[REPLY]
En nat bestilte jeg en sæk Hills killingeforder og forventede ikke, at det ville nå frem allerede dagen efter. Men om aftenen lige omkring kl.20.00, ankom min kattemad - med et undskyldende brev, der beklagede den sene levering grundet sygdom i firmaet. Jeg måtte også skrive en mail til dem og rose deres engagement og store service, når man tænker på, at det er GRATIS levering! Der kan jo opstå uventede faktorer, der gør, at det bare ikke kan lade sig gøre. Jeg har kun været supertilfreds med dem og har ikke planer om at handle andre steder!
Lørdag morgen d. 6-2-10, bestilte jeg 10 kg katte tørfoder hos Zoodom. De har butik i Måløv, men er nu kommet online. Jeg fik mit køb gratis leveret samme dag, lidt over 12:00, og jeg fik en sms ca ½ time inden de landede hos mig. Sammen med mit køb, fik jeg gratis katteguf med. Jeg har handlet i butikken siden de åbnede, men da jeg er afhængig af off. transport, har det ikke været muligt for mig før, at købe stort ind. De mindre portioner betyder også højere pris. Deres nye online service, har gjort det meget nemmere og billigere for mig. Jeg vil naturligvis fortsat besøge butikken, når det er mindre ting jeg mangler. Deres venlighed og store viden er en oplevelse. Jeg vil anbefale at alle dyrejere besøger deres nye hjemmeside og/eller deres store forretning.