We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Wajketrading anmeldelser

Wajketrading Logo
Kunderne om Wajketrading : »fantastisk kundeservice!« »Super betjening og virkelig lækker vare.« »Supergodt varesortiment« 8
Godt
7.8 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Wajketrading

fantastisk kundeservice!

Fantastisk web-shop. Mange forskellige varer og vigtigst af alt..den bedste betjening...altid rigtig søde, hjælpsomme og imødekommende !! Bliver overrasket hver gang over hvor flinke og hjælpsomme de er hos wajke trading. Kan helt klart anbefales!!!!

Wajketrading

Super betjening og virkelig lækker vare.

Jeg har desperat ledt efter en bikini jeg kunne passe og som var efter min smag. Bruger 90E og derfor er det svært at finde.
Men jeg fandt at de hos wajketrading har et stort udvalg og lækker kvalitet.
De bestiller varen hjem når man bestiller varen så derfor kan der være lang levringstid, men jeg fik det efter 3 dage.

Ville bestemt handle her igen.

Supergodt varesortiment

Jeg har handlet et par gange hos Wajketrading.dk og er meget tilfreds med butikken.

Ved min første bestilling tog det ca. en uge inden modtagelse af varen pga. PostDanmark, men mailkorrespondancen i den forbindelse var yderst tilfredsstillende!

Der var til gengæld ingen problemer med den anden forsendelse, som nåede hurtigt frem.

Kan virkelig anbefales! :)

Fantastisk service

Jeg har meget svært ved at finde en bh, der passer. Men Vibeke fra Wajke Trading har simpelthen hjulpet så meget. Fortalt og forklaret om forskelle mellem mærkerne og hvor meget dét betyder for fx. en skål str.

Varerne sendes lynhurtig, selv dem, der er i restordre og skal bestilles hjem fra Englandt! Jeg er virkelig imponeret over denne service!!

Jeg vil absolut anbefale Wajke Trading til andre. Jeg har faktisk allerede lokket en veninde til at kigge på siden :-)

Kun roser herfra!!!

Wajketrading

Dyre mærker til billig pris

Jeg har bestilt både Bhér og badetøj i samme ordre. Det fremgik tydeligt af hjemmesiden at der var længere lev. på badetøjet. Da jeg havde bestilt fik jeg en mail med lev. tiderne på og de blev overholdt. Bhér kom 2 dage efter som der stod, og badetøjet kom også indenfor den lovede leveringstid. Så måske har jeg bare været heldig, men jeg vil da i hvertfald handle der igen...

Wajketrading

Høj kvalitet, personlig betjening trods internet handel

Jeg har handlet her 2 gange. Begge gange super service. Måtte bytte en corsage, da den sad træls på mig. De gjorde alt for at få en anden hjem hurtigst muligt. Følte virkelig jeg fik personlig betjening. Har lige bestilt for trejde gang, men fuld tiltro til at disse vare også er her i løbet af et par hverdage.
Deres varer er i høj kvalitet

Fin service

Har også ventet ca 14 dage på nogle varer - men det fremgik tydeligt af hjemmesiden, at varerne skulle bestilles i England, og at der derfor ville være ventetid. Andre varer har været på lager i Danmark og er ankommet et par dage efter, jeg bestilte dem. Udmærket service.

LAAANG leveringstid

LANG leveringstid, der står levering 1-2 dage hvis den er på lager, det er de så aldrig. Ved det, da min mor også har bestilt igennem jer. Man bestiller og så får man efterfølgende en mail fra jer om at bh er i rest-ordre og skal bestilles hjem fra England normalt vil dette tage ca. 2 uger. Jeg kom så til at vente 2 måneder, hvor derefter jeg måtte annulerer købet. Sælger giver fabrikken skylden hver gang der er noget. Denne måde at sælge på er under al kritik. Hvis man ikke har et lager, burde man informerer om dette og oplyse den reelle leveringstid, som i snit er 1 måned åbentbart.

Konto annulleret

Ledte specifikt efter en varer som var på lager. Jeg fandt denne vare hos Wajke trading, og bestilte den straks. Dagen efter modtog jeg en mail, omhandlende at min ordre nu havde ændret status til bestllingsvarer og at normal leveringstid er 14 dage. Jeg vælger da at annulere min ordre, da jeg skal bruge varen om en uge. Den efterfølgende dag modtager jeg endnu en mail, som fejlagtigt gør opmærksom på, at ordren altid havde haft status som bestillingsvarer og at min konto nu var spærret, ligesom jeg aldrig vil kunne oprette en ny konto. En meget uprofessionel måde at behandle kunder på, hvis du spørger mig.

Trine fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk