We are hiring!

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)
Zshoppen

alt det fede og kanon sko

zshoppen har alt det de andre ikke har :) og så har de gla gla sko.
Pga af sygdom har der vist rigtig nok været lidt respons tid på mail og telefon, men fusk...... nej det passer vist ikke hva, og nej de lukker heller ikke, heldigvis :)

Udvalgt anmeldelse om Zshoppen

• ewe
  • Gram,
  • 21 Anmeldelser

Elendig service

Bestilte en top den 17.februar, hvor det blev oplyst at varen ville blive leveret inden for 1-3 dage - den blev leveret 2/3-2011. Forsøgte forgæves at ringe til dem (sygdom som åbenbart har stået på i 1/2år -siden jeg sidst handlede i shoppen). Sendte sms som ikke gik igennem. Så jeg kan kun gengive min sms her på siden: Hvor naiv har man lov at være? Troede i havde forbedret jer siden jeg sidst handlede hos jer for 1/2år siden, men stadig lige elendig betjening. Hvad med at opdatere jeres hjemmeside med korrekt leveringstid hvis i har problemer med "sygdom" endnu? Tror kun der findes én der er mere naiv end mig, og det er jer, hvis i tror i kan drive forretning på denne måde. Håber i knækker halsen, hvis der ikke snart sker ændringer.

• Gitte
  • kerteminde, DK
  • 1 Anmeldelse

Er de ved at lukke ??

Kan man gi' o stjerner!!!

Fortjener ihvertfald ingen. Venter på penge fra varer returneret for 14 dage siden. Ikke muligt at kontakte dem telefonisk og der bliver ikke svaret på mail.
De skriver at det er et midlertidligt problem, men kan jo se af andre anmeldelser at det har været galt siden august sidste år !!!
Hold jer væk fra at handle med dem.

nej tak

bestildt tøj for 14 dage siden,har ikke fået det i nu, når man ringer der ind er der aldrig nogle der tager den,de hhar tlf tid mellem 10-14. hvad hjælper det når de ikke tager den.bestil ikke ved zshoppen hvis du skal bruge tøjet i nær fremtid.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk