We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Wittrupmotel anmeldelser

Wittrupmotel Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Wittrupmotel før du handler og giv selv din bedømmelse af Wittrupmotel 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Wittrupmotel

Rent, funktionelt og godt

Værelserne er fornuftigt indrettede og de er pæne og rene. På mange punkter er de direkte sammenlignelige med værelser på fire og fem stjernede hoteller jeg tidligere har boet på.

På trods af at motellet ligger op af en meget befærdet vej er støjniveauet på værelserne acceptabelt. Dog er der relativ lyt mellem værelserne. Men sådan er det jo desværre på de fleste hoteller.

Alle værelser har adgangsdør direkte ud i det fri og et særlig plus - især for håndværkere - er at man kan parkerer bilen direkte uden for værelset.

Personalet er venlig, imødekommende og fleksibel og der er generelt en uformel stemning.

Der er fladskærms-TV i alle rum. Man kunne dog godt ønske sig lidt flere kanaler. I det mindste alle de "frie" danske kanaler. De eksisterende 11 kanaler er fra Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Det ville også være et pluds hvis man kunne høre radio på nogle af de ledige kanaler.

Der er ved at blive installeret trådløst internet som er gratis at benytte. Pt er det dog meget få værelser hvor det virker tilfredsstillende.

Restauranten er en rigtig positiv oplevelse. Jeg har flere gange fået dagens ret. Kvaliteten ligger i den absolut høje ende og der er rigelig med mad. Som noget helt specielt kan man for et fornuftig beløb bestille en madpakke. Det eneste der trækker lidt ned er morgenmaden. Den er sådan set ikke dårlig. Den lever bare ikke helt op til niveauet for hvad der ellers serveres i restauranten.

Jeg er på kursus i København og har ind til videre boet på dette motel i 5 uger. Hvis jeg fremover får behov for overnatning i hovedstadsområdet vil jeg ikke tøve med at igen at benytte dette motel

Er Wittrupmotel din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk