dybt frustrende. Samtidig sender de tilbuds mails til mig flere gange om måneden. Det forstår jeg ikke, at de ignorerer mine mails til dem, men bruger min mail adresse når de ønsker kontakt. Så pas på firmaet, er der rod/fejl i produkterne, kan du som forbruger ikke gøre noget. Men har spildt dine penge. Hilsen fra Irene Abel

Vistaprint

problemfyldt bestilling og manglende styr på betaling

så prøvede jeg vistaprint.dk og selv om jeg synes de har nogle spændende produkter, så gør jeg det aldrig igen.
jeg ville bestille visitkort, og selv om der stod gratis visitkort, endte jeg med at betale omkring 200kr for 250 kort.
da jeg sku betale kunne jeg ikke betale med dankort, så prøvede med en bank overførsel.
af ukendt grund virkede det ikke, og jeg har nu måtte sende dem mange mails, med bla. billede af bank overførsel, samtlige oplysninger om mine konti osv. osv.
jeg får besked om at min sag behandles, men der sker stadig intet.
jeg har nu bedt om at de annullere min bestilling og refundere mine penge, da jeg synes jeg har spildt tid nok.

Billig.

Har kun rosende ord tilovers, for Vistaprint. Men.... Måske for dyre forsendelsesomkostninger, hvis man gerne vil have leveret, hurtigt.

SNYD!! Hold dig væk!

Jeg har lige bestilt nogle ting fra vistaprint. Jeg modtog en mail (får en næsten hver dag!!!) med nogle tilbud hvor en masse ting var gratis. Jeg lagde tingene i "vognen" og passede på ikke at vælge ting som "farvet bagside på postkort" osv. Da jeg så skulle købe tingene var det hele pludselig steget i pris og mange af tingene var ikke gratis alligevel!!

Køb aldrig fra vistaprint! Du bliver kun snydt af deres forvirrende system og beskidte tricks...

Fragtpriser

Jeg ville have bestilt nogle gratis ting bla. nogle visitkort. Det første var at man konstant skulle holde øje med at man ikke kom til at tilføje noget forkert i sin vogn. Hvis man f.eks. ville have visitkort med farve skulle man betale noget ekstra osv. Efter jeg havde fået sat det hele rigtigt skulle jeg til at vælge fragt metode! og her er priserne:

Langsom: 21 dage - Nu kr. 46,01
Standard: 14 dage - kr. 64,21
Prioritet: 7 dage - kr. 95,00
Skynd dig!+: 3 forretningsdage -med sporing af ordren - kr. 137,41

Det er godt nok for dårligt at man skal betale så meget!! Vil aldrig bestille fra de hjemmeside igen!

Høje leveringspriser

Betalte ca. 150 kr. i leveringsomkostninger for at få ordren hjem på 3 arbejdsdage. Har endnu ikke set varen, selvom den er bestilt for mere end en uge siden!
Måske Påsken har drillet..!

pas på dette firma

tænk dig om før du handler - har haft en meget dårlig oplevelse først med levering, så med efterleverancer der ikke var bestilt og som ikke kunne tilbagesendes - og pengene dem skulle de nok rykke for, selv om jeg ikke var tilfreds og havde gjort dem opmærksom på dette

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk