[REPLY]
Internet linjen fungerer fint. Får hvad man betaler for og jeg har kun oplevet meget lidt nedetid i den peiode jeg har været kunde.
30/30 linjen er meget internet til rimelig pris.
TV pakkerne er sammensat på en måde, så man har lidt følelsen af at det enten er alt eller intet. Det er lidt træls. Generelt mangler jeg mere flexibilitet i forhold til valg af pakker og kanaler.
Kvaliteten på TV signalet synes jeg er god. Desværre synes jeg TV boksen er alt for langsom og virker også forældet i forhold til hvad jeg har set rundt omkring. Funktionaliteten halter og nogen gange svigter services såsom "start forfra" Det er ret essentielt at sådan noget virker når man markedsfører det.
Sidst men ikke mindst, finder jeg det uforståeligt at man skal betale extra hvis man ønsker at fravælge at modtage tv via BOX men hellere ønsker at anvende sit tv's DVB-C tuner. Igen er det flexibilitet jeg efterlyser
Telefonien halter lidt. Der er konstant udfald på forbindelsen, nedetid og forsinkelse på etablering af forbindelse. Om det er noget firmware opgradering der mangler kan jeg ikke gennemskue, men det burde bare fungere. Stadig at opkræve vis nummer som en extraservice i vore tider er sgu lidt for stift efter min mening. Bare min mening.
Min opkobling er etableret gennem GE fibernet, om noget af krittiken i virkeligheden tilhører disse kan jeg ikke helt gennemskue, men så må I korrigere.
Tak
Kim Rieneck fandt anmeldelsen nyttig
Tjae... har ikke meget at sige til internetforbindelsen - den funker bare! Og grunden til, at det ikke kun bliver én stjerne.
Desværre for Waoo og Verdo er det en pakkeløsning og tv-delen er skæmmet af en håbløs tvboks. Den fryser, genstarter og reagerer langsomt når man fægter og bokser med fjernbetjeningen. Derudover kommer der perioder, hvor den ikke kan optage mere end 2-5 minutter af det, man sætter den til... en fejl, der fik dem til at sende en ny boks... den nye boks er dog ikke en fløjtende fis bedre.
De nye HD-kanaler (Animal og Discovery (til tider tv2film)) får boksen til at fryse endnu oftere. Animal giver højst 10 minutter før skidtet fryser eller genstarter.
Deres Waoo.tv-løsning er igen en super idé - og igen super ustabil. Skal konstant genstartes, hvilket er ... grrr.... så meget for at spare det ekstra tv til kontoret :P
Det er simpelthen sørgeligt, at man sælger en på papiret super løsning, så så viser sig at være tilgroet med frustrationer.
En skam at give jer en anmeldelse der træækker ned men I burde måske nok vælge anden samarbejdspartner end SEAS - NVE der er skyld i at vi ikke kan bruge jeres billige og fortige tilbud.
Nu opdater den ikke igen i weekenden som altid.
Jeg må skrive om fejlen her da i ikke modtager fejl rapport fra mit El Selskab sikke en kunde service i giver jeres kunder.
Internet delen virker perfekt, og vi har fået hvad vi er blevet lovet, dog vil jeg mene at man skal tilbyde kunderne en hurtiger router, da fildeling på hjemmenetværket simpelthen er forlangsom ved større filer.
Og så til TV delen, når alt køre er alt fint, men det gør det desværre kun periodevis. Alt for ofte skal der genstartes TV-boks, når tv signalet eller tekstv fryser, dette må kunne gøres bedre. Tv-boksen virker på mig, som computere i gamle dage hvor styresystemet havde svært ved rydde op i sig selv undervejs, og derfor havde en elendig oppetid og altid skulle genstartes.
Så alt i alt ser det ud til at i teknisk set har valgt at indkøbe noget skod hardware til kunderne.
P.S: Der nævnes i denne tråd at den gamle motorola tv-boks er marginalt langsommere end airties tv-boksen. Ordet marginalt er vel åben for fortolkning, men i min bog er der ikke tale om marginalt, men om voldsom stor forskel i hastighed.
Kim Rieneck fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har lige skiftet mobilabb. fra TDC til Waao, er ikke starte endnu, men forventer mig meget af det.
Vi har TV signal og bredbånd. det fungerer fint
Internet er jo super hurtigt og aldrig nede. Ingen klager der.. Kundeservice flinke, men dokumentation halter helt vildt. Ingen papirer med når man får skidtet, og tv kanaler er virkelig "alt eller intet"..
Mangler man kan sætte pakker sammen lidt mere flexibelt, men ellers er alt bare i orden :)
hvis du skifter til waoo internet fortryder du ikke det holder med den hastighed de lover
Har læst en del indlæg og Waoos svar på disse.
Flot nok at I svarer, men mærkeligt at de siger at I ofte skriver at I er glade for kundernes tilbagemeldinger.
HVIS I er så interesserede i kundernes mening, hvorfor opretter I så ikke et forum på jeres hjemmeside, hvor kunderne kan udveksle erfaringer, og ikke mindst stemme om hvordan TV pakkerne skal sættes sammen. Det er da enormt nonchalant at I bare udskifter kanaler uden at spørge kunderne om hvad vi ønsker.
De fleste lader til at være tilfredse med Internet delen af jeres ydelser, mens TV boksen, kanal udvalget, og ikke mindst den elendige kundeservice, ser ud til at være de store problemer.
Har skiftet fra TDC til Waoo - dækningen er god både på tlf. og data til trods for at jeg bor i et område med generelt dårlig dækning. Skiftet skete indenfor en uge og de få spørgsmål jeg har haft er blevet besvaret af ganske venlige servicemedarbejdere.
Kan kun sige: Prøv det - priserne er osse i orden i øvrigt ;o)
Inge Wie Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Natten til i dag omkring kl. 02.00 forsvinder mit net. Efter 5 minutter kommer det igen og forsvinder så helt.
Jeg går ind og genstarter routeren (første gang det i øvrigt har været nødvendigt). Intet net, øv!
Finder efterfølgende ud af at jeg er kommet til at slukke for routeren under en opdatering af dens software og den er efterfølgende gået så kold at den ikke kan vækkes til live igen af support.
Der bliver booket en tekniker som kan komme inde for 2 hverdage, ikke så fedt når det nu er fredag og jeg så først får net igen omkring tirsdag, men sådan er det.
Jeg forhører mig ydmygt hos NRGI i Skejby om vi ikke kan finde en "ekspres løsning". 20 minutter senere bliver jeg ringet op af den venlige kundeservicemedarbejder der fortæller mig at jeg kan have en tekniker ude inden for 45 min. Det koster naturligvis noget, men ikke mere end at det ok med mig.
Teknikeren kommer inden for 20 minutter og fikser det hele på ca. 15 minutter.
Med de mange dårlige oplevelser der findes herinde, var det rart at få en rigtig god oplevelse, hvor der blev fulgt op på sagen og den blev afviklet hurtigt!
Flemming Halwas Hansen fandt anmeldelsen nyttig
jeg sidder her og bliver nød til at droppe en masse ting som foregår via. nettet lige nu sidder jeg på mobilen for at finde svar men jeg får kun at vide at der er en fejl.
her er det så man savner et tlf nr. under support eller et tidspunkt de regner med at have styr i sagerne... jeres hjemmeside trænger kraftigt til en makeover
Hej Ricki
Allerførst beklager vi naturligvis, at din internetforbindelse har været nede, men regner naturligvis med, at den er oppe at køre igen. Omkring et telefonnummer, så er det at finde på vores hjemmeside www.waoo.dk
Waoo! Kundeservice
Har en 30/30 forbindelse der virker super - ja der er lidt problemer med router når den genstartes så slettes alle gamle profil, men det er en detailje.
Men TV boksen - TREFOR siger at det er ligesom en PC der engang imellem skal genstartes - sig mig engang har i installeret windows 95 eller Windows ME (Major Error) på den? Den skal genstartes minimum 1 gang om dagen - hvis den da ikke selv lige fryser for herefter at genstarte! Og ja så sidder man der med fjernbetjeningen og ryster den som en anden wii remote for at håber at der sker noget på et tidspunkt.
Ang VOD - så skal man blot spole lidt hen i filmen ellers fryser den - ja det er bare et lille fif for af en eller anden grund fryser den efter ca 10-20 sek.
Men Waoo tag jer nu sammen og send en boks ud der virker.
Det har været en meget dyr og besværlig fornøjelse at være kunde hos Waoo. Jeg har snart ikke overblik over de regninger jeg har betalt for et halvt års tv og internet, men det er over 5000,-. Og jeg bliver ved med at modtage rykkere, på trods af mange lange ventetider i telefonkøen, samtaler og emails, hvor waoo lover at jeg ikke vil få flere regninger. Jeg kan IKKE anbefale dette røverfirma, de burde politianmeldes. Dont go there! PS de får en stjerne fordi man ikke kan give mindre.
Jeg havde egentlig bare accepteret, at Motorolaboxen var så håbløs langsom, at de ekstra kanaler, tjenester og on-demand bare måtte undværes. Så ser jeg, at min datter har fået en anden box, der bare kører superfint og hurtigt.
Teknisk service siger at sådan er det ... motorola kører langsomt, den anden kører fint.
Ja tak... jeg vil gerne have en der kører fint og leverer den vare jeg er blevet lovet i sin tid. Kundeservice siger at det kan jeg da godt få ... for 999 kroner.
Tak for det waoo ... det er elendig service.
ps ... jeres trådløse router er i øvrigt også elendig.
V.B. fandt anmeldelsen nyttig
Hej Kim,
Vi har korrekt konstateret, at Motorolaboksen er marginalt langsommere end den anden. Grunden til at vi ikke sender Motorolaboksen ud længere, men derimod Airtiesboksen, er at den anden ikke kan skaffes længere. Kvalitetsmæssigt er der ingen forskel på de to bokse, de kan det samme, billedkvaliteten er den samme osv.
Hvad ang. din router, så vil jeg gerne snakke lidt mere om den. Hvis du vil kontakte os på 70 15 15 60 og spørge efter den klageansvarlige, så kommer sagen til den rette medarbejder, som vil kigge nærmere på routeren.
Waoo! Kundeservice
I rigtig mange tilfælde er jeg blevet nødsaget til at tage et spil kort med mig selv om aftenen. Boxen virker ikke. Tv'et reagere slet ikke på kanalskift. Og når man skal "leje" en film, på Waoo Bio, så tager de penge. SELVOM LORTET IKKE KAN SES!!!
Da jeg i sin tid blev ringet op af en sælger hos Waoo, der fik jeg "alt" afvide, ifølge sælgeren. jeg bliver LOVET månedelig regning. den kommer hvert kvartal. Efter jeg så den første regning, ringede jeg indtil Waoo's usædvanlig dårlige kundeservice, og fik fortalt om problemet.
og sagde jeg skulle have ændret det til en månedelig ydelse.
Den dag i dag betaler jeg stadig pr. kvartal.!
Jeg syntes de skulle tage at stramme op ! for hold da farmor hvor det SKOD!!!
Mange gode weekend hilsner
Lasse Hansen
Fredericia !
I lange perioder virker ip telefoni ikke
Så er der udfald på flere tv kanaler
Dagevis uden internet
Det hele enten samtidig eller hver for sig.
De fejlfinder ikke - sender blot en ny box der skal sluttes til istedet for den gamle. Det hjælper aldrig.
Efter nogle dage eller måeder virker det igen.
Godt jeg har mobiltelefon
Har tidligere haft en TDC forbindelse på såkaldt 10mbit, efter en del plagen og ventetid på at SEAS-NVE har fået det ind, har det faktisk virket upåklageligt, jeg har fri mulighed til at bruge egen router, jeg har købt 40mbit, men modtager et sted mellem 45 og 50mbit både op og ned, så det er jo perfekt!
TV Boksen tror jeg at jeg har været heldig med, jeg har set at folk modtager forskellige, men min virker upåklageligt, dog har den overhedet efter at glemt at slukke den i en måned mens den stod i et skab, men det kan man vel ikke gøre så meget ved. Nu når den er rykket virker den som den skal.
Waoo! Bio virker også upåklageligt, og jeg kan se at i har fået opgraderet jeres Web TV, som nogle gange droppede ud. Jeg mangler dog stadig funktionen Full-screen, selvom jeg har 2 skærme (Altså at den bliver i fullscreen, selvom jeg skifter til den anden skærm).
Jeg regner med at flytte til en zone hvor Waoo desværre ikke udbydes, som jeg vil være utrolig ked af, men sådan er det.
Tak for et godt produkt!
Lidt start vanskelighedder hos både dem og mig, men en rigtig venlig og grundig betjening / vejledning!
stor var min tvivl da jeg genoprettede fiberforbindelsen hos waoo (efter de dårlige oplevelser med smilecontent) tilbage i halvåret 2011 og der skulle helle ikke gå længere tid end første regning før mistanken viste sig berettiget.
første regning var befæstet med et rykkergebyr som ikke hørte hjemme der.
anden regning udskrevet d.16/12-2011 (først modtaget d.30/12-2011) sat til senest betaling d.2/1-2012 var der pludselig sneget sig et "dobbelt" abonnoment ind på regningen. først skulle vi betale for en 30/30 forbindelse men sandelig også for en 60/60 forbindelse. waoo beklagede fejlen i en tlf samtale d.15 og lovede højt og helligt at rette fejlene men ak. samme eftermiddag kom bekræftigelsen ind i mailboksen. der var slet ikke taget højde for en overfakturering så nu stod vi med et tilgodehavende på 1050kr.
dette er de så blevet rykket for i fire mails samt en henvendelse til seas-nve direkte.
waoo kundeservice er så tamt og ubrugeligt en flok chimpanser kunne gøre arbejdet bedre efter min mening. det er LANGTFRA første gang vi har skulle døje med deres uduelighed og desværre STORT DESVÆRRE der ikke findes alternative udbydere af fiber i vores område ellers var waoo også bliver smidt af h...... til for længe siden!
Peter Christiansen
Hej Peter
Det er beklageligt at du har oplevet disse udfordringer med vores fakturering, da vi arbejder ihærdigt på at sikre, at noget sådan ikke kan forekomme. Vi har desværre ikke kunnet finde dig ud fra de information du har afgivet her, men har naturligvis en forventning om, at disse udfordringer er blevet løst ved de henvendelser du har haft til vores Kundeservice.
Waoo! Kundeservice
Om det kun er Waoo i Seas-Nve fiber det er galt med ved jeg ikke, men
nej,nej, nej jeg synes absolut ikke jeg kan advare nok mod at anskaffe sig waoo tv. det virker ærlig talt ikke særlig godt, men så kan man da naturligvis bruge sin tid på andet end at se tv. men regningen er den samme, uanset hvor mange tv løse aftener man har haft.
jeg vil ønske Waoo i stedet for at reklamere så gevaldigt, ville få orden på tingene så man som kunde får det man betaler for.
et telefonnummer på Waoo hjemmesiden ville iøvrigt være en god ide.
Anne Demant Sakskøbing
Hej Anne
Vi kan kun beklage de problemer du har oplevet med vores tv-signal. Det er bestemt ikke i tråd med den kvalitet vi ønsker du oplever og arbejder derfor ihærdigt på at sikre, at du fremover kan glæde dig over vores gode produkter.
Waoo! Kundeservice
Hej nu vil jeg gi jer tre Stjerner det gå beder fordi i ikke for fem er fordi at der vag fejl på Nette i Torsdag
Hej Michael
Det er yderst beklageligt, men desværre var der en maskine, som overgravede vores fiberforbindelse, således at nogle af vores kunder var uden TV i en periode. Det er absolut beklageligt men regner med, at forbindelsen til dig er genetableret igen.
Waoo! Kundeservice
Jeg vil varmt anbefale Waoo, til alle.Det funker bare!
Inge Wie Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Efter flere år med max 2 / o,1 mbit er det en befrielse at komme på fibernet med 30/30 mbit. Vi var 3 i nabolaget som gerne ville ha' fibernet, men vi skulle være 5 før de ville grave rør ned. Galten Elværk (waoo) forbarmende sig dog, og nu er der tilslutningsmuligheder ved resten af landsbyen. Det eneste jeg kan sætte en finger på er fleksibeliteten ved montørbesøg, og valg af dato. At der gik, synes jeg, lang tid før montøren kommer forbi, det skyldes nok travlhed. Men all in all er jeg rigtig godt tilfreds.
Bestilte stor tvpakke fra waoo, herunder også tv på nettet, og allerede der går det galt.Der kom aldrig en pakke med boksen. Efter flere forgæves forsøg på kontakt, lykkedes det endeligt at komme igennem, og få afvide at vi aldrig havde bestilt noget. Vi bestilte forfra over tlf. IGEN!, og alligevel gik der længe før der lå en boks med posten.
Boksen er langsom, reagere rigtig elendigt og går i stå tusind gange.
Måtte slukke for boksen og så vente 10 min på at det hele startede op igen, kunne så bruge den i 20 min før den gik i stå igen.
Umuligt at få hjælp til dette hos waoo.. Fiks det!
Derud over virker waoo web tv aldrig! Den går altid i sort, og så kan du bare ikke se mere tv. Er lige logget på igen, men vælger så ikke at starte op.. Kan se maks 30 min. på web tv, og så vælger den at gå i sort og skal derfor logge ud og logge ind igen et par gange før det virker.
Waoo kundeservice må tydeligvis ikke havde nogle former for viden, da man aldrig kan komme i kontakt med dem, medmindre du opsiger abonnement, hvilket der lige er gjort.
Håber ikke at de begynder at vil kræve penge efterfølgende opsigelsen, som jeg kan læse der er blevet gjort ved flere...
Har købt 15/15 Mbit, får typisk en del mere (download) når jeg laver en speed check. Men, nettet falder ud med jævn mellemrum, kortvarigt. Man surfer på nettet og så får man pludselig INTET respons i 20-30 sekunder, selv om man prøver flere hjemmesider. Og så kommer den tilbage igen (og er hurtigt). Disse udfald sker 2-3 gange i timen og bliver lidt træls efterhånden, og vel at mærke på en kabelforbindelse (ikke trådløs). Jeg har egen router og den kræver aldrig genstart.
Priserne på IP-telefoni var meget billigere andre steder (fx Fonet er rigtig god), så jeg har ikke valgt Waoo's løsning der.
Opdatering:
Jeg orienterede Waoo om bredbånd-problemet efter ca. 14 dage. Der gik nogle dage inden jeg fik respons, som var at 'du har din egen router og det yder vi ikke support på'. Jeg vil bare have at de testede/undersøgte linjen. Men mystiskvis forsvandt problemet samme dag som jeg fik meddelelsen (og er ikke kommet tilbage i 5 mdr). Dejligt det er løst, men man efterlades med et indtryk af at de ikke har helt styr på det tekniske.
Jeg er mildest talt ikke imponeret af den tekniske support fra waoo!
Jeg har aldrig fundet TV SYD via TV-boksen. ( TV SYD står ellers klart og tydeligt på mine TV på 1.sal, som kører analog ).
1. opringning til support: Afbryd boksen og routeren - sæt boksen på den direkte indgang, og lad bokse opdatere i 10 timer ! Jeg er en ældre mand, men atter kravler jeg rundt under skrivebordet for at finde de rigtige ledninger blandt routerens forbindelser til telefoni, internet og TV. Det lykkedes atter ! Opdateringen sættes igang ( i 10 timer har jeg så hverken telefon, internet eller TV ) Resultat: Intet nyt !!!!
2. opringning til support: Da jeg hele tiden problemløst har set alle HD kanaler mv. mener teknikeren ikke at det kan passe, så waoo vil undersøge, hvad der ligger på TV-boksen og ringe mig op dagen efter. Resultat: Ingen opringning - Intet !
3. opringning til support: Måske skyldes den manglende kanal mit abonnement, som automatisk burde være ændret fra et profiber-abonnement til et waoo!-abonnement !!! waoo vil undersøge sagen og ringe tilbage.
Konklusion: Jeg er absolut ikke teknikker, men hold op for et Cirkus !!!
Jeg synes bestemt ikke om at i har hævet familie taletiden til 12 timer lige efter vi er overflyttet vores telefoner til 5 timers.
Det er ok at der måske skal være et minumumsforbrug, men ikke på den måde, så tror jeg i får mange kunder der flygter fra jer igen. Men vær ærlig over for kommende kunder, der er stadigvæk ikke lagt noget på jeres hjemmeside at alt stiger den 5. marts, det kalder jeg meget dårlig markedsføring. Der skal min. være et ½ års opsigelse ved sådant et abonnement. Jeg synes også at det skulle være muligt at få vores regning på pbs uden at skal betale 25 kr. ekstra og 10 kr. pr. måned.
Hej Børge,
Tak for din melding – vi sætter altid pris på tilbagemeldinger, som vi kan lære af. Vi har desværre haft en del kunder, der ikke har kunnet forstå hvordan Familie fungerede (et abonnement + 10 kr. pr. nummer + mindsteforbrug på 29 kr. hvis ikke andet købes). Vi har derfor valgt at gøre Familie til to letforståelige abonnementer (man betaler kun et abonnement og der er intet tillæg eller mindsteforbrug tilknyttet) samt sætte timeantallet til 12 og 20 timer og med op til 5 simkort på et Familie abonnement.
Kunder, der i dag har valgt f.eks. 5 timer og koblet tre ekstra numre på har ofte fået et samlet månedlig betaling på ca. 200 og op til 216 kr. (99+30+29*3). Det nye Familie abonnement indeholdende 12 timer koster 197 kr. Dvs. 7 timer ekstra for samme pris - det mener vi er en fair prissætning.
Vi erkender at vi på hjemmesiden godt kunne skrive noget om de kommende priser – det vil vi gøre snarest.
Med venlig hilse
Waoo! Mobil
Fik waoo3 via Energi Fyn nytårsdag, det hele var oppe og køre fra day one og dog min overflytning af tlf fra Dansk Bredbånd var ikke med, efter nogle hendvendelse pr. mail og tlf til nogle flinke mennesker i kundeservice fik jeg en forklaring om nogle tekniske problemer som var strandet på højeste plan. Jeg aftalte da med medarbejderen at de ikke skulle slås med mit problem længre jeg valgte bare at få nyt nr og vups ugen efter fungerede telefonen. Tak for hurtig og hjælpsom support.
Nu har jeg kun problem med min nye waoomail har været inde og oprette mailadr og password har så fået PHP filer ned på min pc men kan ikke åbne dem så jeg ved ikke hvordan jeg får forbindelse til mine nye mailadr. Nogle der kan hjælpe mig ? Kan kontaktes på jenshansen.tiki@gmail.com
Inge Wie Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Waoo skal have ros for en god kundeservice på telefonen og en masse søde, venlige og hjælpsomme medarbejdere uanset om det gælder generelle spørgsmål eller teknisk support i forbindelse med installering af Waoo-løsninger.
MEN der er alligevel grænser for begejstringen. Kommunkationen pr. brev er under al kritik. Waoo automatiske generering af breve til kunderne er en sand haglbyge, som ikke tager hensyn til indgåede aftaler - med det resultat at brevene ofte skaber mere usikkerhed og forvirring end afklaring og ro. Den del må kunne gøres bedre. Oplevelserne med Atea og underleverandører som har gravet lyslederkabel ned er en historie for sig - som kun fortjener EN stjerne.
Hej Kenneth
Allerførst en stor tak for din ros til vores kundekonsulenter – det er jo altid dejligt at høre. Omkring vores skriftlige kommunikation, så er vi glade for dit input, som vi vil tage med videre i vores bestræbelser på at sikre den bedst mulige kundeoplevelse. Omkring Atea, så er dette naturligvis noget vi vil diskutere med dem.
Waoo! Kundeservice
November 2011 glædede jeg mig til at få et superhurtig net da mit hidtidige forbindelse fra tdc var på 1.7. Så 30 Mb skulle da være super hurtig internet forbindelse, men ak og ve denne fornemmelse er slet ikke til stede selv og hastigheden er 22/22 med rueter. Computeren er under et år gammel og hastighedsmåleren viser da også 22/22. Jeg har forespurt andre der også har fået indstaleret fibernet og de føler samme problem, så jeg mener der er lidt af en fis i en hornlygte. Der er flere gange udfald på nettet, så sent som i aftes kunne jeg ikke oploed noget som helst.
Tv boksen er dog det mest ireterende da den kun virker efter hensigten, ganske kort tid, selv når den bliver opdateret med fra tid til anden. Kan ikke skifte til et tosifret kanal og boksen skal slukkes med fjernbetjeningen hver gang der tændes for tvet. Det er simpelhen et møj ireterende produkt. Optagerfunktionen virker ikke hver gang og hvor tilfreds er det lige?? Tænk på om om ikke boxer ikke var et meget bedre produkt???????
Hej Egon,
Internet hastighed kan bedst vises når du f.eks. downloader eller uploader data. F.eks. hvis du ser en video på Youtube.com vil bufferen hurtigt hente hele videoen ned, end ved din gamle TDC linje.
Vi har ikke haft nogle registrerede afbrydelser af internettet meget længe, så vi kan ikke svarer dig hvad der lige har været galt, den dag du omtaler hvor du ikke kunne uploade. Oplever du uregelmæssigheder i din Internetforbindelse, skal du kontakte vores tekniske support så vi kan få kigget på eventuelle fejl.
Ang. din tv boks, vil vi meget gerne bede dig kontakte vores tekniske support på 70 15 15 60, da produktet naturligvis skal virke hver gang.
Waoo! Kundeservice
Har endnu ikke fået fiber ind i huset, man kan kun sige at alt indtil nu er forløbet perfekt.
Fakta:
1. Jeg valgte i sin tid SE's TV pakke udelukkende pga. de nordiske programmer. Jeg er født i Sverige, og ser meget svensk TV og bor i Sønderjylland, hvor man jo ikke kan modtage svensk fjernsyn over antenne.
2. Ud over WAOO, har jeg desuden en digital parabol (Astra), hvor jeg kan modtage alle programmer gratis, undtagen netop de nordiske.
3. Alt fungerede også fint indtil WAOO fornylig overtog SE's TV pakke.
4. Nu fra den 05. januar forsvandt SVT2 og NRK1 pludselig, og uden forvarsel. Jeg troede først fejlen lå hos mig, og spildte en masse tid på fejlsøgning og mange genstarter af min Motorola box. Jeg fik ingen information fra WAOO om at programmerne var taget ud af TV pakken.
5. Også jeg er træt af TV2, som Ragnhild korrekt beskriver som "en reklamekanal, som i det væsentlige sender underholdningsprogrammer". Jeg vil hellere have mere "seriøse" kanaler, som NRK1 og (selvfølgelig) især SVT2.
6. Jeg kontaktede derpå WAOOs Kundekonsulent, Leonard Ernst. Hans svar var: "Jeg håndterer ikke kundeklager. Jeg sender sagen videre til respektive vedkommende, og så hører du fra os". Behøver jeg at nævne, at jeg aldrig hørte mere fra WAOO og den "respektive vedkommende"...?
7. Jeg er altså blevet meget pessimistisk hvad WAOO angår. Jeg har fået en begrundet mistanke om, at de gør hvad der passer dem, og lader hånt om deres kunder og bestående abonnementer, som de overtog fra SE.
8. Jeg savner især en begrundelse fra WAOO for hvorfor WAOO ikke længere tilbyder NRK1 og SVT2...?
9. Og endelig, så mener jeg faktiskt at WAOO har pligt til overtage bestående abonnementer. Det vil jeg nu undersøge nærmere vha. en ven, der er advokat.
Er der andre WAOO kunder end Ragnhild og mig, der har oplevet det samme eller lignende? Så vil jeg meget gerne i kontakt med dem.
Min email: rolle@bbsyd.dk
Egentlig utroligt hvor mange negative kommentarer der er kommet her over WAOO på blot en måned.
Roland
Endelig et selskab der ikke giver dig en eller anden mærkelig router/modem som du skal have på og ikke selv kan styr. Waoo levere internettet, og en convertor så du kan koble din egen router på bageefter
Vi er nordmænd bosat i Sønderborg og længe savnede vi at kunde se NRK1- Norges hovedkanal så som DR i Danmark. Da vi skiftede til SE fiber fik vi genom den store tv-pakke fra Waoo anledning til at se NRK 1-indtil nu i januar, hvor Waoo har fjernet denne kanal i sin pakke.
Dette synes vi er dårlig gjort - nu sitter vi igen med TV2 Norge- en reklamekanal, som i det væsentlige sender underholdningsprogrammer og lidt kultur, debat og ingen sendinger fra distriktene m. a. Vi synes det er mærkelig at man ikke vil sende en hovedkanal fra et af Danmarks nabolande, når man oprættholder at sende kanaler fra lande langt væk.Som sagt er vi ellers meget tilfreds med sendeforholdene og alle de tekniske finesser, som optaksmuligheder, start forfra, ovversikter over progammer etc, derfor skuffer det os riktig meget at vi nu ikke lenger får se NRK1.
Kan det laves om på- vær så snill!!!!!!!!!!
familien Sivertsen, Vester Sottrup, Sønderborg
Roland Sireborn fandt anmeldelsen nyttig
Har valgt waoo 3 pakke, og har som mange andre oplevet virkelig dårlig information.
Først kan vi ikke regne med hvornår fibernettet etableres - det blev lige 2-3 måneder forsinket. Så kommer der en tekniker og spø'r om jeg skal ha' kabel- eller IP-tv - a' hva'?
Efter en uges tid og 5-6 henvendelser lykkes det at få waoo til at åbne for tv-signalet.
Der er kommet brev om at etableringen koster 1.500, men tilbuddet lød på 0 kr.
I dag er min TDC-telefon blevet lukket, fordi jeg har bedt waoo flytte nummeret, men der er ikke åbnet for telefoni på kabelrouteren. Vist. For jeg ved jo ikke en skid om hvordan det skal virke. Hotline kunne i eftermiddags ikke fortælle mig om det er IP- eller analog telefoni. "det er digitalt for det kører over internet og du skal bare sætte et internetstik i boksen" - det fik vi så opklaret var et RJ11-stik, og jeg kunne efter at have læst spørgsmål&svar på jemmesiden fortælle hende, at det er analogt signal. Tror jeg nok. For der stod også at jeg 8 dage inden drift ville modtage mit "udstyr". Jeg har ikke hørt et klap. Det er simpelthen bare for dårligt!
TV virker nogenlunde. Efter sidste opdatering lykkes vist alle timede optagelser på AIR Ties 7130. En gang imellem må boksen genstartes, fordi lyden eller underteksten forsvinder - temmelig træls, hvis man ser en start forfra udsendelse, for så kan den være slut og borte.
Det hakker lidt - ikke meget, men et lille hak hvert 5. minut. Nok til at det er lidt irriterende. Start forfra er da smart, men man kan kun starte forfra, ikke spole frem eller tilbage, og man kan jo miste det efterfølgende program. Så det er en discountløsning.
Internettet kører bare. Har dog ikke helt de lovede 30/30 snarere 32/22.
Det går endda.
Ringede i aften igen for at høre nærmere hvorfor min telefon ikke virkede som hun havde lovet. Nu havde jeg anskaffet en RJ11 (begge ender skulle være RJ11, se på din telefon/base. Boksen skal have et RJ11). ""Alle vores medarbejdere er optaget. Tak for din henvendelse og undskyld ulejligheden. DUUT DUUT DUUT". Hva?!? Var dét kundeservice? Det må være en særlig variant som trives ved forsyningsmonopolerne...
Ak ja - produktet er vist godt nok, men gud fri mig for en elendig service... der er ikke styr på en sk...!
Har nu i ca 4 md haft Waoo,og man må sige at det ikke har været noget rart bekendtskab.Vi har igennem vores boligforening valgt en samlet pakke med telefoni/internet,og tv.Desværre magter de ikke at få noget af det til at virke.Internettet bliver ofte afbrudt,eller er så langsomt,at man ikke engang kan sende en mail.Tv,et "fryser",ingen undertekster,intet tekst tv,har fået besked på at trykke på reset knappen flere gange,og ja det hjælper da ,men problemet kommer hurtigt igen,og det er da lidt en skam,hvis man er midt i en go film,og man misser 20 min fordi boksen skal opdatere.
Har haft teknikker på besøg,som kunne fortælle mig,at jeg skulle ha en ny router på væggen,hvis det ikke blev bedre.Så får det da en chance mere.
Nu er der ca gået 2 md,og det har sku ikke hjulpet.Kontaktede teknisk support imorges,og fortalte om vores problem,og om hvad den pågældende teknikker sagde for 2 md siden.Desværre havde teknikkeren ikke lavet et notat,vedr udskiftning af router.Så den pågældende teknikker ville kontakte teknikkeren,og vende tilbage 2 timer senere................
Hmm.Ringede kl 8.30 imorges,nu er klokken så 18,ringer lige og følger op på sagen.
Ringede så igen til teknisk support,kommer til at tale med en dame,som da jeg har forklaret mit problem oplyser mig om at jeg ikke ringede imorges og snakkede med en dame.Hun er ikke særlig lydhør overfor mig,da jeg jo ellers bare gerne ville vide om jeg ville/kunne få en ny router monteret.Det hele ender med at hun smækker røret på.
Ringer efterfølgende op igen,og får en go snak med en af hendes kollegaer.Men kan desværre ikke anbefale hverken deres produkter eller kundeservice.
Agter at kontakte en af deres chefer,og så må de sku hente deres lort.
Jacob Eistrup fandt anmeldelsen nyttig
Hej Klaus
Jeg beklager det forløb du har været igennem.
Vil du sende dine kontaktedata til nedenstående mailadresse, og henvise til denne beskrivelse af din sag.
Vi kontakter dig efterfølgende, så vi kan få din forbindelse til at virke optimalt.
Waoo! Kundeservice
Jeg bestilte Waoo Fiber 40/40 og trods vente tiden, så blev det installeret og fungere upåklageligt.
Dog har det været nede 2 gange, men begge gange har jeg ringet og fået en tidshorisont på hvordan og hvorledes og denne udtalelse har holdt stik begge gange :-)
5 stjerner herfra!