We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Zurpluz

Zurpluz

Billig, god service og sikker!

Jeg havde kigget på en jakke fra armystar.dk, den kostede der 999 kr. Det gad jeg ikke at give, så jeg søgte rundt og fandt så frem til zurpluz.dk. Hvor jeg vil sige ALT var billigere end armystar.dk. Jeg tænkte at der ville jeg bestille den, men dagen hvor jeg ville bestille var siden lukket, pågrund af nogle fejl med deres leverandør fair nok men øv!
Men der stod at man kunne sende dem en mail. Det gjorde jeg så, hvor jeg skrev at jeg var interesseret i en jakke om de havde flere. Jeg fik ret hurtigt et svar igen hvor de skrev at de havde flere, om hvilke størrelse jeg skulle træffe at bruge, og igen var de flinke til svare hurtige igen. Jeg spurgte faktisk om en masse ting, men de var gode til at svare venligt og hurtigt på dem. Ikke lang tid efter bestilte jeg jakken og blot nogle dage efter var den lige uden for min dør.
Jeg kan ikke andet end at anbefale dem! Grunden til de får 4 og ikke 5 stjerner er at de har lukket deres hjemmeside, men jeg skrev til dem det var ærgeligt, og fik svaret at de ville åbne igen når leverandøren ville passe deres arbejde.

Zurpluz
  • Lasse
  • Kerteminde, DK
  • 6 Anmeldelser

Dårlig Service

Min tålmodighed eksploderede til sidst med denne side, absolut sidste gang jeg handler med dem. Du kan ikke være sikker på at det du bestiller, er på lager, selvom det står på deres side. Du hører absolut INTET fra dem, hvis den ikke er. Og efter en uge kontaktede jeg dem for at høre, hvor min vare blev af. Jeg fik at vide at min størrelse var udsolgt og ville komme på lager om 2 uger, altså 3 uger efter jeg HAVDE bestilt og betalt. Tiden gik og efter de 2 uger og et par par dage, var den STADIG ikke kommet. JEG kontaktede dem derfor igen igen, og fik at vide der ville gå yderligere 2 uger til før den kom på lager. Derfra ophørte min tålmodighed, og det var et kæmpe besvær at få mine penge retur. Ikke en eneste gang, KONTAKTEDE DE MIG, trods de lovede at vende tilbage med nyt. Det var ALTID mig, der tog kontakt i uvished om hvad der egentlig skete. Deres emails var meeeget korte, undskyldningerne var latterlige, og jeg kunne i det hele taget godt kigge laaangt efter en ordentlig kundeservice. Det endte, langt om længe med, at jeg fik mine penge retur.

De svare heller ikke på deres telefon forresten!

En butik, der ikke kender begrebet "kundeservice" og som jeg langt langt fra vil anbefale til andre. . fy for den lede en dårlig oplevelse, jeg har aldrig været udsat for noget lignende!

Hilsen en erfaren nethandler

Er Zurpluz din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk