[REPLY]
Al enige jaren maken wij gebruik van dit bedrijf. De levertijd is altijd zeer kort. De prijs/ kwaliteit is super. We zullen nog vele jaren gebruik van hun maken. Het is gewoon heerlijk dat je al hebt genoten van de wijn, terwijl de rekening pas later op de deurmat valt.
Voor ons 5 sterren.
R.Weeda
Ik ben over de service en de kwaliteit zonder meer zeer tevreden,
Ook de wijze van bestellen en betalen is goed en gemakkelijk.
Over het leveren door de pakketdienst kan ik ook alleen maar tevreden zijn,dus kortom over het algemeen zeer tevreden.
Ik ben zeer tevreden over de aangeboden wijnen, service, betaalwijze, levering. Nooit enig probleem gehad.
Duidelijk, kort doch krachtig en geen gezwemel dat je vaak op andere wijnsites tegenkomt. Maar bovenal: je betaalt een redelijke prijs voor een goed produkt. Waarom dat elders tot het dubbele bedrag moet zijn is mij een raadsel nu ik wijnvoordeel heb leren kennen.
Bij alle bestellingen tot nu toe:
prima tijd tussen bestelling en bezorging; niet meer dan 2 dagen.
perfecte betalingswijze.
producten steeds precies zoals besteld en in perfecte conditie gearriveerd
Ik ben al lang klant bij wijnvoordeel en ben erg tevreden. De wijnen zijn van goede tot uitstekende kwaliteit, ik heb nog geen miskoop gedaan. Informatie op de website, bestellen en leveren loopt allemaal soepel en het is heel netjes dat je gewoon achteraf een factuur kunt krijgen.
Een zeer prettige en efficiente manier van informatieverstrekking en heel eenvoudig om te bestellen en evt. te retourneren, in geval van een smaakissue. Logjstiek ook zeer makkelijk dus wat mij betreft zo doorgaan!!
M.vr.gr.
Robert Breukers
Een zeer tevreden klant.
Fijn om te shoppen bij wijnvoordeel, goede kwaliteit wijn, goede prijzen
- Overzichtelijke site
- Bestellen is eenvoudig en wordt correct en snel afgehandeld.
- Belofte van een goede aanbieding wordt waargemaakt. Je kunt de
gok zonder problemen wagen
- Ideaal voor de internetshoppers.
Levering service eromheen perfect.
Ruim assortiment met geregeld zeer intressante wijnen voor een scherpe prijs.
Prijs kwalitets verhouding uitstekend.
Bijna iedere week zit er wel een mooie huiswijn tussen.
Site zit goed overzichtelijk in elkaar.
Ga zo door.
M.vr.gr. Mark Swinkels
altijd keurig en netjes afgeleverd ook als er wat is gelijk een posetiefe reactie top
Wijnvoordeel brengt aantrekkelijke aanbiedingen en het bestellen, betalen en afleveren gaat prima.
Ik vind de teksten van de e-mail berichten soms wel wat erg juichend -bijna elke keer is het superfantastisch, bijna niet te geloven, onwaarschijnlijk e.d.en dat heb ik nou wel gehad- maar verder blijf ik graag de aanbiedingen ontvangen en -al ben ik kleinverbruiker- af en toe benutten. Ik hik er nog wat tegenaan om minimaal 6 flessen af te nemen van b.v. grappa of Brunello, maar dat zal wel niet anders kunnen.
De aanbiedingen zijn goed en variërend.
Na het bestelling krijg je keurig een bevestiging.
Wel jammer dat je steeds opnieuw je gegevens in moet vullen (of ik doe iets verkeerd).
Bestelling wordt snel en keurig bezorgd door de pakketdienst.
-leuk aanbod
-zeer goed service, bestelling komt altijd op tijd, nog nooit problemen mee gehad
-eenmaal gebeld over een wijn, goed geholpen
relatieve nadelen, hoewel ik begrijp dat dat de kern van de bedrijfsfilosofie is)
-minimale bestelling is altijd 6 flessen, terwijl ik soms met 1 of 2 flessen zou willen uitproberen
-als iets heel lekker blijkt, is het niet meer na te bestellen (of niet voor de aanbieidngsprijs)
idee: ook andere dranken, zoals whisky, cognac, jenever, grappa
Wijnvoordeel levert kwaliteits wijnen voor een redelijke prijs, en de wijnen worden snel thuisbezorgd.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit .
kwaliteit en diversiteit goed en prijs kwaliteit verhouding van de aangeboden wijnen is aangenaam
snelle bezorging kortom een aanrader
ben over aanbiedingen, assortiment, levering en prijs/kwaliteitverhouding bijzonder tevreden.
Prima wijnen voor een kleine prijs. Snel geleverd. Zeer trvereden dus.
Zeer tevreden. Meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Leveringen zeer vlot en correct
Allereerst goede service en snelle levering! Als tip is het wellicht een idee om meer klantgebonden aanbiedingen te doen. Dit dan gerelateerd aan eerdere bestellingen. De smaak van de klant is bekend, dus is het ook mogelijk om dit te doen!
Vriendelijke groet,
Arjen
over het algemeen bestel ik wijnen in de prijsklasse tot ca € 8,-- en die zijn best drinkbaar. Je moet niet teveel afgaan op de recencie welke door de oenoloog wordt gegeven. Ik vind hem/haar wel over een grenzeloze fantasie beschikken. " een vleugje noten" blijkt wel heel erg dun te zijn en er mankeert niets aan mijn smaakvermogen.
Voor de rest: lekker makkelijk, je hoeft zelf geen dozen te sjouwen en over het algemeen wordt de bestelling keurig en op tijd afgeleverd.
Supersnelle leveringen en intussen mijn hofleverancier. Leuke aanbiedingen en enige wat ik kan bedenken is dat misschien het assortiment wat groter zou mogen zijn. Verder niets dan lof. Slechts één keer een wijn besteld die me niet beviel en die werd zonder gezeur teruggenomen en terugbetaald.
Leuke aanbiedingen van de lekkerste wijnen! Gemakkelijk dat het wordt thuisbezorgd, geen gesjouw met dozen meer! Helemaal goed dus.
Het uitgebreide aanbod aan wijnen maakt het kiezen soms eerder moeilijker dan makkelijker. De 'nieuwe' wijnen zijn soms verrassend goed. Tijdige en goed verzorgde levering.
Jan Verhoef,
Oegstgeest
Vlotte levering, eventuele problemen worden prima opgelost. Een puntje wat wellicht wel handig is om als vaste klant in te kunnen loggen met gebruikersnaam en wachtwoord, kun je ook nog een je bestelhistorie bekijken.
Misschien leuke suggestie om te sparen voor punten voor glazen, opener ed
niet alleen is het assortiment altijd van goede kwaliteit, de afwikkeling van de bestellingen is ook altijd perfect. "ga vooral zo door!
Wij zijn zo stom geweest om grotere partijen wijn op 1 adres te laten afleveren en op 3 adressen te laten factureren. Dat heeft aardig wat hoofdpijn en een wirwar van facturen opgeleverd. Niets dan goeds over de leveringen zelf, alles wordt altijd met zorg en vlot afgeleverd!
Voor alle ongemak kregen we een extra doos met verschillende rode wijnen. Wij waren bijzonder verrast. Alles 6 waren ze meer dan geweldig! Dat gaan we vaker doen... bij een grote bestellingen vragen wij er gewoon een extra doos aanbevelingen bij die we graag willen betalen!
Het wijnaanbod van Wijnvoordeel is zeer uitgebreid. Niets dan lof!
Bestellingen altijd op tijd geleverd en contact met wijnvoordeel altijd in orde, vragen worden snel en goed beantwoord!
Met veel plezier bestel ik de wijnen bij Wijnvoordeel: ik heb in de afgelopen jaren altijd heerlijke wijnen kunnen kopen. Dit bespaard mij veel tijd en levert veel gemak. Snelle levering (meestal!). Jammer dat soms de voorraad maar beperkt is: snelle reactie op aanbiedingen en nieuwsbrieven is echt noodzakelijk (voor jezelf ;-)!
Een goede service,mail als er aanbiedingen zijn en een heel ruim assortiment,je hoeft er de deur niet voor uit dat vind ik makkelijk.
Alles is in orde. Een overzichtelijke site, heldere proefnotities, groot assortiment, fijne prijzen, prima service. Ik beveel wijnvoordeel aan al mijn familie, vrienden en kennissen aan. Ook daarvan alleen maar positieve reacties. Een voorbeeld van internet-ondernemerschap
Wijnvoordeel heeft een snelle service, een behoorlijk asoortiment en een goede prijs. Ik bestelde er al vele malen en ik ben nooit teleurgesteld. Wel is het zo, dat de aanbiedingen scherp geprijsd zijn, maar de niet-aanbiedingen een vrij normaal prijsniveau hebben. De service is heel goed, maar toch kan er wel even een berichtje af als een soort enige tijd niet leverbaar is, dan wel later komt. Al met al zeer tevreden!
Ben al enkele jaren een tevreden klant. De kwaliteit van de wijnen is goed, de prijzen redelijk en de levering prompt.
Een enkele keer zit er een wijntje bij dat ik wat minder kan waarderen dan de schrijver van de reclametekst, maar het blijft natuurlijk een kwestie van smaak.
Ik vind het prima bestellen zo, makkelijk en betrouwbaar.
Omdat ik geen echte kenner ben is het soms wel eens moeilijk om een goede beoordeling te geven van de wijn die ik ontvang. Over het algemeen ben ik heel tevreden. De levering is nogal wisselvallig. Soms al binnen een paar dagen, dan weer een week of meer. Helaas geen bolcom-service: ene dag besteld, volgende dag in huis!
Grote verscheidenheid van wijnen uit vele regio's tegen meer dan acceptabele prijs! Doosjes kunnen steeds per 6 besteld worden zodat meer bestellingen kunnen worden gedaan en proeven mogelijk blijft! Ook de proefdozen zijn leuk! Betaling mogelijk per iDeal of factuur, ook heel gemakkelijk. Website snel en functioneel. Bezorging ook snel en aangenaam. E-mail meldingen houden de ontvanger op de hoogte van het moment van aflevering. Aanbiedingen van topwijnen zijn het meest interessant, ook al moet je bij nabestelling later van zo'n wijn dan wel een hogere prijs betalen natuurlijk, maar dat doe je alleen voor de echte verrassingen zou ik zeggen, en dan nog is de prijs aangenaam.
Goede wijnen en snelle levering. Service is ook
niets op aan te merken. Ga zo door!
Goede level service, ook als er een keertje iets niet goed gaat. Dubbel en dwars gecompenseerd. Buitengewoon tevreden, kwaliteit argentijnse wijnen zeer goed.
Ruim voldoende aanbod in de verschillende klassen, landen enz..
Bestellingen gaan snel en de levering ook niets op aan te merken.
Met je eventuele wensen wordt rekening.
Dus: zeer tevreden