We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Webike

Webike

Har købt flere cykler hos WeBike i Vanløse og der har altid været super service. Når skaden er sket har de også altid været flinke til at reppe og hjælpe med nyt udstyr osv. Kan klart anbefales!

• Bo
  • Holbæk,
  • 3 Anmeldelser

Usædvanlig dårlig service Vanløse afdelingen

Skulle hav mig en ny racer, kommer ind i butikken der er kun mig som kunde, går lidt rundt og kigge hvad de har af cykler. expidenterne står og ser Tour de France der går lidt tid så kommer han over og spørg om der er noget han kan hjælpe med. Ja jeg er på udkig efter en ny Racer i prisklasse omkring d 15 i str ca 61, gerne med Ultegra. hvortil han svare Det kan vi ikke gøre. og stiller sig med hænder over kors og kigge mod tvèt igen. Okey siger jeg hvad kan vi så finde på???? der går lidt hvorefter han vender sig og går, uden at sige noget....WTF?? når han vil nok ikke sælge cykler tænker jeg. Men nu jeg er her inde i kbh kigger jeg lidt vidre. som jeg er ved at gå dukker han op igen, vi kan ikke hjælpe dig siger han. Men du kan købe mekanikerens enkel-starts cykel, du kender nok ikke mærket Litespeed de laver titanium s cykler den koster 55,000 for rammen alene, den passer til sådan en som dig. (er 2 mtr) så går ud fra det er det han mener... Man forstår måske lidt bedre at netop denne afdeling af we bike gik konkurs.

Ved en del om cykler og dele uden på nogle måde være ekspert. Har hanlet hos Holbæk Cykel Center, Heino Sport/ roskildevej , Fabin sport/ roskilde, Bike Buster /kbh, Banani Sport. Og WeBike er klart det værste sted at handle. Er ret sikker på at dette var mit sidste besøg

God service i Hasle

Altid god service og flinke folk.

Webike

Udsøgt service og lækkert sortiment

Fantastisk service hver gang.

Jeg har købt mountainbike, lygter og vedligeholdelse på værkstedet.

God Butik.

Har handlet både her online og i fysiks butik.
Lige fra Hometrainer hjelme osv.
Er fuld ud tilfreds produkterne, og betjening/service.

Peder fandt anmeldelsen nyttig

Webike

Fin og hjælpsom ekspedition og vejledning

Havde været på jagt efter nogle specielle stumper til min cykel. og fandt så Webike
Flink og kyndig vejledning. Ikke sidste gang at jeg har handlet der.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk