[REPLY]
Med en forventning om god mad og ditto service, måtte min familie og vores venner (vi var i alt 9 personer) desværre sande, at kundeservice bestemt ikke er i højsædet hos Vonge Kro.
Maden, som var af en rimelig kvalitet, blev leveret i store mængder, og vi kunne derfor kun spise ca. 50% af hovedretten, der blev serveret i én stor pande. På spørgsmålet om, hvorvidt vi kunne få resten hjem i en boks (hvilket er ganske normal kutyme også i danske restaurationer), blev vi på det nærmeste overfuset af stedets indehaver, som fik vores ganske rimelige forespørgsel til at lyde som et urimeligt og nærmest 'uciviliseret' forslag - som han formulerede det: 'Det gør man ikke! Så vil alle jo bare gøre det!'.
Det skal samtidig siges, at denne scene udspillede sig foran samtlige gæster i restauranten, hvilket tilsyneladende ikke generede indehaveren. Det spøjse er samtidig, at kroen også tilbyder take-away, d.v.s. mad ud af huset, hvilket gør det endnu mere uforståeligt, at vores hovedret ikke blot diskret kunne overføres til en folieboks ude i køkkenet.
Efter scenen i restauranten gik jeg selv ud i køkkenet og bad om at tale med indehaveren på tomandshånd, så vi kunne få sagen afklaret på fornuftig vis. Indehaveren nægtede fortsat at putte hovedretten i en foliebakke, som vi kunne tage med - det var jo, efter hans udsagn, os der var noget galt med, da han jo åbenbart havde ’lavet for meget mad'. På spørgsmålet om hvorvidt han hellere ville smide maden i skraldespanden frem for i en foliebakke var svaret ’Ja!’ – et meget interessant syn på kundeservice.
Jeg har efterhånden spist på mange forskellige restauranter i såvel Danmark som i udlandet, men jeg har dog alligevel aldrig oplevet en så rigid og stivnakket behandling – og så endda af ejeren.
På trods af vores positive indgangsvinkel, blev dette besøg en rigtig dårlig oplevelse, som bunder i indehaverens mangel på situationsfornemmelse og manglende forståelse for god kundebehandling.
Hvis I ønsker en hyggelig og dejlig oplevelse med familie og venner - så bør I undlade at besøge Vonge Kro.
Store bøffer massere af hjemme lavet sovs det kunne ikke være bedere