[REPLY]
Jeg bestilte for første, sidste og eneste gang noget hos Wannasee.dk 16/12-2010. Der skete 2 ting. Jeg fik en automatisk ordrebekræftelse og pengene hævet på mit Visa-kort. Trods adskillge telefonopkald og E-mails ingen reaktion før marts 2011. Bevidst svindel eller bare den mest uprofessionelle shop jeg har mødt på nettet. Fik mine penge retur ved indsigelse til Danske Banks kortservice. Rigtig meget spild af tid.
Jeg købte et TV med en leveringtis på 2-3 dage hos WannaSee.
Her 17 dage senere har jeg endnu ikke modtaget min vare og jeg har anmeldt dem til forbrugerklagenævnet. De svarede på min først mail da jeg blev mistænksom efter 6 dage og siden har de lukket for alt kontakt.
De har ikke svaret på mine seneste 3 mails eller besvaret nogle af min mange opkald i en periode på 11 dage.
Mistænker alle tidligere anmeldelser for at være snyd da der ikke er flere anmeldelser og det der bliver skrevet i anmeldelserne overhovedet ikke svarer til den oplevelse de har givet mig.
Fx skrives der i en anmeldelse "tror næppe jeg har fået bedre information under nethandel ". WannaSee giver ikke mange informationer ved køb og dem de giver er mangelfulde eller passer slet ikke. De opfylder heller ikke særlig mange krav for internet handel og derfor har de heller ingen stjerner af 5 mulige på www.hifipriser.dk
Fraråder alt handel med WannaSee efter min oplevelse.
Pengene er hævet på min konto!!!har ikke modtaget varen ?????ingen respons på mail, han (Lars) smækker røret på når man forsøger at komme i kontakt pr. tlf.
nu må jeg have banken til at trække pengene tilbage....hold jer LANGT væk fra Wannasee.dk
bemærk jer, at der ikke fremkommer CVR nummer på hjemmesiden, hvilket er et krav.
Derudover ligner e-handelsmærket en copy paste kopi. Dermed falsk. Derudover skriver E handelsfonden, at edbpriser/hifipriser.dk oplyser om e-mærke, der fremkommer ikke et e-mærke for wannasee.dk på hifipriser.dk.
Tror i skal holde jer væk.
Kan kun fraråde handel med Wannasee.
De hævede pengene 2 dage efter jeg bestilte til trods for at ingen varer var blevet leveret. Svarer ikke på mails eller telefon på noget tidspukt. Har aldrig modtaget varerne, og venter nu på at banken kan returnere pengene.
Hold jer langt væk fra Wannasee v/Lars Sternkopf
FØJ!
Bestilte et LG 19" fjernsyn d. 19.10, og allerede samme dag får jeg en ordrebekræftelse. D. 20 får jeg så at vide den først kommer tirsdag d. 26.10, og det kan jeg godt vente på. D. 27.10 får jeg så at vide at den kommer d. 2.11, og det svarer jeg tilbage på, at jeg venter igen.
D. 1.11 skriver de igen at skærmen først kommer om fredagen, altså d. 5.11 og det venter jeg igen på, da jeg alligevel er på ferie. Jeg vil endda få rabat på 125,41 kr, p.g.a. ventetiden. D. 8.11 rykker jeg for skærmen da den endnu ikke er kommet. D. 10.11 får jeg endnu en mail at skærmen først kommer d. 16.11 og jeg kan forvente at have den d. 17/18 nov. Der sker ikke noget, og vi undersøger om den kan fåes andre steder, og det kan den. El-Giganten i Tilst har den, og det skriver vi så på mail d. 21.11 og giver dem frist til at sende den i løbet af 2-3 dage. Sker der ikke noget vil vi annullere ordren. Vi hører ikke noget fra dem, og stor er vores forundring, da det viser sig, at beløbet er blevet hævet d. 3.11 på det fulde beløb. Altså uden rabat.
Superflot betjening, svar på emails, og kanon service ved afhentning.Gerne wannaSee.dk igen
Jeg tror næppe at jeg har fået bedre information under en nethandel end jeg fik hos wannaSee.dk ...der var bare ikke noget og komme efter ...køb trygt her
Jeg købte et fjernsyn hos wannaSee, det kom dagen efter. Ham jeg snakkede med i telefonen da jeg bestilte, ydede en super service, med humor. Kan varmt anbefales
Jeg bestilte en ps3 slim fredag, mandag fik jeg mail om at der ville gå 2 uger før den var leveret, selvom der stod 1-2 dage på hjemmesiden, jeg tjekkede senere og det var stadig på 1-2 dage ! Skidt ! Langsomt svar på mail ....