We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Yami anmeldelser

Yami Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Yami før du handler og giv selv din bedømmelse af Yami 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Yami

Trangt, larmende, og dårlig "sushi"

Min kone og jeg havde bestilt bord på yami running sushi 25. august.

Vi havde på forhånd en forhåbning om at vi skulle have et lækkert måltid ægte sushi i hyggelige rammer med japansk stemning - vi blev skuffede.

Vi blev sat ved en bord, som var lige ved døren ind til toilettet, og jeg mener LIGE ved døren. Det første folk så når de havde været ude og ordne deres sager var os, og vi fik et "dejligt" glimt af et ret usselt toilet. Bordene stod så tæt at jeg følte at jeg sad i nakken på manden ved bordet bag os. Børn rendte omkring og råbte og skreg - ikke just det man havde håbet på.

Da vi vendte blikket mod rullebåndet med sushi ventede endnu en skuffelse. Der var ikke ret meget sushi, mere kødboller, hotwings og underlige karry retter der havde stået så længe at der var kommet skind på, og den sushi der var der lignede noget der var lavet i en hjemkundskabstimerne på en Rudolf Steiner skole.

Vi flygtede herefter ud af "restauranten", op på vores cykler og skyndte os hen på en konkurrerende sushi restaurant på Strandvejen, hvor vi blev mætte, i hyggelige rammer, med kyndig og venlig betjening, for sølle 150 kroner mere end hvad vores mareridt på yami ville have kostet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk