[REPLY]
Bestilte grus 15.9. Da det var forsinket en uge mailede jeg - Intet svar. Så mailede jeg igen på en anden adresse - intet svar. Så ringede jeg. "Vognmanden har glemt det. Det kommer i dag". Intet kom. Så ringede jeg tre dage senere. "Jeg ringer tilbage om et øjeblik" Ingen ringede. Så afbestilte jeg pr mail. - Intet svar.
Pengene blev hævet for 2-3 uger side. Ingen varer. Nu har jeg afleveret sagen til min bank Nordea.
Jeg er vandt til at få leveret varer hurtigt når jeg bestiller på nettet. De skriver 2-3 dage på deres hjemmeside, men der gik over en uge, og jeg måtte rykke for leverancen. Selve leverancen var fin - vognmanden ringede for at høre, hvor han skulle læsse af.
Vognladet.dk leverede først efter jeg rykkede for det. Alle var flinke og rare.
Har benyttet firmaet flere gange uden problemer.
Hver gang har vognmanden været meget serviceminded mht. at læsse af som vi ønskede (6 tons grus fylder jo lidt i rabatten på en lille villavej).
Visse net-flise leverandører kan dog klare leveringer lige så godt og billigt.
Jeg har benyttet vognladet.dk en enkelt gang, og jeg er ikke særligt begejstret. Jeg skulle bruge et læs harpet muldjord, men modtog en blanding af muldjord, perlegrus, glasskår og diverse plastaffald. Vognmanden glemte også sin grab, da han skulle aflevere jorden, så det blev placeret således at jeg skulle gå over en befærdet vej, for at hente mine 6 M3 jord i trillebør. Da jeg klagede fik jeg svar fra en der hedder Mie, der skrev at hun havde talt med vognmanden, der havde oplyst, at alting var OK, og at der ikke var mere vognladet kunne gøre. Hvad gør man så, hvis man bestiller 10 m3 jord til sin urtehave og vognladet.dks udsendte vognmand vælger at levere den olieforurenede jord, han netop har gravet op hos din nabo?
Jens Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Havde aldrig handlet her før, så jeg sendte en e-mail med nogle afklarende spørgsmål om levering.
Fik svar dagen efter (sendte den ret sent) og det var positivt svar på mine spørgsmål, lavde et par søgninger om der var nogen dårlige omtaler på nettet vedr. sitet. Intet af finde.
Bestile 4 m3 bakkesand (det var billigere end 2 m3 bigbags) kl. 14.30 skrev i kommentar feltet til bestillingen af det skulle leveres dagen efter eller senest inden 2 dage (de lover 2-3 dages) og at det skulle leveres med "grab" hen over min hæk.
MINDRE END 24 TIMER EFTER LÅ DER 4 M3 BAKKESAND I MIN HAVE :-)
Må sige at det faktisk til dato er den bedste online handels oplevelse jeg har haft ;-) (har købt mange ting på nettet, også større ting)
Jens Larsen fandt anmeldelsen nyttig