1. juli 2010
god butik
gode priser og super service.... hurtig fragt
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om TP Group
11. november 2009
Alletiders butik
Jeg bestilte et sæt bestående af en wii kontroller samt en Nunchuk om mandagen, og samme dag modtog jeg en mail om, at varen var afsendt og jeg modtog varen allerede tirsdag
Siden er overskuelig, gode priser/tilbud og hurtig levering, så kan det ikke blive bedre :)
Kan på det varmeste anbefale wii4real, og takke for en rigtig god købsoplevelse..
5. januar 2010
god service
kanon god service og hurtig leverance. og så er det til at betale
28. december 2009
Forkert leverings adresse.
Jeg kan også kun sige at hjemmesiden er god, leverancen hurtig, måske lidt for hurtig, da jeg får leveret på betalingsadressen, og ikke på leveringsadressen.
Keld
19. december 2009
lynhurtige
købte 2 wii spil de havde på lager hvor mange andre ikke havde.
få timer efter fik jeg en mail om at varerne var sendt!
de kom med posten næste formiddag, og prisen var i orden.
18. december 2009
Nem bestilling og hurtig bestilling
jeg bestilte wii spil og kom hurtigt dagen efter
4. november 2009
Lyn hurtig levering + god service via support.
Har haft en super god oplevelse med denne butik, bestilte et par spil og havde det dagen efter, plus så havde jeg lidt spørgsmål omkring kommende produkter, og fik virkelig nogle hurtige svar jeg kunne bruge til noget.. så alt i alt, super god oplevelse.. så kan virkelig anbefale denne webshop.
3. november 2009
Can't complain!
Synes faktisk at de gør det meget godt.. :)
Mvh Peter..
21. oktober 2009
Over al forventning
Købte en Nintendo wii til en meget konkurrence dygtig pris om eftermiddagen, den blev leveret næste formiddag - med et komplet indhold
24. august 2009
Rigtig god service
Jeg ville af praktiske årsager gerne lave en bestilling, hvor jeg bestilte varerne og en anden person skulle overføre beløbet via egen netbank. Det var nemt at ringe til Wii4REAL og tale med en medarbejder, som oven i købet kunne fortælle, at den form for betaling kunne lade sig gøre.
Priserne er gode og varerne kom meget hurtigt efter bestilling.
3. august 2009
Nem og hurtigt
Siden er rigtig nem at finde rundt på. Man skal ikke være den store computer haj for at finde ud af hvordan man skal finde og bestille sine varer. Varen kommer max 2 dage efter du har bestilt hvilket mange sider ikke holder. men denne her gør og det jeg selvfølgelig glad for. Wii4real er helt klart den eneste side jeg køber mine wii ting fra.
23. juli 2009
Hurtig levering, og kanon service. Også den telefonisk support var 5 stjerner!
27. juni 2009
Varen kom som lovet dagen efter. Super hurtig levereing.
10. maj 2009
Se det er kunde service!!!
Jeg sad en torsdag aften ved 20.30 tiden og fumlede noget så grusomt i en bestilling - men alderede inden jeg nåede at skrive til dem, fik jeg en mail hvor i de spurgte om jeg ønskede at rette/slette min bestilling... Her efter blev jeg høfligt guidet igennen hele forløbet, uden på noget tidspunkt at føle jeg var til besværd(selv om jeg uden tvivl var!) Mange virksomheder burde følge deres eksembel.
for fremtiden ved jeg godt hvor jeg køber!
3. april 2009
Varen kom dagen efter
Ligeledes her, ingen klager - spillet kom dagen efter.
27. marts 2009
Super Hurtigt levering
varen kom dagen efter den var bestilt
25. marts 2009
En rigtig go forretning
En billig en, det en go forretning., ;)
sanne
24. marts 2009
Go service
jeg er meget tilfreds, varerne kommer hurtig og servicen er bare i top. Det samme gælder for retur varer.
kan varmt anbefale at handle med wii4real.
Sanne
21. marts 2009
Perfelt
Hurtigt og som aftalt. ren god service
26. februar 2009
Fantastisk Butik
Købte Wii Play med controller og en opladerstation hos Wii4real.
2 dage efter kom der en pakke fra dem med det jeg havde bestilt .
Kan uden tvivl anbefales
17. februar 2009
super service
Jeg er den lykkelige ejer af en wii fit men mangler noget hvor pulsen virkelig kommer op. Jeg ringede til wii4real og talte med Thomas, som gav mig et par titler på noget godt. Samtidig sagde han også at der var noget endnu bedre på vej. Det for mig er super service, for det havde han ikke behøvet at fortælle, hvis han kun var interesseret i at sælge!!
Tak for super super service.
Jeg vender helt sikkert tilbage og anbefaler også wii4real til andre.
Charlotte, Randers
Ruby
11. februar 2009
Det bedste sted at handle
Jeg har virkelig fået en god oplevelse her på siden. jeg har søgt nogle wii spil i et stykke tid, men har ikke fundet dem andre steder end her og det er super super godt samt herinde er der mange spil til wii og til forskellige alderes grupper også det er baaaaare super, det er da ikke sidste gang jeg har handlet her på siden. Den service Thomas har ydet er kun positivt og pakken som man har bestilt kom utroligt hurtigt. En god oplevelse samt god servicen vil jeg gi 5 stjerner
24. januar 2009
en rigtig god oplevelse
wii4real havde varerne i modsætning til de fleste andre butikker.
Gode og hurtige svar på spørgsmål sendt via mail.
hurtig levering. sendt med lørdags pakkepost.
Tak for hjælpen
Jeg var ikke sikker på at en wii var noget for mig, men efter jeg havde snakket med Thomas fra wii4real.dk købt jeg sgu en . Tak for go service
Super kundeservice
Jeg kunne ikke finde ud hvordan man kom på nettet så jeg ringede til kunde service og vi fik en snak om det og med fælles hjælp kom jeg på nettet.
TAk
Flot.
Tak for go service. Mit wii fit er bare iorden.
Berit
21. januar 2009
Super oplevelse
Bestilte wii fit hos wii4real i lørdags, da jeg endnu engang var gået forgæves i butikkerne. Allerede mandag lå der en ordrebekræftelse i min mailboks med besked om at min ordre var sendt, track and trace var der også. Tirsdag havde vi så vores fit og alle er glade... Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Tak for en super hurtig ekspedition.
Berit, Vejle
21. januar 2009
Perfekt service og levering
God rådgivning om produkter og levering dagen efter kan man sige mere, bare alle virksomheder havde den samme kultur/service/ansvarsføelse - det er ikke sidste gang jeg køber her. Gemt som bookmark. MVH John Vøhlert
19. januar 2009
Fik varerne med det samme og selv om de var bestilt en fredag.
Og de var endda de billigste. Har også godt udvalg.
Handler her klart igen..
zanto
18. januar 2009
Bestemt den bedste netbutik på markedet.
Jeg er hel vild imponeret over denne netbutik og har kun handlet med dem siden nogle venner havde anbefalet wii4real. Og ligesom mig havde de kun positive ting at sige.
sidste gang jeg skulle handle hos dem, ringede jeg til dem fordi jeg lige var i tvivl om nogle ting.
Jeg fik bare sådan en utrolig og venlig behandling. Følte virkelig, at der blev taget tid til mig og mine spørgsmål. Tusind tak for det. Det mangler vi i mange af de andre butikker.
Og så har de alt det nye til gode og rimelige priser.
Leveringenstiden er også i top. Godt at det er fra dag til dag, da man jo gerne vil ha varerne så hurtig som mulig.
Tina
16. januar 2009
Kanon service.. TIP TOP SIDE..
Efter at ha' prøvet nogle af de andre leverandører af Wii maskiner og tilbehør (med div. frustrationer) over manglede varer og forkerte leveringer. Har jeg nu prøvet Wii4real - og jeg må sige at - DET FÅES IKKE BEDRER!! - alt fungerer - levering, service og svar på mails.. har nu fået varer igennem Wii4real 5 gange - og hver gang er varene kommet til tiden + der var sendt det rigtige!! Kan kun anbefale denne side til andre "nørder" ligesom mig - ABSOLUT DEN BEDSTE SIDE PÅ NETTET!!
MVH
Hans Henrik
15. januar 2009
De bedste af dem alle!
Hejsa!
Jeg havde ledt med lys og lygter efter Wii fit og hver gang fik man undskyldningen, der var udsolgt og dem der lavede dem kunne ikke følge med! Hmm, så måtte jeg jo ty til Nettet, hvilket jeg ikke var så glad for pga af dårlig erfaring!!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN så faldt jeg over Wii4real og sørme om de ikke som nogen af de eneste faktisk havde wii fit på lageret! Jeg skyndt mig og bestille det igår onsdag 14/1 ig idag før middag torsdag 15/1 stod jeg med mit wii fit i hånden!! Det kalder jeg for super service!! Det er ikke første og sidste gang jeg handler hos dem/jer! Forsætter i den gode service er jeg sikker på at inden længe så vil alle handle der! :o)
Tusind mange tak for den fantastiske service!
Mie fra Viborg
15. januar 2009
Vil gerne sige tak!
VI vil gerne sige tak for en god oplevelse, da vi handlede hos jer endnu engang.. hurtig levering, super service.
Kan kun anbefale andre at handle her..
TAK
Tina
12. januar 2009
Gode priser og hurtig ekspedition
Fin hjemmeside, overskuelig.
En af de få, hvor der reelt var varer på lager.
31. december 2008
super hurtig levering og service
Synes deres leveringstid er kanon.... og priserne er fornuftige i forhold til andre steder, de har meget (alt til wii)
Kunne måske dog godt ønske screenshots af spillet når man går ind og kigger på det... tror måske også at det kunne fremme salget af div. spil. men super virksomhed og bestemt ikke sidste gang jeg handler her
19. december 2008
super service hurtig levering.
har det hele til wii
16. december 2008
Fin og hurtig service
Efter at have set produktet mailede jeg til wii4 for yderligere oplysninger. De kom prompte og min efterfølgende ordre blev omgående ekspederet, og der er givet oplysninger, så pakken kan følges. Det kan ikke være bedre.
Søren Pilgaard
12. december 2008
Super service!
Jeg bad Wii4real om ikke at indikere på pakken, at den indeholdte Wii-udstyr, da det måske ville være mine børn som ville tage imod pakken når den ankom. Selv navnet Wii4real kunne i den sammenhæng være et problem. Jeg fik kort tid efter besked fra Wii4real, at man nok skulle sikre, at der intet ville stå, som kunne afsløre pakkens indhold og ganske rigtigt; da pakken ankom stod blot angivet en person samt dennes adresse som afsender - det er supergod service.
Mvh
Michael, Risskov
Mette
10 point
2 Anmeldelser
4. december 2008
SUPER SERVICE OG HURTIG FORSENDELSE
Vi havde en virkelig god oplevelse ved at handle hos Wii4Real!
Varerne blev sendt afsted med det samme, og ankom hurtigt i forsvarlig emballage.
Vores forespørgelser inden vi bestilte varerne blev meget hurtigt besvaret, og vi er fuldt ud tilfredse med servicen.
Vi kan helt klart varmt anbefale andre at handle hos Wii4Real.
Mvh Mette og Rasmus, Vanløse
René
10 point
2 Anmeldelser
20. august 2008
Kanon
Rigtig god butik med kæmpe udvalg. Altid hurtig med de nyeste spil og "grej". Hurtig ekspedition, varerne kommer dagen efter, som lovet.
19. august 2008
Go ny butik
Har handlet der et par gange nu og det virker fint.
Meget tilfreds.