We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

zippolighter.dk anmeldelser

zippolighter.dk Logo
Kunderne om zippolighter.dk : »Elendig service« »prisen er over kommelig« »Min kone bestilte en lighter til mig 10 dage før min fødselsdag, og den er stadig ikke kommet! Datoen i dag er så den 10 marts og min fødselsdag var d. 19 februar!! Vi har prøvet at ringe og skrive« 15
Middel
5.7 af 10

15 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15)

Elendig service

Har nu ventet i over 2 uger uden at have fået noget som helst at vide om min ordre? Har ikke modtaget noget, selvom der er gået uacceptabelt lang tid. Hold jer langt væk!

Udvalgt anmeldelse om zippolighter.dk

middelmådigt

Jeg havde bestilt en lighter, og der gik lang tid før jeg fik den. Da jeg skrev, for at få at vide, hvad der gjorde at der gik så lang tid, viste det sig, at det var på grund af ferie os.v. Det var sådan set ok, men jeg mener at det var noget jeg godt kunne have fået af vide i forvejen. Det var først da jeg selv henvendte mig, at jeg fik besked

prisen er over kommelig

prisen er god men nu venter jeg bare og modtage de ting jeg har bestilt

zippolighter.dk

Min kone bestilte en lighter til mig 10 dage før min fødselsdag, og den er stadig ikke kommet! Datoen i dag er så den 10 marts og min fødselsdag var d. 19 februar!! Vi har prøvet at ringe og skrive til dem men ingen reaktion! nu har vi så fået banken til at trække pengene retur så vi kan handle ved en seriøs Zippo forhandler! Det er skammeligt at sidde sig på et navn som zippolighter.dk og så behandle det sådan!!

• Fush
  • Harboøre, DK
  • 1 Anmeldelse

Dårlig service

Bestilte 2 lightere & en holder til, først kommer de halvanden uge forsendt, og da jeg åbner pakken var der kun 1 lighter med. den anden lighter fik jeg så efter halvanden uge igen..

zippolighter.dk

For lidt info og for lang ventetid

jeg bestilte en lighter onsdag d. 21sep. og der stod intet om at den ikke var på lager og fik heller ikke besked om det. jeg måtte selv ringe for at finde ud af det og der fik jeg at vide at den ville være leveret inden d. 30 sep. men der kom ingen lighter.
jeg ringede igen og fik at vide at den ville være hos mig senest tirsdag den 11. okt. men der var ingen lighter. jeg ringede igen onsdag 12 okt. og fik at vide at de havde for travlt og ville ringe mig op senere eller dagen efter. men der var ingen der ringede og nu først 7 okt. har jeg modtaget pakken..

det synes jeg er uacceptabelt. havde jeg kunne finde den lighter på en anden dansk hjemmeside havde jeg sku afbestilt den igen

Daniel

langsomt!

jeg har endnu ikke modtaget min bestilling -.-

Hjælpsomme medarbejdere

Fin behandling fra zippoligther.dk, da jeg lavede en ekstra bestilling. Godt nok kludrede de i det ved forsendelsen, men rettede meget hurtigt fejlen

Kunne ikke være bedre.

Bestilte varen om søndagen og modtog den tirsdag.
Hvad mere kan man forlange?

Perfekt

God og nem hjemmeside, hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos zippolighter.dk.

Godt

Leveringen kunne godt være lidt hurtigere, der gik 5 dage, før jeg fik min lighter..
Men ellers nemt at bestille, og kvaliteten er helt i top. :)

Hurtig og præcis

Havde bestilt en Zippo-lighter samt brændsel og ekstra lunte og tændsten. Udover at prisen var overkommelig, blev det hele også leveret efter 2 dage i en samlet pakke. Pakken indeholdt det jeg havde bestilt, så herfra er der ingen klagen.

zippolighter.dk

Nem & Hurtig Behandling :)

Det var utrolig nemt og finde rundt inde på siden, og få bestilt det man skulle, man følte sig tryk, og det bedste var, den super hurtige leverings tid, det var rart, og jeg vil helt sikkert benytte jer igen, hvis jeg skal købe flere zippo ting :)

Nem bestilling, hurtig levering

Jeg har et par gange bestilt produkter ved zippolighter.dk, og har altid været tilfreds med servicen.

Det er nemt at bestille over nettet og modtgaer mine varer hurtigt. Ja selv fra Bornholm er der kort leveringstid :-)

Deres vidoer om brug af zippolighter er en kanon ide, men lidt bedre billed og lyd kvalitet næste gang drenge.

Den ene lille punkt man kan kritisere er deres dortiment, det kunne godt være større, og vil zippolighter.dk få 5 stjerner.

Besvarelse fra zippolighter.dk

Tak for din anmeldelse. Vi har netop i disse dage fået lagt alle Zippo lighterne fra 2010 kataloget på vores webshop. Så vores sortiment er nu oppe på små 300 lightere. Tak for kommentarene vedr. videoerne. Det er taget til efterretning. /Ruben

Udemærket.

Let og hurtigt at bestille. Dog er der meget lang ventetid, hvis man skal have bestilt en med navn, hvor man kan få det hurtigere hos andre forhandlere.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk