We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

williamdam.dk anmeldelser

williamdam.dk Logo
Kunderne om williamdam.dk : »levering til tiden :-)« »Hurtigt og nemt« »SUPER NEMT OG HURTIGT!« 1562
Perfekt

• Thomas
  • Åbenrå, DK
  • 100 Anmeldelser

levering til tiden :-)

har søgt efter nogle bøger på nettet, williamdam var de næst billigste, så jeg besluttede og købe det andet sted, da jeg skulle til betaling kom der nogle ikke oplyste gebyr på og det gider jeg ikke, så jeg prøvede williamdam.dk, her kom der ikke nogle ekstra gebyr på, prisen passer 100% med den oplyste.

Levering i top.
Fik oplyst 1 til 5 dage, bøgerne kom efter 4 dage.

Oplevelse: Helt i top. Jeg kan varmt anbefale at bruge williamdam.dk

Hurtigt og nemt

Jeg købte en e-bog hos williamdam.dk, som jeg fik download link til inden for 10 minummer. Da jeg også havde en forespørgsel om noget andet, sendte jeg en e-mail til dem. Svaret kom tidligt næste formiddag.

• Stine

SUPER NEMT OG HURTIGT!

Jeg er super tilfreds med mit køb på Williamdam.dk.
Hjemmesiden var nem at overskue og priserne billigere end andre steder på nettet.
Efter jeg havde bestilt min bog gik der to kun to dage før den lå ved min dør - og der havde endda været en hellidag ind imellem - så det var skænt, da jeg skulle bruge bogen hurtigst muligt :)

Jeg kan helt klart anbefale at handle her, jeg blev meget positivt overrasket over, hvor nemt og hurtigt det var.

• Randi

Pakken kom som lovet indenfor 3 dage

Det var nemt at bestille det jeg ønskede. Pakken kom som lovet indenfor 3 dage. Alt kørte som det skulle og var lovet på hjemmesiden.

williamdam.dk

Nemt og hurtig køb af bøger

Har nu ved flere lejligheder bestilt bøger som gave. De er leveret til tiden og har været konkurrencedygtig på prisen.

Fantastisk

Der gik ca. 15 min fra jeg havde bestilt til jeg fik en besked om at varen var sendt afsted. Der kunne jeg helt klart finde på at handle igen.

• Brian

nemt og hurtigt

Nemt at bestille og hurtig levering

• CWT
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering og nem og tilgængelig hjemmeside

Brug denne hjemmeside den er nem og let

• Eva
  • 7 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Lave priser og rigtig god service

Jeg har bestilt bøger to gange fra williamdam pga. lave priser og gratis fragt. Første gang var leveringen et par dage forsinket, og de ringede mig op og undskyldte dette. Anden gang blev bogen leveret dagen efter, at jeg havde bestilt den. Upåklageligt forløb begge gange. Bestiller helt sikkert igen.

williamdam.dk

Gode priser, god service og hurtig levering!

Har handlet hos williamdam flere gange og er rigtig god tilfreds med både priser og service. Synes det er rigtig dejligt, at man også kan vælge indpakning af varen og få den sendt direkte til anden modtager som gave :-)

Bestil - betal - modtag

Jeg bestilte en bog hos Williamdam.dk og alt gik efter "bogen". En anbefaling af Forretningen er hermed videregivet...

williamdam.dk

Kan anbefales som den p.t. bedste danske internetboghandel

Meget velfungerende hjemmeside med nem bestillings- og betalingsprocedure. God og forsvarlig emballering af de bestilte varer.
Dækkende udvalg af alle typer bøger og bogmedier.

Superhurtig service

Jeg skrev i min bestilling, at jeg meget gerne skulle bruge bogen i løbet af et par dage, da det var en gave til en som skulle på ferie. Den kom næste formiddag!!
Meget flot service, jeg handler gerne med William Dam igen

Levering som lovet

Informativ ordrebekræftigelse med oplysninger om forventet leveringstid. Bøgerne kom som lovet, forsvarligt indpakket.

• Sanne

Fantastisk hurtig levering

Aldrig har jeg købt noget på Nettet, hvor jeg havde leveringen næste dag. Jeg vil helt sikkert bruge denne side igen.

• Dorthe
  • Verificeret køber

Jeg havde allerede min bestilte bog indpakket i gavepapir dagen efter jeg havde bestilt.

williamdam.dk

Hurtig levering og bøger til den rigtige pris og gratis levering med lidt finesser

Kom til williamdam.dk via bogpriser.dk og da jeg kunne få alle de bøger jeg var på udkig efter til en god pris var det fint. Da den ene bog var med gratis levering - fik jeg hele min forsendelse portfrit... super men lidt anderledes praksis.

Er ikke være bleg for at anmelde williamdam.dk!

Lynhurtig og problemløs ekspedition

Jeg fik den bestilte vare lynhurtigt og uden problemer af nogen art.

Nemt

Nemt og hurtigt at bestille varer. Overskueligt at finde det jeg skulle bruge. Forholdsvis hurtig levering - tror der gik 4 dage.

super

Det var en god oplevelse at købe bog hos jer, hjemmesiden var overskuelig , og let at finde det materiale som jeg havde brug for. Bogen kom hurtigt frem.

• Mie
  • 3 Anmeldelser

Taget ved næsen

Jeg troede, jeg havde købt en bog, men det viser sig i stedet, jeg har købt et link til en e-bog, som jeg ikke kan få hentet.. Øv øv. Træls at sidde med specialet og vente forgæves på en bog, som aldrig kom!

Besvarelse fra williamdam.dk

Hej Mie

Tak for din feedback.

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med "Taget ved næsen?" vi har leveret hvad du har bestilt. Vi sælger både e-bøger og alm. bøger, og det står klart angivet, både ved e-bogen og flere gange i bestillingsprocessen, når du er ved at købe en e-bog.

Der står også i e-mailen du modtager fra os, at du skal undlade at klikke på download linkene, og besvare e-mailen med "Fejlkøb" i emnefeltet hvis du vil have ordren annulleret.

Jeg kontakter dig, så vi kan finde en løsning.

Kasper

• Tina
  • Verificeret køber

Nemt og hurtigt at handle

Købte e-bog. Fik den 5-10 min efter på mail. Nemt og overskueligt!

williamdam.dk

Williamdam er et meget hurtig og tillidsfuldt firma

Jeg blev meget glad da jeg modtog min bestilte bog dagen efter jeg havde bestilt den hos jer. Det kalder jeg tillid. Fin Fin behandling.
tusinde tak for det, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Venlig hilsen Lise Kristensen

Intet at påtale

Købte en e-bog; den lå på mit skrivebord ikke 20 minutter efter bestilling.

• henrik
  • 5 Anmeldelser

Helt OK

Lige efter bogen

perfekt

det fungerede helt perfekt !

Nem bestilling hurtig levering

Fandt hjemmesiden ved at google.

Nem bestilling og hurtig levering.

Bog bundet godt ind. :-)

super service

Super service anbefales

williamdam.dk

Det er nemt og overskueligt at handle via Williamdam.dk. Det var også det billigste sted i forhold til de bøger jeg ønskede. Der er en meget hurtig leveringstid. Jeg kan kun anbefale Williamdam.dk :)

williamdam.dk

God pris og hurtig levering

Jeg bestilte to bøger til en formidabel pris, fik gratis levering og modtog bøgerne inden for 48 timer. God service

• Lone

Nemt og hurtigt

Alt fungerede. Kan helt klart anbefales.

Meget tilfreds- hurtig service

Jeg fik mit paket snabbt og er meget tilfreds med servicen :-)

Altid hjælpsom imødekommende betjening

Optimal betjening, prof,og hurtig levering. Meget kompetent vejledning både i forhold til bøger og it, når jeg køber e-bøger og lydbølger. Og priserne er altid konkurenedygtige. Min favorit boghandel som jeg altid anbefaler!

• Joan

Hurtig og effektiv, gode priser

Hurtig og effektiv, gode priser

williamdam.dk

de overholdt deres del af aftalen

Det er nemt at bestille bøger på Williamdam.dk

• Gitte
  • 2 Anmeldelser

Fin handel

Handlen var upåklageligt, super fin.

williamdam.dk

Overensstemmelse mellem løfte og levering

Siden er logisk i sin opbygning, virker perfekt, og det bagvedliggende håndteringssystem er effektivt, og helt i overensstem,melse med kundeløfterne.

PERFEKT

Bestilte en bog og fik en bekræftelse på at bogen var afsendt 8 minutter senere! Det er sgu service!

Nemt og hurtigt

Det var let at finde varerne, betale og leveringsfristen blev overholdt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk