We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Zahrawellness anmeldelser

Zahrawellness Logo
Kunderne om Zahrawellness : »Virkelig lækkert ophold« »Kanon service« »Rigtig god behandling!« 7
Middel
6.2 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Virkelig lækkert ophold

Min kæreste og jeg tog i sidste uge mod Århus til ZahraWellness for at prøve deres behandling med mulighed for overnattelse, det var en rigtig dejlig oplevelse som jeg lige synes jeg ville dele herinde Vi blev ved vores ankomst budt velkommen af et meget rart udelandsk par. Vi var kommet lidt for tidligt så vi fik begge en kop kaffe til at slappe af på. Efter det fik vi en rundtur hvor de informerede os om selve opholdet og morgemaden (lækkert tyrkisk brød, spejlæg, og saft) Efter rundturen fik vi vores behandlinger som bestod af; fodmassage, paraffin behandling, kropsmassage Alt dette foregik under afslappende omgivelser med rar musik i baggrunden Efter behandlingen gik vi i spa hvor vi fik champagne og frugt til. Super lækkert. Vi havde godt nok selv medbragt en champagne som vi fik lov at tage med ind i værelset hvor vi skulle spendere aftenen efterfølgende. Vi afsluttede til sidst med en tur i saunaen inden vi gik ind for at tilbringe tid i vores værelset. Parret tog sig utrolig godt af os dertil anbefalede de gode spisesteder som vi kun var taknemmelige for at have prøvet. Min kæreste og jeg synes det var utrolig dejligt at se et udenlandsk par der knokler så hårdt for at få det hele til at kører og de gjorde bare et skide godt stykke arbejde for at tilfredsstille os. Som prikken over iet fik vi dagen efter 20% rabat på vores næste køb. Vores ophold var en succes og vi kan kun anbefale det til folk derude!!!

Udvalgt anmeldelse om Zahrawellness

Kanon service

Kanon service
Jeg havde booket en tid hos zahrawellness som de havde glemt eftersom at de var kommet til at overbooke. til at starte med var jeg rimelig sur. De tilbød mig så en ny tid med 20 min ekstra massage (som undskyld for at de havde glemt mig) hvilket bare var det hele værd. Massagen blev foretaget af en utrolig dygtig mand som virkelig formåede at massere professionelt. efter at jeg kommer der er min ryg så god som ny Dertil fik jeg også bodywax som gjorde ondt men var hele smerten værd da jeg nu kan gå rundt uden at barbere mig flere uger tak skal i have :)

• Leyla
  • københavn, DK
  • 1 Anmeldelse

Rigtig god behandling!

Er efterhånden kommet her mange gange. Og har aldrig haft andet en positive oplevelser. Jeg kommer mest for plukning af bryn samt voksbehandling som Zahra udfører så hurtigt at man er færdig før man får set sig om. Kan klart anbefales

Skøn oplevelse

Min veninde og jeg besøgte sidste weekend zahrawellness for at prøve wellness pakken (den lyserøde sky.) Vi kom ind og gik en duftende klinik i møde. Der var en afslappende musik i baggrunden som ligesom lagde op til vores kommende afstressende behandling.

Her fik vi en varm velkomst af et høfligt par som kort informerede os om hvordan og hvorledes hele vores behandling skulle foregå. Det var rart lige at blive sat ind i det før man kastede sig ud i det.
Vi havde glemt lagener som resulterede i vi måtte betale 10 ,- pr person hvilket jo lige er til at overkomme.

Her efter startede vi med hver især at få en dybdegående rygmassage. Her blev vi informerede om hvilke dele af kroppen vi skulle være opmærksom på var ømme og havde spændinger. Bagefter rygmassagen fik vi begge en ansigtsbehandling hver hvor vi blev klar over hvilken hudtype vi har. ind i mellem behandlingerne fik vi tilbudt diverse slik, snacks, og drikkevarer.... ikke umiddelbart noget vi havde forventet men lækkert var det!

Alt i alt var det en rigtig rar oplevelse som vi klar kan anbefale...:-) Vi kommer helt sikkert tilbage.

Gøres aldrig om

Havde købt et værdibevis via SPOT deal. Vi kommer fra Fyn, og ville gerne en tur til Århus includerende lidt wellness. Her fik vi tilsyneladende pakken med massage, spabad etc.
Men ak vi fik os en IKKE det vi havde ventet.
Først til behandlingerne: Vi blev lagt på to brikse ved siden af hinanden, så langt så godt. Bortset fra, at jeg allerede her havde det særdeles vanskeligt med de meget eksotiske dufte (har været på wellness før, hvor der bestemt ikke lugtede sådan). Massagen var ok.
Efterfølgende blev i præsenteret for boblebad. Det var aldeles rædsomt, der var ikke udluftning nok i dette kælderlokale, og vi var nærmest ved at blive kvalt i varm fugtig luft. Dette duer jeg bare slet ikke til. Her til fik vi en rædsom hvidvin, og chokolade som bestod af små bounty, mars etc.
Badekåberne vi fik var ikke rene og de lugtede indlukket og fugtige - føj.
Overnatning foregår i et kælderværelse (godt nok høj kælder). Det virkede fugtigkoldt og var bestemt ikke rart. Morgenmaden foregik på værelset også. Der var ikke smør nok til de 4 rundtstykker, hvilket bare kendetegnede det hele.
Selve stedet oser ikke ligefrem af det du betaler for. Såfremt vi havde betalt fuld pris, var der tale om 3000 kr. Men ikke en gang til de 1500 var det værd af skrive om. Jeg formoder, at når man laver tilbud på deals, så vil man gerne have folk til at komme igen.
Ægteparret var meget venlige og høftlige, men jeg tænker, at det svarer slet ikke op til den standard der reklameres med, også på hjemmesiden.
Vi skal helt sikkert til Århus igen, men vi øv vi tog afsted forventningsfulde, og blev slemt skuffede.
Hvis jeg nogensinde køber noget på deal igen, håber jeg, skal jeg bestemt ind og tjekke anmeldelser. Det er til hjælp for os alle, hvis der bliver skrevet anmeldelser på sådanne tilbud.
Er ikke klar over om man kan fortryde, når man kommer frem på sådanne steder.

Louise fandt anmeldelsen nyttig

Ringe information

Havde købt en behandling til min kæreste som betegnes wellness på den lyseogrøde sky. For det første blev hun ikke tilbudt noget af den champagne, chokolade eller frugt som der var omtalt men et glas lunkent vand. Stemningen på stedet var stresset med mobiltelefoner der ringede og afbrød behandlingen, og på trods af at hun hurtigt fik sagt at hun ikke var interesseret i at købe nogen af deres plejeprodukter fortsatte de gennem forløbet med at holde salgstaler og forsøge at få hende til at købe og købe.
Massagen foregik hårdhændet af en mand, hvilket ikke fremgik ved købet. Han var på ingen måde "genert" da min kæreste måtte bede ham om at gå væk, da hun skulle af med tøjet. Behandlingen gav samlet mere stress end afslapning og hun havde efterfølgende en herlig aften med hovedpine.
Hertil kom at den benyttede massageolie var fyld med stærke duftstoffer, så hun gik direkte i bad da hun kom hjem efter behandlingen. Det tog 3½ time, som hun gerne havde set overstået på en ½. Den eneste grund til at hun ikke forlod stedet før, var at hun var smurt ind i creme og olie.
Efter adskillige gode erfaringer med wellness i Aarhus, har vi nu fundet stedet hun aldrig besøger igen!
Denne behandling var fundet gennem sweetdeal til halv pris, men derfor burde den stadig reflektere den reelle værdi på 1300 kr!!!

Louise og Charlotte Bastholm Hannibal fandt anmeldelsen nyttig

Uprofessionel behandling

Min veninde og jeg havde købt et par værdibeviser til Zahra Wellness. Vores behandlinger bestod af: Fodbehandling, behandling af hænder, dybdegående massage, ansigtsbehandling og farvning af øjenvipper.
Der var to behandlere: Zahra og hendes mand. De var begge venlige. Dog virkede de begge lidt stressede, idet de forklarede at de havde meget travlt fordi de var kommet til at overbooke. Dette kom til at betyde at de begge rendte ind og ud af rummet, og snakkede hektisk til hinanden. De rendte også ud af rummet når to mobiltelefoner kimede efter dem. Det var manden der skulle massere. Massagen blev til nedre ryg, hvor han blottede halvdelen af numsen. Det var noget grænseoverskridende at skulle have en gang numsemassage uden varsel. Han måtte gerne have spurgt om det var ok. Forinden var jeg nemlig blevet enig med ham om at han skulle fokusere på øverste del af ryggen.
Kvaliteten af behandlingerne var OK (når man ser bort fra forskrækkelsen over numsemassagen), men der blev brugt alt for meget olie og cremer med parfume. Jeg gik direkte i bad da jeg kom hjem. Der var tydeligvis ikke overskud til at skabe den fornødne ro til at vi kunne slappe af og bare nyde vores behandlinger i afstressende omgivelser. Det påvirkede os en del af de virkede stressede og konstant gik ind og ud af rummet.
Det var første og sidste gang jeg besøgte dette sted.

Charlotte Bastholm Hannibal fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk