Execution time: 1888ms

Forbrugerklager

Myndigheder

1. juli 2010

god butik

gode priser og super service.... hurtig fragt

Udvalgt anmeldelse om TP Group

11. november 2009

Alletiders butik

Jeg bestilte et sæt bestående af en wii kontroller samt en Nunchuk om mandagen, og samme dag modtog jeg en mail om, at varen var afsendt og jeg modtog varen allerede tirsdag

Siden er overskuelig, gode priser/tilbud og hurtig levering, så kan det ikke blive bedre :)

Kan på det varmeste anbefale wii4real, og takke for en rigtig god købsoplevelse..

5. januar 2010

god service

kanon god service og hurtig leverance. og så er det til at betale

28. december 2009

Forkert leverings adresse.

Jeg kan også kun sige at hjemmesiden er god, leverancen hurtig, måske lidt for hurtig, da jeg får leveret på betalingsadressen, og ikke på leveringsadressen.

19. december 2009

lynhurtige

købte 2 wii spil de havde på lager hvor mange andre ikke havde.
få timer efter fik jeg en mail om at varerne var sendt!
de kom med posten næste formiddag, og prisen var i orden.

18. december 2009

Nem bestilling og hurtig bestilling

jeg bestilte wii spil og kom hurtigt dagen efter

4. november 2009

Lyn hurtig levering + god service via support.

Har haft en super god oplevelse med denne butik, bestilte et par spil og havde det dagen efter, plus så havde jeg lidt spørgsmål omkring kommende produkter, og fik virkelig nogle hurtige svar jeg kunne bruge til noget.. så alt i alt, super god oplevelse.. så kan virkelig anbefale denne webshop.

3. november 2009

Can't complain!

Synes faktisk at de gør det meget godt.. :)

Mvh Peter..

21. oktober 2009

Over al forventning

Købte en Nintendo wii til en meget konkurrence dygtig pris om eftermiddagen, den blev leveret næste formiddag - med et komplet indhold

24. august 2009

Rigtig god service

Jeg ville af praktiske årsager gerne lave en bestilling, hvor jeg bestilte varerne og en anden person skulle overføre beløbet via egen netbank. Det var nemt at ringe til Wii4REAL og tale med en medarbejder, som oven i købet kunne fortælle, at den form for betaling kunne lade sig gøre.

Priserne er gode og varerne kom meget hurtigt efter bestilling.

3. august 2009

Nem og hurtigt

Siden er rigtig nem at finde rundt på. Man skal ikke være den store computer haj for at finde ud af hvordan man skal finde og bestille sine varer. Varen kommer max 2 dage efter du har bestilt hvilket mange sider ikke holder. men denne her gør og det jeg selvfølgelig glad for. Wii4real er helt klart den eneste side jeg køber mine wii ting fra.

23. juli 2009

Hurtig levering, og kanon service. Også den telefonisk support var 5 stjerner!

27. juni 2009

Varen kom som lovet dagen efter. Super hurtig levereing.

10. maj 2009

Se det er kunde service!!!

Jeg sad en torsdag aften ved 20.30 tiden og fumlede noget så grusomt i en bestilling - men alderede inden jeg nåede at skrive til dem, fik jeg en mail hvor i de spurgte om jeg ønskede at rette/slette min bestilling... Her efter blev jeg høfligt guidet igennen hele forløbet, uden på noget tidspunkt at føle jeg var til besværd(selv om jeg uden tvivl var!) Mange virksomheder burde følge deres eksembel.

for fremtiden ved jeg godt hvor jeg køber!

3. april 2009

Varen kom dagen efter

Ligeledes her, ingen klager - spillet kom dagen efter.

27. marts 2009

Super Hurtigt levering

varen kom dagen efter den var bestilt

25. marts 2009

En rigtig go forretning

En billig en, det en go forretning., ;)

24. marts 2009

Go service

jeg er meget tilfreds, varerne kommer hurtig og servicen er bare i top. Det samme gælder for retur varer.
kan varmt anbefale at handle med wii4real.
Sanne

21. marts 2009

Perfelt

Hurtigt og som aftalt. ren god service

26. februar 2009

Fantastisk Butik

Købte Wii Play med controller og en opladerstation hos Wii4real.
2 dage efter kom der en pakke fra dem med det jeg havde bestilt .

Kan uden tvivl anbefales

17. februar 2009

super service

Jeg er den lykkelige ejer af en wii fit men mangler noget hvor pulsen virkelig kommer op. Jeg ringede til wii4real og talte med Thomas, som gav mig et par titler på noget godt. Samtidig sagde han også at der var noget endnu bedre på vej. Det for mig er super service, for det havde han ikke behøvet at fortælle, hvis han kun var interesseret i at sælge!!
Tak for super super service.
Jeg vender helt sikkert tilbage og anbefaler også wii4real til andre.

Charlotte, Randers

11. februar 2009

Det bedste sted at handle

Jeg har virkelig fået en god oplevelse her på siden. jeg har søgt nogle wii spil i et stykke tid, men har ikke fundet dem andre steder end her og det er super super godt samt herinde er der mange spil til wii og til forskellige alderes grupper også det er baaaaare super, det er da ikke sidste gang jeg har handlet her på siden. Den service Thomas har ydet er kun positivt og pakken som man har bestilt kom utroligt hurtigt. En god oplevelse samt god servicen vil jeg gi 5 stjerner

24. januar 2009

en rigtig god oplevelse

wii4real havde varerne i modsætning til de fleste andre butikker.
Gode og hurtige svar på spørgsmål sendt via mail.
hurtig levering. sendt med lørdags pakkepost.

Tak for hjælpen

Jeg var ikke sikker på at en wii var noget for mig, men efter jeg havde snakket med Thomas fra wii4real.dk købt jeg sgu en . Tak for go service

Super kundeservice

Jeg kunne ikke finde ud hvordan man kom på nettet så jeg ringede til kunde service og vi fik en snak om det og med fælles hjælp kom jeg på nettet.

TAk

Flot.

Tak for go service. Mit wii fit er bare iorden.

21. januar 2009

Super oplevelse

Bestilte wii fit hos wii4real i lørdags, da jeg endnu engang var gået forgæves i butikkerne. Allerede mandag lå der en ordrebekræftelse i min mailboks med besked om at min ordre var sendt, track and trace var der også. Tirsdag havde vi så vores fit og alle er glade... Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Tak for en super hurtig ekspedition.

Berit, Vejle

21. januar 2009

Perfekt service og levering

God rådgivning om produkter og levering dagen efter kan man sige mere, bare alle virksomheder havde den samme kultur/service/ansvarsføelse - det er ikke sidste gang jeg køber her. Gemt som bookmark. MVH John Vøhlert

19. januar 2009

Fik varerne med det samme og selv om de var bestilt en fredag.

Og de var endda de billigste. Har også godt udvalg.

Handler her klart igen..

18. januar 2009

Bestemt den bedste netbutik på markedet.

Jeg er hel vild imponeret over denne netbutik og har kun handlet med dem siden nogle venner havde anbefalet wii4real. Og ligesom mig havde de kun positive ting at sige.
sidste gang jeg skulle handle hos dem, ringede jeg til dem fordi jeg lige var i tvivl om nogle ting.
Jeg fik bare sådan en utrolig og venlig behandling. Følte virkelig, at der blev taget tid til mig og mine spørgsmål. Tusind tak for det. Det mangler vi i mange af de andre butikker.
Og så har de alt det nye til gode og rimelige priser.
Leveringenstiden er også i top. Godt at det er fra dag til dag, da man jo gerne vil ha varerne så hurtig som mulig.
Tina

16. januar 2009

Kanon service.. TIP TOP SIDE..

Efter at ha' prøvet nogle af de andre leverandører af Wii maskiner og tilbehør (med div. frustrationer) over manglede varer og forkerte leveringer. Har jeg nu prøvet Wii4real - og jeg må sige at - DET FÅES IKKE BEDRER!! - alt fungerer - levering, service og svar på mails.. har nu fået varer igennem Wii4real 5 gange - og hver gang er varene kommet til tiden + der var sendt det rigtige!! Kan kun anbefale denne side til andre "nørder" ligesom mig - ABSOLUT DEN BEDSTE SIDE PÅ NETTET!!

MVH

Hans Henrik

• Mie
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
15. januar 2009

De bedste af dem alle!

Hejsa!

Jeg havde ledt med lys og lygter efter Wii fit og hver gang fik man undskyldningen, der var udsolgt og dem der lavede dem kunne ikke følge med! Hmm, så måtte jeg jo ty til Nettet, hvilket jeg ikke var så glad for pga af dårlig erfaring!!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN så faldt jeg over Wii4real og sørme om de ikke som nogen af de eneste faktisk havde wii fit på lageret! Jeg skyndt mig og bestille det igår onsdag 14/1 ig idag før middag torsdag 15/1 stod jeg med mit wii fit i hånden!! Det kalder jeg for super service!! Det er ikke første og sidste gang jeg handler hos dem/jer! Forsætter i den gode service er jeg sikker på at inden længe så vil alle handle der! :o)

Tusind mange tak for den fantastiske service!

Mie fra Viborg

15. januar 2009

Vil gerne sige tak!

VI vil gerne sige tak for en god oplevelse, da vi handlede hos jer endnu engang.. hurtig levering, super service.

Kan kun anbefale andre at handle her..

TAK

12. januar 2009

Gode priser og hurtig ekspedition

Fin hjemmeside, overskuelig.
En af de få, hvor der reelt var varer på lager.

31. december 2008

super hurtig levering og service

Synes deres leveringstid er kanon.... og priserne er fornuftige i forhold til andre steder, de har meget (alt til wii)

Kunne måske dog godt ønske screenshots af spillet når man går ind og kigger på det... tror måske også at det kunne fremme salget af div. spil. men super virksomhed og bestemt ikke sidste gang jeg handler her

19. december 2008

super service hurtig levering.

har det hele til wii

16. december 2008

Fin og hurtig service

Efter at have set produktet mailede jeg til wii4 for yderligere oplysninger. De kom prompte og min efterfølgende ordre blev omgående ekspederet, og der er givet oplysninger, så pakken kan følges. Det kan ikke være bedre.

Søren Pilgaard

12. december 2008

Super service!

Jeg bad Wii4real om ikke at indikere på pakken, at den indeholdte Wii-udstyr, da det måske ville være mine børn som ville tage imod pakken når den ankom. Selv navnet Wii4real kunne i den sammenhæng være et problem. Jeg fik kort tid efter besked fra Wii4real, at man nok skulle sikre, at der intet ville stå, som kunne afsløre pakkens indhold og ganske rigtigt; da pakken ankom stod blot angivet en person samt dennes adresse som afsender - det er supergod service.

Mvh

Michael, Risskov

4. december 2008

SUPER SERVICE OG HURTIG FORSENDELSE

Vi havde en virkelig god oplevelse ved at handle hos Wii4Real!
Varerne blev sendt afsted med det samme, og ankom hurtigt i forsvarlig emballage.

Vores forespørgelser inden vi bestilte varerne blev meget hurtigt besvaret, og vi er fuldt ud tilfredse med servicen.

Vi kan helt klart varmt anbefale andre at handle hos Wii4Real.

Mvh Mette og Rasmus, Vanløse

20. august 2008

Kanon

Rigtig god butik med kæmpe udvalg. Altid hurtig med de nyeste spil og "grej". Hurtig ekspedition, varerne kommer dagen efter, som lovet.

19. august 2008

Go ny butik

Har handlet der et par gange nu og det virker fint.
Meget tilfreds.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (41 anmeldelser)

TP Group Support

Om supporten

Hos Wii4real.dk finder du Danmarks største udvalg indenfor Wii produkter. Bestil inden kl. 15.00 på hverdage, og din ordre bliver behandlet samme dag. Vi sender en e-mail, så snart din ordre er pakket og på vej til posthuset. Du kan altid ringe til vores effektive kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordrer, eller hvis det drejer sig om spil, kommende spiludgivelser, tilbehør til konsollen eller andet. Hos Wii4real.dk finder du Danmarks største udvalg indenfor Wii produkter. Bestil inden kl. 15.00 på hverdage, og din ordre bliver behandlet samme dag. Vi sender en e-mail, så snart din ordre er pakket og på vej til posthuset. Du kan altid ringe til vores effektive kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordrer, eller hvis det drejer sig om spil, kommende spiludgivelser, tilbehør til konsollen eller andet.

Skriv til info@wii4real.dk
Ring til 26114718
Vi bor Morelvej 10
8920 Randers NV
Denmark

Alternativer til TP Group

Dvdoo

Susanne : "I er gode til at sende tilbudsmail samt om nye film. I er meget hurtige til at levere og jeres hjemmeside er nem og overskuelig." Læs mere

28 timer siden

Netgiraffen

Vibeke Th. L. Corvinius : "Jeg ringede til Netgiraffen for at høre, hvor hurtigt de kunne sende et aktivitetstæppe, jeg skulle bruge i weekenden til dåbsgave (god" Læs mere

28. juni 2010

Bozz

Jakob Damholm : "Titlen siger det hele. Gode priser, eneste autoriserede sted i DK som jeg kender indenfor den slags, god levering. Og så lå der også li" Læs mere

3 dage siden

computerspil · nintendo wii spil · playstation · xbox 360 · blu-ray Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og