We are hiring!

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Vvs Ventilation

Ikke beregnet for små kunder.

Jeg skulle have tilsluttet opvaskemaskine samt vaskemaskine i min lejlighed, i et kompleks hvor de i forvejen arbejder for ejerforeningen. Troede dermed at de havde styr på sagerne.

Den første mand kommer fredag.

Opvaskemaskinen, ja den blev tilsluttet, men lækkede vand inden montøren var kørt ud af parkeringen, han blev kaldt tilbage og fik samlet den ordenligt.

Vaskemaskinen, der skulle forlænges slanger osv. og det er også ok. Da montøren er kørt, kan vi ikke forstå hvorfor maskine hopper og danser og larmer, så kontakter igen formanden. Han siger at jeg skulle da have bedt om at vaskemaskinen også blev opstillet, og ikke kun tilsluttet!! Hvor finder jeg manualen på hvordan man snakker med en vvs'er??? Han sender så en ny mand ud som kommer tirsdag.
Han skruer lidt på benene, og den virker til at stå helt jævnt nu.

Men nææ nej, vaskemaskinen hopper og danser stadig rundt, med dertilhørende larm.
Jeg får en god ven til at kigge på det....TRANSPORTBESLAGENE er ikke fjernet....
NU står den som den skal, og kan centrifugere uden larm osv.

Tilbage har jeg en regning på 2500 for deres arbejde og materialer.
Jeg har kontaktet firmaet og venter på at formanden vender tilbage til mig, for jeg synes ærlig talt at det er en dyr regning for noget amatørarbejde.

Det havde været bedre om de fra starten havde sagt at de ikke havde forstand på at tilslutte hvidevarer, så jeg kunne have fundet en anden med det samme.

Vvs Ventilation

Dårlig kommunikation og overholder ikke egne aftaler

VVS & Ventilation Aps. Hedehusene

Al kommunikation om bestilling af besøg af montør, forgår gennem et kontor som blot videresender besked til en slags formand via SMS.

To gange måtte jeg ringe og rykke kontoret for at få formanden til at ringe til mig.

Til sidst kom der ingen montør inden for det aftalte tidsrum, selv om jeg ringede og rykkede dem via kontoret en time inden det aftalte tidsrum udløb. Der var heller ingen der ringede tilbage til mig i løbet af dagen.

Da jeg dagen efter bad om forklaring, sagde kontoret at de jo ikke kunne vide hvad der var gået galt, men at de kunne videresende min forespørgelse via SMS til formanden.

På det tidspunkt var der gået 6 arbejdsdage siden min første henvendelse, så jeg bad kontoret aflyse alt vedrørende hvad jeg havde bestilt.

I stedet kontaktede jeg at andet VVS-firma og dagen efter kl. 11 var mit problem løst.

Er Vvs Ventilation din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk