[REPLY]
Stod en fredag før pinse og manglede stumper til mit projek, og med udsigten til ikke at have strøm i huset ringede jeg til yousave og forklarede mit problem. 5 minutter efter ringede yousave tilbage, og jeg kunne afhente mine vare ved deres leverandør fredag middag. Bedere service skal man vist lede længe efter....
Hej
Tak for din tur til min datter i Andelskassen på torvet i Hobro.
Hilsen
Horsens
Super fin og billig net butik, det er ikke sidste gang jeg vil handle der.
Har nu benyttet YouSave.dk 2 gange til bestilling af kabellister og tilbehør, hvor de på hjemmesiden oplyser, at det bestilte er på lager og leveres i løbet af 2-4 dage.
I begge køb er leveringerne med mangler, hvor de så oplyses, som være i restordre ved leverandøren/fabrikanten.
HVORFOR så skrive, at de er på lager, når de reelt IKKE er det. Det er sk.... irriterende, når man skal bruge varen, og der så går 14 dage, før de dukker op!
Fik varen hurtigt, og da jeg havde bestilt forkert vare fik jeg penge retur uden bemærkning, selvom fristen på 14 dage var overskredet.
Super hjælpsom og troværdig
Rigtig god service og hurtig levering, hvad skal man ellers bruge!
Hurtig levering, alt var som det skal være. Kan kun anbefales!
Første gang vi handler over nettet, en god oplevelse.Lampen er sat op og vi er alle glade.
Jeg fandt det nemt at finde det produkt jeg skulle bruge, bestilte det uden problemer, og det kom som aftalt.
At handle hos Jer har været en fornøjelse
Henriette fandt anmeldelsen nyttig
Hej Orla
Mange tak for anmeldelsen
Bo Svanholm
YouSave.dk
det har de laveste priser på markedet og det er meget nemt at bestille hos dem. Levering med GLS er noget af det nemmeste, da man ikke skal være hjemme, men afhenter i en nærliggende butik.
Hej Lars
Mange tak.
Dejligt at høre det forløb godt, både for os og GLS
Mvh
Bo
Den ene skærm lidt trykket, men kan vist rettes op uden synlig skade.
Hej Jan
Det er jeg rigtig ked af.
Jeg har kontaktet dig pr. tlf i dag, for lige at høre, om jeg skal sende dig noget nyt til lampen.
Jeg synes vi fandt en god løsning til dig
Mvh
Bo
Meldte hurtigt tilbage med restordre.
Hej Flemming
Tak for det
Vi arbejder på at vi ikke skal få nogle vare i restordre, men den kan jo forekomme,
Men jeg er glad for du er, tilfreds med forløbet
Bo Svanholm
YouSave.dk
Jeg bestilte mine vare om morgenen og kunne hente dem næstedag til middag. Det var der mange butikker der kunne lære noget af
Henriette fandt anmeldelsen nyttig
Har ikke fået så god service i meget lang tid! Kan på det varmeste anbefale at benytte yousave.dk, og vil ikke selv handle andre steder efter at have prøvet dem!
Og at priserne er yderst fornuftige, er en ekstra bonus som er superdejlig!
Alt perfekt. Afhentede hos firmaet, og fik super god service!
Handler der helt sikkert en anden gang
En ordre der forløb efter bogen. Varer til tiden og forsvarligt pakket ind.
En ordre der forløb efter bogen. Varer til tiden og forsvarligt pakket ind.
Ikke nogen "Nordjysk anmeldelse", men i dette tilfælde er det på sin plads.
Jeg startede med at købe hos Yousave.dk på grund af prisen, da de havde de billigste el-dele jeg har kunnet finde på nettet. Siden da har jeg handlet flere gange hos Yousave.dk, men nu er årsagen en anden, nemlig den service jeg oplever hver gang jeg handler her.
Til mit IHC system havde jeg sidst brug for et trådløst ringetryk. Jeg skrev om mit behov til Yousave.dk og efter få timer have jeg et forslag til et tryk der kunne bruges. Da jeg fik trykket, fandt jeg frem til at det ikke var optimalt til netop det jeg skulle bruge det til. Jeg ringede til Yousave.dk og de tilbød med det samme at ombytte til et andet mere egnet - selvfølglig uden omkostninger for mig. Til historien hører at ombytningen var dag-til-dag!
Når jeg i fremtiden har brug for den bedste service og til de bedste priser, så er svaret nemt for mig, nemlig: Yousave.dk
sjælendt har jeg oplevet så god service som hos yousafe.dk - totalt uvidende hjalp de mig igennem på deres hotline omkring bestilling så de korrekte ting kom i kurven. Ca 60 dele. Ydermere hjalp de med at lave en F connector i et blændedæksel jeg skulle bruge. Gls kom 2 dage efter som aftalt og jeg kunne enda følge pakken undervejs via emails fra yousafe. Trods deres domænenavn ikke lyder elektrisk som alle andres, gav de ihvertfald en elektrisk ekspedition set fra en sælgers synspunkt.
Tak for handlen:)
YouSave
Let overskuelig hjemmeside, mega hurtig levering og rigtig gode priser
Har bestil varer 3 gange nu, og har ikke oplevet andet end at alt var i orden. Varene blev afsendt med GLS dagen efter bestilling og modtaget på 2. dagen. Tak for det...
Det er forfriskende at der stadig er virksomheder der forstår meningen bag ordet "service." Jeg blev behandlet som jeg var YouSaves bedste og vigtigste kunde. Jeg fik bedre vejledning, bedre produkt og bedre pris end forventet. Jeg har aldrig oplevet en hurtigere levering for en vare bestilt på nettet.
YouSave får min højeste anbefaling.
På vestjysk sige man at "det er ikke så ringe" - ALT er i orden, super service, super vejledning - alt som aftalt, feedback også selv om det er søndag:-)
Vejledning, service, kvalitet og levering var langt bedre end forventet. Jeg havde valgt et produkt som var det nærmeste kompromis på hvad jeg egentlig søgte. Efter en god kundevejledning fandt YouSave en bedre løsning end jeg kunne have håbet. Jeg er yderst tilfreds og kan give YouSave min højeste anbefaling.
Bestilte onsdag aften, fik mine varer leveret torsdag formiddag, og de opdagede en fejl jeg havde lavet i min bestilling. Super service!
Super nem hjemmeside, god backup via sms og de helt rigtige og skarpe priser.
Bestilte forskellige ting, der blev sendt i 2 pakker, da der var meget skrøbelig ting iblandt, men skulle kun betale for fragt en gang
Giver 4 for fin og ok betjening.
de kunne have fået 5 hvis varen var kommet lidt hurtiger frem. 5 hverdage for lager vare i DK. er ikke hurtig.
Fine priser samt hurtig levering. Kun 3 hverdage og jeg står med varen. Handler gerne igen.
Købte stikkontakter samt tilbehør el, til ny lejlighed, prisen var fin og alt blev leveret hurtigt og smertefrit!
Jeg er tilfreds og vil gerne anbefale yoursave.dk efter denne handel
David
Nu har jeg købt flere ting hos dette firma.
Alt har altid været perfekt.