[REPLY]
Bestilte for snart en måned siden en elkedel og har fortsat ikke modtaget min vare - yellowpoint har ikke svaret på hverken telefonbeskeder (der er altid telefonsvarer på.....) eller 2 henvendelser på mail til deres såkaldte kundeservice (!) Det eneste de i min sag har været effektive til er at hæve betalingen for en vare, som jeg åbenbart aldrig får.
Jeg vil advare alle mod at handle her - ærgerligt, at jeg ikke fik læst andres dårlige anmeldelser af dette firma, inden jeg spildte næsten 900 kr., fik en masse ærgelse og skulle bruge krudt på at få min betaling retur.
Yellowpoint holder slet ikke hvad de lover.
Er dybt skuffet og hverken kan eller vil anbefale nogen at handle her
Købte en KitchenAid køkkenmaskine hos Yellowpoint. Opdagede at maskinen gav små stød og kontaktede yellowpoint, som straks sendte mig en ny samt en returseddel, så jeg ikke skulle betale for returneringen af den gamle. Den nye maskine gav også små stød og jeg kontaktede yellowpoint, som også ville sende en returseddel til denne maskine. Yellowpoint oplyste, at jeg - hvis jeg var interesseret i at beholde maskinen - kunne prøve købe en adapter til jordstik for 39,-, som formentlig ville afhjælpe problemet og at jeg kunne vente med at returnere maskine, hvis jeg ønskede at prøve denne adapter. Jeg takkede ja til tilbuddet og købte adapteren, som virker perfekt, hvorfor jeg valgte ikke at returnere maskinen. Alt i alt både super og hurtigt service hos Yellowpoint.
Jeg købte en støvsuger for 2 uger siden og har ikke fået noget som helst! Jeg har kontaktet dem op til flere gange, men de nægter at tage telefonen! De er total ligeglad med kunden! For guds skyld, lad være med at købe noget hos dem!
Modtog en defekt Ekspressomaskine fra Yellowpoint. Fik langt om længe lov til at returnere maskinen, så de kunne se på fejlen. Det kostede mig 75 kr. for fragt. Postvæsnet returnerede maskine igen til mig, da Yellowpoint aldrig havde afhentet den maskine jeg havde returneret Jeg har siden ikke på nogen måde kunnet komme i kontakt med Yellowpoint, de ringer eller mailer aldrig tilbage. Så nu har brugt 575 kr. på ingenting.
Christina Bendtsen fandt anmeldelsen nyttig