We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Xstore anmeldelser

Xstore Logo
Kunderne om Xstore : »overskuelig og velfungerende site« »God service/support. Dog halter leveringen lidt efter.« 4
Godt
7.8 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Xstore

Super service

Jeg kontaktede på mail Xstore, og der gik mindre end en time, så havde jeg svar på mit spørgsmål. Herefter bestilte jeg min vare, og igen gik der kort tid, så fik jeg en automatisk bekræftelse på min bestilling, men samtidig en personlig bekræftelse fra Kåre, som havde ekspederet min bestilling med det samme. Så nu er det vist bare op til Postdanmark at sørge for leveringen...
Tak til Kåre / Xstore for super service.
Mange hilsner
Sanne

overskuelig og velfungerende site

De har et ganske fornuftigt udvalg, samt et brugervenligt setup der er ligetil for kunden.

Som prisbevidst forbruger, kan jeg kun anbefale et kig forbi.

Xstore

Vil med glæde bruge dem igen.

Gode produkter, billige priser og fremragende service. Kan kun anbefale dem.

Købte et par Oakley briller hos dem. Hurtig og nem betjening.

Xstore

God service/support. Dog halter leveringen lidt efter.

Måske ikke den hurtigste levering. men bestemt ikke et Fup-firma som der bliver nævnt i den anden anmeldelse.

Jeg havde bestilt nogle Oakley Oil Rig solbriller fra Xstore. i forbindelse med jeg skal ud og rejse. Jeg bestilte dem en Torsdag. Da jeg ikke havde fået ordre bekræftelse valgte jeg at kontakte Xstore. Jeg fik svar rimelig hurtigt, og de sendte mig så en odrebekræftelse. De lover en levering på 2-4 dage. Jeg venter så Torsdag,Fredag,Mandag,Tirsdag,Onsdag,Torsdag,Fredag og Lørdag kommer de så. Efter 8 dage ankommer de på posthuset. Leveringen var det eneste der var irreterende. Ellers fik man hurtig support.

Dog fungere Deres mail service godt, og hurtigt. Men det med leveringstiden er jeg ærlig talt lidt skuffet over.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk