We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

webzjoos.dk anmeldelser

webzjoos.dk Logo
Kunderne om webzjoos.dk : »Hurtig og præcis levering« »Hurtig, nemt og præcis« »Fantastisk service« 133
Perfekt

Udvalgt anmeldelse om webzjoos.dk

• Heidi
  • Randers, DK

Hurtig og præcis levering

Bestilte sandaler til storebror og prewalker til lillesøster. Bestilte søndag og fik leveret allerede tirsdag - SUPER. Samtidig kunne jeg i butikken købe prewalker i str. 17, hvilket jeg ikke kunne opdrive i de fysiske butikker.

• johnny
  • 4 Anmeldelser

service

god pris, hurtig levering og god service.
Kan bestemt anbefales :-)

• Bitten

Hurtig, nemt og præcis

Bestilte en aften, og vupti 1 1/2 dag efter lå det bestilte, ingen problemer. Og der lå allerede retur seddel med, i tilfælde af det skulle blive nødvendig, meget betryggende.

• Stine
  • 1 Anmeldelse

Fantastisk service

Hurtig levering og rigtoig god bytteservice, meget søde og imødekommende :-)

Hurtigt og fleksibelt

Købte sko lørdag, hentede dem i en nærliggende butik mandag, fik et par byttet til større størrelse uden problemer tirsdag - alle 4 i familien er glade :-)

• Diana
  • Verificeret køber

Hurtig levering af mine varer

Varerne lever perfekt op til info og billeder på hjemmesiden, hurtig levering.
Tak

God handel

Nemt at bestille og forholdsvis hurtig levering

super god service

vil godt anbefale til andre
med venlig hilsen
Else Dahl

ps vil gerne med jævne mellemrum følge med på jeres hjemmeside. Så derfor siger jeg nej tak for nyhedsmail
!!!!!!!!!!

webzjoos.dk

Super nemt og hurtigt levering:-)

Nemt at handle, og varen var leveret som beskrevet 2 dage efter. Endda kommentarer om aflevering blev respekteret, dejligt. Det er ikke sidste gang jeg handler med webzjoos.dk.. Har allerede anbefalet det videre:-)

• Ann
  • Verificeret køber

Holder hvad der er lovet

Varen jeg skulle bruge var nem at bestille, det var en overskuelig hjemmeside. Og der var leveret til IKKE dyr fragt på få dage.

Meget hurtig ekspedition

Hurtigt, enkelt og meget nemt...

Webzjoos.dk

Ændring af anmeldelse
Efter en misforståelse af leveret vare, har jeg oplevet en meget fin og hurtig kompensation. Derfor vil jeg varmt anbefale webzjoos. Vil fortsat være en af deres kunder.

Besvarelse fra webzjoos.dk

Vi takker for din anmeldelse.

Hilsen
webzjoos

Helt i top

Hurtig og korrekt betjening. Varen var helt som forventet. Kan anbefales.

hurtigt og godt

fint og ikke noget at udsætte på forløbet.

webzjoos.dk

Service og levering uden anmærkninger

Uden ærger og perfekt service og levering til tiden.

Kan absolut anbefales, handler der gerne igen

webzjoos.dk

Godt udvalg, hurtig levering, alt i alt en god og anbefalelsesværdig oplevelse

Alt som det skulle være

Har handlet her et pat gange, og aldrig oplevet andet, end at få det aftalte til aftalt tid. Så kan kun anbefale dem.

kundeservice

god,hurtig kundebetjening og billige,gode varer.en kundeservice mange kan lære af.

Altid 100% tilfreds!

Webzjoos er nemt og billigt! Varerne er god kvalitet og de svarer til det man ser på billedet. Ikke noget med at billeder er taknemmelige! What you see is what you get! og den hurtige levering er blot en bonus.

webzjoos.dk

Perfekt handel intet mindre.

Bestilt jakke og modtaget inden for 2 dage, perfekt :D

god og hurtig ekspedition

der vil jeg handle igen

webzjoos.dk

Super hurtig levering. På trods af at der stod op til 5 dage modtog jeg min pakke allerede første mulige hverdag.

Fantastisk

Jeg bestilte mine drømmestøvler om mandagen og tirsdag morgen kom postbuddet med dem - skøøønt

Utrolig hurtig ekspedition

Jeg var meget forbløffet og glad over at kunne bestille en eftermiddag - og allerede næste formiddag se postbilen komme forbi med mine støvler.

• Helle
  • Jyllinge, DK
  • 6 Anmeldelser

Er mere en tilfreds :)

Mine sko kom dagen efter :)
Er ikke sidste gang jeg handler her....!

• Lone
  • 1 Anmeldelse

Fungerede hurtigt og effektivt

Handlen fungerede perfekt og professionelt. Det var hurtig ekpedition, konkurrencedygtige baade paa pris og levering.Kan absolut anbefales.

Hurtigt og nemt!

Hurtigt og nemt

Superglad

Pakken kom lynhurtigt; var fint pakket ind... så jeg er bare helgt tilfreds

webzjoos.dk

Hurtig og perfekt ekspedition, god opfølgning efter salg.

Fandt de sko jeg søgte på nettet hos Zjoos. Kendte i forvejen min størrelse. Havde nok forventet en besparelse i forhold til detailbutikkerne som solgte varen til samme pris. Hos Zjoos var prisen for fragt en ekstra omkostning. Købte alligevel da min størrelse ikke fandtes i de butikker jeg søgte i.

Trykker skoen?

Ikke hvis du handler hos webzjoos. Det var første gang for mit vedkommende, men det bliver til flere fornemmer jeg. Det var let hurtigt og nemt. Også selvom det ene par støvler skulle retur. Ingen problemer her.

Tilfreds

:-) er helt tilfreds med den service jeg har fået.

Helt OK

Det er bare gået helt perfekt, ingen problemer.

perfekt

perfekt service og hurtig

Hurtig, fleksibel og personlig

Fik lov til at udvide returretten selvom jeg købte julegaven allerede i november. Pakken kom hurtigt og var flot indpakket (med et personligt touch)

Høj service

Hurtig betjening - hurtig levering og god kundeservice :-)

webzjoos.dk

føler mig rigtig godt sikret

alt er ok.man føler sig rigtig godt sikret

Perfekt Perfekt

Min oplevelse ved købet, har været fuld tilfredsstillende og kan trygt anbefales til andre købere

webzjoos.dk

DE DUMPEDE FRA DEN ENE DAG TIL DEN ANDEN.

Bestilte forleden nogle indlægssåler med forfodsstøtte, som jeg modtog dagen efter. Ordren var ikke tillagt hverken ekspeditions- eller forsendelsesomkostninger. Alt i alt lige til 5 store *****.

Da jeg var i tvivl om, hvorvidt sålerne passede, havde jeg kun bestilt 1 par. De viste sig ved fremkomsten at leve helt op til forvantningerne. Jeg ville derfor, et par dage senere, bestille nogle par til mine andre sko, men nu forlangte on-lineformularen pludselig kr. 70.00 i forsendelsesomkostninger. Jeg afbrød derfor handlen.

BEMÆRK: Adskillige danske on-line skotøjsforhandlere leverer omkostningsfrit i danmark !!!

Hej Jonny!
Hele november har vi haft et særligt tilbud til vores kunder, nemlig gratis fragt, hvilket du var så heldig at benytte dig af. Efter 1. dec. har vi helt normale betingelser igen. Man opnår dog stadig gratis fragt når købsbeløbet overstiger kr.1000. Det er en mærkesag for os at yde kundeservice på højt niveau og vi må konstatere at kompetente folk koster.
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

webzjoos

• Vibeke

Perfekt handel

Varen modtaget hurtigt, ingen problemer.

• LH

Hurtig levering, perfekt, fragtfrit

Let at handle, varen kom to dage senere med posten, intet at klage over,.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk