9. februar 2010
Fantastisk koncept og god service - Kan varmt anbefales!
Jeg fik i dag leveret mad fra yellowman.dk for første gang og jeg har kun positive ting at sige om firmaet inkl. nogle forslag.
De har et stort udvalg af dagligvarer, herunder blandt andet friske økologiske dagligvarer, grøntsager og frugter samt nybagt fra bageriet. Priserne er de samme som i supermarkedet, så man betaler faktisk kun for leveringen som jo må siges at være til en ganske overkommelig pris, bortset fra at det er gratis den første gang ;) hvilket betyder man jo kan prøve deres service uden at det behøver at koste mere end hvis man selv skulle ud og handle.
Jeg fik varerne til tiden, de fejlede intet og manden der leverede varerne var flink.
Som en ung karrieremand, der har svært ved at planlægge min dag ift. indkøb, er det her den bedste virksomhed jeg er faldet over i meget lang tid. Nu behøver jeg aldrig mere bekymre mig om indkøbene og jeg kan få en sund livsstil tilbage og spise ordentligt. Det lyder lidt tv-shop agtigt, men den er nu go nok :)
Derudover har jeg nogle forslag/konstruktiv kritik til yellowman.dk:
1. Jeg håber at I på sigt kan få ingredienser og detaljer med på produkterne. Det er super at der allerede er beskrivelser på produkterne, men det ville være en fordel hvis man også havde muligheden for at læse ingredienserne, i de tilfælde hvor man nu finder det nødvendigt. F.eks. for veganere, allergikere osv.
2. I har en brugervenlig side men designet synes jeg er lidt for gammeldags, det kunne godt bruge en lille makeover. Ikke fordi det skal være futuristic, men det er bare lidt tørt nu.
3. Navigationen på siden er meget behagelig, men jeg vil foreslå jer at afprøve andre produktoversigter end den lange lodrette. Da billederne har en effektiv zoomfunktion synes jeg ikke det ville gøre noget at de var lidt mindre. Så kunne der være flere produkter på hver side og i stedet for at man skal scrolle så meget kan man se de fleste i toppen. Ja, unge nu til dags er alt for dovne :)
4. Frigiv leveringstidspunkterne. Jeg var nødt til at oprette en ny bruger for at få leveret til mit firma, da den første profil jeg oprettede var som privat. Men jeg kan forestille mig at det er noget I alligevel havde tænkt jer, når I har fået et større kundegrundlag.
5. Gør forskellen på leveringsadresse og betalingsadresse i trin 2 ved check-out tydeligere. Jeg var meget i tvivl om hvorvidt jeg også ændrede leveringsadressen hvis jeg ændrede betalingsadressen, som jeg var nødt til da mit kreditkort ikke matchede leveringsadressen. I trin 3 viser den tydeligt forskel, men jeg kan forestille mig at de fleste forbrugere ville foretrække synligheden også var der i trin 2 :)
Der er altid plads til forbedringer og et firma bør altid være innovativt, men da der ingen komplikationer har været fortjener i 5 stjerner.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Lasse Ebert og Mike Pilot fandt anmeldelsen nyttig