We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Zytech

Top Service.

Havde bestilt min computer via zytech.dk Hurtigt svar og levede op til deres krav. Tog hensyn for mine behov både Ydelse og pris mæssigt.
fik flere muligheder jeg selv kunne vælge imellem. For bedst muligt og udfylde mit behov.

Super service angående levering. og efter alt levede computeren op til mere mere end forventet. og er super glad for den idag. og lever fuldt op til mine behov.

Sætter min 5 stjerne på selve. service, kommunikation, ydelse, Behov og Hurtig fragt. Mange tak herfra.

Steffen Christensen

Super Virksomhed, kan anbefales for den der lige står og mangler en Computer både til Gaming og Andre. Thumbs up herfra :-)

Jeg vil gerne anbefale siden. God service.!

Zytech.dk PC'en til dit behov

Der var en yderst tilfredsstillende service fra denne virksomhed. Jeg blev hele tiden holdt opdateret med mit produkt, hvis der var forsinkelser fik jeg besked herom, og PC'en blev fremstillet til mit præcise behov.

Jeg vil klart anbefale alle der overvejer at købe en PC, at købe den hos Zytech, jeg oplevede personligt en fremragende service, og er sikker på at alle andre vil opleve det samme.

fantastisk køb!

man får utrolig meget for pengene hos Zytech :) fantastiske maskiner til fordelagtige priser! thums up ;)

Zytech

Zytech.dk; Få sin helt egen personlige computer.

Rigtig godt firma, hvis man lige står og mangler sin helt nye og super cool computer, som man helt selv har valgt. Og hvis ikke man kan vælge, giver man firmaet en pris på computeren, og Zytech.dk finder de bedste dele til den valgte pris.
Servicen er god, og man kan roligt være tryg. Ingen nedgøre eller taler ned til en som om man er dum. Zytech.dk taler i øjenhøjde med folk, og gøre et glimrende arbejde.

- Har selv fået lavet min computer hos Zytech.dk, og jeg er virkelig glad for den, og hvis jeg vil have fornyet en del af computeren, så gøre Zytech det for mig til næsten ingen penge.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk