5. august 2008
Kvaliteten i top
Jeg har haft den glæde at benytte Wannafind som webhotel siden 2002.
Når jeg skriver glæde, så er det fordi jeg som udvikler er vant til at løbe ind i problemer fra alle ender af mit arbejde, og naturligvis altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Det er nærmest en del af de betingelser, vi som udviklere arbejder under.
Men som kunde hos Wannafind er det meget sjældent jeg løber ind i problemer, og når det sker, så er der ikke ventetid på den varme linie, og betjeningen er professionel og umiddelbar.
Belært af flov erfaring, er jeg blevet ekstra omhyggelig, før jeg ringer til Wannafind, når jeg er løbet ind i et problem, da det flere gange har vist sig, at den fejl jeg var løbet ind i, lå i min egen software – det har de også kunnet hjælpe med, ved høfligt at bede mig se min kode efter :-)
Det har betydet, at alle mine kunder - på min anbefaling - også har lejet sig ind med hotelplads hos Wannafind, og det har heller aldrig fra kunderne givet andet end dyb tavshed (= fuld tilfredshed), for mine kunder ved slet ikke, at der kan være problemer med at have hjemmesiden liggende på et webhotel, for det har de aldrig oplevet hos Wannafind.
Også det har også gjort min hverdag lettere.
Anders Nilsson
www.toftendata.dk
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.