We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Yourdecoshop anmeldelser

Yourdecoshop Logo
Kunderne om Yourdecoshop : »Godt.« »Ingen problemer - alt som det skulle være« »Ingen svar ved problemer« 5
Middel
6.1 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Godt.

Rigtigt godt. Kontaktede firmaet og fik svar. Varer kom som lovet. Kan anbefales.

Yourdecoshop

Ingen problemer - alt som det skulle være

Jeg bestilte en wallsticker, som blev leveret til tiden og som var præcis som den skulle være.

Ingen svar ved problemer

Jeg bestilte fototapet i stor format, og da jeg modtog det havde det fået fugt i flyveren (jeg var dum nok til at tage imod det, da fragtmanden sagde han noterede det havde været vådt, og at firmaet kunne få dette bekræftet via track and trace) og var helt bølget som papir bliver når det får vand. Jeg skrev til deres mail og der kom i starten svar, men dette ophørte hurtigt. De har i mellemtiden skiftet mail, og jeg skriver stadig på begge mails uden held.

Yourdecoshop

Dårlig sælger,dårlig servic og dårlig produkter

Købte nogle klistermærker i målene 15x15, til at dække gamle revnede fliser med, men dem jeg fik leveret var 14,7x14.7 så kan de jo ikke bruges. Og mail korrespondance stopper pludselig brat, når de opdager at fejlen ligger hos dem, men pengene er de hurtig til at hæve.

Dårlig service

Da jeg skulle betale for varen gik det fint men da jeg skulle have den leveret gik alt galt. Da jeg ikke var hjemme på leveringsdagen sende deres logistik samarbejdspartner straks mit nye tapet fra www.yourdecoshop.com tilbage til fabrikken. Jeg har forgæves prøvet at ringe til firmaet og logistikfirmaet men uden at få nogen hjælp...

Lad være med at købe noget fra dette firma !!!!!!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk