We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Workoutshop anmeldelser

Workoutshop Logo
Kunderne om Workoutshop : »Fuld tilfredshed« »sådan skal kundeservice være !« »Hurtig og korrekt levering« 2669
Godt
8.7 af 10

2.669 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2.669)

God orientering om leveringstidspunkt

De varer som jeg havde bestil var ikke umiddelbart på lager. Men kort efter bestilling fik jeg en besked herom og om hvornår varerne forventes at kunne afsendes.
God og ordentlig service ;)

Udvalgt anmeldelse om Workoutshop

Bestilling til afhentning i Kbh

Jeg bestilte en del varer med afhentning i butikken i Kbh v/Nørreport. Alt forløb fint, uden problemer og varen var som forventet.

Dog kunne jeg godt tænke mig at der, når man vælger afhentning i butikken i Kbh, kommer noget info. om, hvor lang tid man kan forvente at vente før varen kan afhentes.
Savner at det er diskrete poser, når man afhenter i butikken.

Fuld tilfredshed

God pris og meget hurtig levering.

Workoutshop

sådan skal kundeservice være !

Let og overskuelig hjemmeside, hvor man let kan finde det man søger. Derudover hurtig og effektiv ordrebehandling samt levering. Jeg sender mine varmeste anbefalinger af Workoutshop.dk !

Hurtig og korrekt levering

De vare jeg har købt, har været de var jeg har fået leveret og så kommer de allerede et par dage efter med GLS forsendelse. Det er rigtigt lækkert, at man ikke behøver posthuset pga åbningstiderne.

• sine

Fint

Gratis levering er et stort hit!

• Nugi

Nemt og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside - hurtig og sikker levering

• Bo
  • Verificeret køber

Fik kun halvdelen af det bestilte, men god service!

Havde bestilt 2 produkter, fik en mail 2 dage efter bestilling hvor de spurgte til hvilken størrelse det ene produkt skulle være, fik dagen efter en mail om at det ikke var på lager, men at det kom midt i den kommende uge.

Jeg fik så det ene produkt tilsendt, tak for det :-) Efter 14 dage og et par telefonopkald og mail udveksling besluttede jeg at finde produktet andet sted.

Deres kundeservice skal dog have ros, hun var ærlig og accepterede annuleringen med et smil.

• UMC
  • 5 Anmeldelser

Super

Hurtig levering. Varen lever helt op til forventningerne. Firmaet kan kun anbefales

Hurtig, let og effektiv!

Mit køb hos work-out shop hvor overraskende positivt, jeg fik min vare efter kun to dage.. Selve ordren var let at have med at gøre, ingen svære instruktioner, men lige til at gå til! Det er billigere at handle hos work-out shop, end at handle i diverse sports forhandlere, så jeg kan helt klart anbefale alle hjememsiden!

Hurtig levering, ingen problemer

Alt var som det skulle være og blev leveret efter 4 dage (inkl. en weekend). Perfekt.

Okay service

Servicen var generelt okay, men i mailen der blev tilsendt manglede ordre koden, hvilket forhindrede at man kunne følge ordren på deres website.
Meget genialt at få pakken leveret via GLS - det burde flere internetfirmaer gøre.
Selve varerne var helt i orden - ingen problemer eller klager der.

Workoutshop

Hurtig levering og super vejledning!

Jeg er personligt meget tilfreds med Workoutshops netshop. Leveringen er hurtig og man kan hente sin pakke gratis tæt på ens bolig! Derudover overraskes man med små reklamer i relation til ens bestilling, og små ekstra gaver. Dette giver bare fornemmelsen af en personlig og lækker betjening online!

Derudover er vejledningen på hjemmesiden også god, da man hurtigt kan finde str. til fx sports-bh'er mm.

Har ingen klager. OVERHOVEDET!

Det var perfekt

kære workoutshop medarbejder

jeg glæde mig til at skrive til jeg.Jeg har nå mit mål efter kun 3uge har jeg tabt 3kilo .Jeg håber at købe jeres produkter igen og igen,
MVH
Gwendoline

• Hanne

fungerede fint

Der var god betjening, og hurtigt svar på spørgsmål

Saftsusme snild

Det var hurtigt og nemt at bestille. Super rart med Gls og produktet levede helt op til forventningen.

Super service

Det er en super hjemmeside hvor man ofte kan finde varerne billigere end man kan andre steder. Og så kunne det ikke være bedre med fri fragt og hurtig levering. Hjemmesiden kan helt klart anbefales, og det er ikke sidste gang jeg handler der.

Workoutshop

Nemt og overskueligt, hurtig levering.

Nem og overskuelig hjemmeside, gode tilbud, hurtig levering. GLS levering er godt.

Nemt og smart i en fart

Det var nemt og finde rundt på hjemmesiden og varene kom hurtigt og sikkert frem.

Workoutshop

To korrekte og et forkert produkt

Jeg modtog desværre et forkert produkt, et balancebræt som skulle have været den noget dyere balance PUDE. Min fustration kom af, at det vat umuligt at komme igennem på telefonen den fredag. Optaget hver gang.

Skrev dog en mail, og fik svar den følgende mandag. Det korrekte produkt blev sendt og jeg er meget glad for det nu. Det har endda givet mersalg til Workoutshop da mine kollegaer nu også har købt casall balance puder.

Nemt og hurtigt

God kvalitet, god service og hurtig levering!

Super service

Jeg har bestilt flere gange på Workoutshop, og det fungerer bare rigtigt godt. De er billige og hurtige. De kan varmt anbefales.

super shop

fedt træningsgear til super lave priser og så modtager du din bestilling nærmest dagen efter.
jeg er hver gang overrasket over den hurtige levering.
Super shoppeoplevelse.

• Amanda
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

rimelige priser og hurtig fragt

workoutshop er en side der er nem at finde rundt på. priserne er rimelige og kvaliteten er helt i top. hurtig fragt

Workoutshop

Jeg fik alt det jeg bestilte

Nem hjemmeside at bruge og varer til en god pris.

God og hurtig service

God og hurtig service - dog lidt forvirring over en del mails

Tilfreds

Alt spillede max. Prisen var god, handlen på hjemmesiden var enkel og ligetil. Derudover var jeg glad for den frie fragt.. Bestemt et sted jeg handler mit sportsudstyr fremover...

Fantastisk!!

Nem, hurtigt og billigt.
Varerne var lidt forsinket, grundet de ikke var på lager, men der kom en email da jeg begyndte at undre mig over de ikke kom. Jeg vil helt sikkert anbefale virksomheden til alle jeg kender

Service - service og service

Fra bestilling til levering alt kørte som smurt og jeg blev holdt godt orienteret hele vejen

trygt og sikkert..

Modtog varen et par dage efter bestilling i den lokale GLS pakkeshop... problemfrit...

• maria

god service gode produkter

rigtig tilfreds med service og behandling

Lige som det skal være

Bestilte lørdag, pakket mandag og modtaget tirsdag - lige som det skal være ;-)

Workoutshop

hurtig behandlig af ordre, god betjening i butik

jeg er meget tilfreds med tøjet og kvaliteten. jeg vil helt sikker handle her igen. jeg skule bestille nogle bukser til min mor i en stor størelse, der var der så ikke så meget at vælge imellen.

tilfredsstillende

Nemt og enkelt .... Havde glemt at vælge smag på mit protein pulver, og i skriver hurtigt til mig og spørger om hvad smag ud ønsker så i kan få sendt det til mig...... Super service

• Anders
  • Verificeret køber

Lækker shop, gratis fragt, billigt

Der gik under en uge fra bestilling til jeg havde mine nye Barefoot sko, der passede perfekt.
Shoppen er nem og overskuelig, og man kan vælge alverdens forskellige måder at fragte på - det er fedt!
Eneste 'men' er at track&trace nummeret ikke virkede hos post-dk - det kan jo så være post-dk's skyld og ikke nødvendigvis Workoutshops skyld.
Jeg har også et par træningsshort derfra - de er super lækre og jeg bruger dem flere gange om ugen.

god service

Det bestilte kommer til tiden uden problemer

Fint !

Ingen problemer - varer kom hurtigt og som aftalt.

hurtig levering

God hjemmeside. Nemt og overskueligt at finde rundt. Hurtig levering ved bestilling.

Workoutshop

Nem bestilling og hurtig levering

Jeg fik lavet 2 ordre på samme dag og blev som lovet kun trukket for én leveringsomkostning. Alt forløb i skønneste orden.

Workoutshop

Fantastiske produkter med dertilhørende service og ordrebestilling

Produktet opfylder alle forventninger.
Det var nemt at bestille og tidsfristen var tilfredsstillende.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk