We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Well Come anmeldelser

Well Come Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Well Come før du handler og giv selv din bedømmelse af Well Come 3
Middel
5.6 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Well Come

Plusser og minusser i Well-Come

På plus siden tæller, at det er et stort og lækkert center med mange maskiner og øvrige gode faciliteter. Det er også et kæmpe plus at man kan køre ned i parkeringskælderen og holde gratis og tage elevatoren direkte op i centeret.

På minus siden tæller først og fremmest prisen. Det er antagelig et af de dyreste centre man kan komme i nærheden af og deres SPA (som koster ekstra) er lækker, men der er desværre en del tilfælde, hvor sauna eller dampbad ikke er varme nok ligesom der også er tilfælde, hvor der ikke er fyldt op med frugt/grønt eller the.

Well Come

Premium priser uden premium følelse

Well-come fitness & spa er et udemærket fitness-center. Næsten alt virker, og der er generelt rent og pænt. Problemet er, at til prisen (550kr/md for fitness, især 1200kr/md for fitness + spa), så er forventningerne en del højere end blot "i orden", og samtidig er der en del irritationsmomenter som trækker fra premium-følelsen.

Samlet set ville jeg indtil for kort tid siden have givet centeret 3 stjerner. Nu bliver det så desværre en solid 1'er.

Selv træner jeg stort set altid fra kl. 20 og frem til lukketid kl. 22. I Well-come vælger man at lukke spa'en en halv time før resten af centeret, så jeg plejer at kunne nå en times træning og så en halv times spa. Nu har man valgt at lave sommerlukningstider, som i hele juni og juli gør at centeret lukker kl. 21. Så i 2 hele måneder har jeg stort set ikke mulighed for at benytte spa'en, og føler mig derfor godt og grundigt snydt for den del af mit medlemsskab.

Forklaringen fra Well-come er, at en advokat har forsikret dem at der er tale om en uvæsentlig forringelse, når de uden varsel nedsætter åbningstiden med en time. Det er måske uvæsentligt i advokat-sprog, og helt sikkert for mange medlemmer der ikke træner om aftenen. Men for en der får halveret sin tid i centeret og helt elimineret sin spa-tid, så føles det ikke særlig uvæsentligt - og der tilbydes ingen kompensation.

Det kommer så oven i en lang række mindre irritationer, som gør man ikke føler man får en premium-oplevelse:
- Bruserne kører mellem 15-20 sekunder. Derefter stopper de og man skal trykke igen for at starte dem. Hvem tager bad på 20 sekunder? Hvis man blev spulet rent ville det være bedre, men det føles mere som et regnvejr, hvor man bliver nødt til at stå længe for at være sikker på al sæben er væk. Hvordan kvinder kan gå derfra uden shampoo i håret er mig et mysterie.
- Spa'en er okay når den virker, men det er mange penge for et stort spa-bad og et dampbad. Især når man tænker på at dampbad er gratis i mange langt billigere centre.
- Spabadet virker ofte ikke, op mod 20% af de gange jeg har været der.
- Dampbadet er ofte fedtet til med kaffegrums fra andre kunders body-scrub.
- Grøntsager/frugt i spa-området har gerne stået så længe om aftenen, at det ikke er værd at spise.
- At spa'en lukker en halv time før er forklaret med der skal gøres rent. Det er mit klare indtryk, at det er kodesprog for, at man gerne vil have kunderne i bad, så man kan lukke i god tid. Et kvarter før ville være mere rimeligt.
- Saunaen i den almindelige omklædning skulle der meget brok til for at den ikke blev slukket en halv time før centret lukker.
- Åbningstiderne på helligdage er meget korte, en del kortere end jeg husker dem fra Fitness DK.
- En god ting er, at man ikke bliver svinet til som i Fitness DK, hvis man er ude 5-10 minutter for sent ude af centret. Til gengæld får man så en time eller to mere at træne i, hvis man tager ned til Nygaardsvej, så det føles ikke rigtig som en fordel.
- Squash-banerne koster 50kr ekstra at have gæster med til, og lyset slukkes på minuttet når man er færdig, uanset om der venter andre. Det er måske fair nok, men når man ved at billigere centre gør det bedre, så giver det igen den forkerte følelse.

Jeg har lidt svært ved at konkludere på centret på andres vegne, da det på nogen områder virker bedre end hvad man ellers kan få. Træner man almindelig fitness (550kr/md) og ikke alt for sent, så er det ganske udemærket. Spa'en til 1200kr/md ville stadig være dyr hvis alting var perfekt, men det er næppe pengene værd for de fleste som det er nu. Man må så håbe de nyeste tiltag med kortere sommerlukningstider er en enlig svale, og ikke et udtryk for fremtidig dårligere service.

Well Come

Misforhold mellem det lovede og det faktiske

På deres webside står: "Det betyder meget for os at kunne forkæle dig lidt både før og efter en hård træning. Vi har derfor lagt vægt på at indrette omklædningsrummene, så de er lækre og du har god plads omkring dig. I hver bruser hænger økologisk shampoo, balsam og shower gel til din rådighed."

Når jeg tager et kort bad hvor jeg gør brug af shampoo og shower gel skal jeg trykke i alt 20 gange på en lille bitte knap for at tænde vandet. Vandet afbrydes nemlig hele tiden, og man kan ikke undgå at vandet afbrydes hele tiden, heller ikke selv om man trykker på den lille bitte knap før vandet afbrydes for at få mere tid.

At skulle afbrydes 20 gange i et bad og trykke 20 gange på en bitte lille knap for at få et kort bad er ikke hvad jeg opfatter som forkælelse, og det står i kontrast til hvad de skriver på deres webside. Det er nærmere hvad jeg opfatter som stor irritation.

Når man har betalt 550 kr om måneden for et medlemsskab, så skulle man mene at så var det vand betalt, så man kunne få lov at stå i fred og ro og tage et bad efter en hård træning.. men nej.

Derudover så har de også glemt at skrive på deres webside at det er påkrævet at lægge sit håndklæde på træningsmaskinernes sæde og sidde på håndklædet. Det resulterer i at man glider og at håndklædet bliver tilsmudset af olie fra træningsmaskinerne, fordi det glider ud over sædekanten og ned i de bevægelige dele. Jeg undres stadig over hvorfor det er nødvendigt, i det jeg har prøvet snart en hel del forskellige træningscentre, men aldrig været udsat for et sådant krav før.

Det skal dog bemærkes at centeret alt i alt er bedre end så mange andre centre. Så hvis det kostede 199 kr at være medlem så var der 4-5 stjerner herfra. Desværre koster det 550 kr, og så er det ikke godt nok at man påduttes en sådan vand spareiver at ens bad bliver ødelagt.

2011-12-07 opdatering: Der er nu blevet rykket rundt så styrketræningsmaskinerne er placeret klods op af løbebånd og boksetræning. Det medfører et meget kraftigt forøget støjniveau når man bruger styrketræningsmaskinerne. Før var de støjende og knap så støjende aktiviterer bedre adskilt.

De løbebånd der har fået slidt deres bånd op får monteret nogle nye bånd der bevæger sig i begge retninger når man løber på dem. De er helt ubrugelige.

Ofte er der i badet problemer med afløb der er stoppet så vandet ikke kan løbe ud, og der lugter meget grimt af kloak/råd.

På det seneste har der været meget rodet i omklædningen. Det flyder med brugte håndklæder, brugte vatpinde, papirsedler og kaffe der løber ud over væggene.

I stedet for at personalet under træning uopfordret kommer med "gode råd" om at man skal køre maskinerne i slow-motion fordi det er den eneste rigtige måde at træne på kunne det være de kunne få sat lidt orden på de problemer der er, fx. holde omklædningen fri for skrald og beskidte håndklæder der flyder.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk