[REPLY]
Jeg er en super tilfreds kunde som opfordrer alle andre der overvejer at anskaffe sig en "heldragt" at købe en Ziperall. Jeg bestilte en Ziperall i Pink til min bedre halvdel i gave. Den blev leveret rettidigt og korrekt str. mv. Krøllen kom så af at min bedre halvdel hellere vil have en anden model, jeg kontaktede Ziperall pr. telefon og fik super betjening / vejledning af kundeservice hvordan jeg skulle returnere og angive den ønskede model istedet. Indenfor for 1 uge havde jeg den rigtige model og alt hvad jeg skulle gøre var at blot at sende den forkerte retur. SUPER SERVICE under hele forløbet. Dertil vil jeg også rose selve produktet som i mine øjne er kanon kvalitet og prisen yderst konkurrence dygtig samt at udvalget af modeller gør det nemt at finde en der passer til lige en selv - modsat andre mærker som ligeledes er prissat noget højere.
THUMPS UP FOR ZIPERALL!!!!:-)
Mvh.
Thomas Jæger Pedersen
Min familie bestilte en Ziperall på deres danske hjemmeside d. 13. december - det var en af mine julegaver. Den nåede ikke frem til jul, men kom i stedet d. 27 december. Dette er dog til at klare, men da jeg åbnede pakken, lå der en Ziperall i den forkerte størrelse. På følgeseddelen stod der en str. S som jeg havde bestilt, men dragten var en XS! Jeg skrev hurtigt til dem via deres hjemmeside og hørte først fra dem d. 3 januar. De tilbød at sende en fragtseddel, som jeg skulle sætte på pakken og sende tilbage til dem. Herefter ville de sende en dragt i den rigtige størrelse.
Der gik nogle dage og så modtog jeg den lovede fragtseddel, som de havde udfyldt med deres adresse i Solna i Sverige og alting. Jeg gik på posthuset og fik at vide at med den fragtseddel kunne jeg ikke sende ud af landet. Jeg skrev så igen til dem og sagde at jeg ikke måtte sende med den og forklarede at jeg var ved at være meget frustreret over hele forløbet. De skrev tilbage efter nogle dage og sagde, at jeg bare skulle sende den, da deres postboks blev tømt jævnligt, så det var ikke et problem. Da posthuset ikke ville lade mig gøre det, måtte jeg selv ind på deres hjemmeside og finde en adresse på en postboks i København og så sende den dertil. Jeg fandt efterfølgende ud af, at det var meningen, at den skulle sendes dertil og at deres medarbejdere havde skrevet den forkerte adresse på. (!)
De skrev at de på track&trace nummeret kunne se at den var ankommet og at de derfor ville sende en ny i den rigtige størrelse. Det er 4 dage siden og jeg har ikke modtaget noget eller hørt fra dem. Jeg har skrevet flere gange til dem på deres facebookside, for at få at vide hvornår jeg kan regne med at modtage pakken, men på trods af at de har været på derinde, har jeg ikke hørt noget. Meget dårlig kundeservice og MEGET lang svartid. Øv!
Update d. 17.01.12: Har nu hørt fra dem efter gentagne henvendelser på facebook. Nu siger de, at de sørme er løbet tør for den dragt, jeg har bestilt og at de sender den, når de om 3 dage får nye varer. Skulle bruge den d. 23.01.12 og det er nu ikke muligt at få den til den dato. Jeg er SÅ skuffet!