[REPLY]
Tjaee det er let at blive forudindtaget, når man læser de andre anmeldelser af www.wellnesscampingogfritid.dk her inde.
Jeg bestilte en liggestol, og blev efterhånden noget utålmodig, da den ikke kom.
Kan bekræfte, at kommunikationen med dem ikke er verdens hurtigste, og jeg opgav totalt, at komme igennem på telefonen.
Jeg må dog medgive dem, at de skriver på deres hjemmeside, at der faktisk er 3-10 dages levering - og nogle gange længere!
Det skal også siges, at de IKKE hæver betaling fra mit Visakort.
Jeg vælger til sidst, at sende dem en mail, hvor jeg annullere handlen.
Denne fik jeg omgående bekræftet - på en pæn måde, selvom jeg vist selv lød lidt "spids" i min mail.
Det er vel alt i alt ok :-)
(nu håber jeg så blot ikke, de allivel trækker mig for betalingen, men SÅ får de høvl herinde :-) )
Utrolig dårlig service (eller rettere sagt der er slet ingen)
Varen kom aldrig (nu er der gået 5 uger)
3 Mail sendt med forspørgelse på hvornår jeg kunne forvente at modtage min vare (Er godt klar over at nogle vare kan være i restordre)
Kan kun anbefale at folk holder sig væk fra den side.
Det er simplet hen splid af din tid at prøve at handle der...
Bestiller en vare d 07062011,pengene for den bliver trukket d 17062011
d 21062011 mailer vi til dem(ikke fået varen inu),der sker ikke noget før dagen efter hvor de skiver at varen bliver sendt d 23062011.
Første og sidste gang.
Absolut det værste jeg har oplevet ved handel på nettet.På siden skriver de vi hæver ikke penge før varen er afsendt de hævede penge d1/9-2010 og fik slet ikke varen hjem jeg har skrevet flere gange de reagerer ikke på mail og de tager ikke tlf så det er et skod firma og nu d20-9-2010 har jeg stadigvæk ikke fået mine penge retur da de ikke kan levere den vare jeg bestilte.
Så jeg vil bestemt advare andre handel ikke med dette firma
Efter bestilling af varer modtog jeg ikke som forventet; Bekræftigelses mail. Hjemmesiden gav info om at varer var bestilt (det er et temmeligt uklart begreb; af mig? hos grosist?) men intet om forventet leveringstid på den aktuelle ordre (op til 10 dage jvf. de gennerelle betingelser). 10 dage blev lige nøjagtigt overholdt - så som sådan er det ok. Men kun 3 stjerner for informationsniveauet - det kan gøres langt bedre en det.
Bestilte et par stole, som skulle skaffes hjem fra Tyskland. Fik meget hurtigt svar på en mailforespørgsel og hurtig og korrekt levering.
Kan anbefales.
Elendig firma. Bestilte camping service den 6. maj og har endnu ikke modtaget varen. Svarer ikke på mail og opkald på telefon giver bare en telefonsvarer. KAN IKKE ANBEFALES!!