Caspers profil

Anmeldelser (9)

Brunata

718 kr i timen - men teknikeren kom ikke i Mercedes

Har netop fået en regning fra Brunata som lyder på 718 kr i timeløn incl. moms for montørarbejde samtidig med at jeg betaler 10 kr per kørselskm som løb op i 68 km. Han skulle skifte to termobatterier og samlet løber regningen op i 3200 kr incl moms. Timelønnen virker helt hen i vejret. Det er jo ikke en speciallæge jeg havde brug for men en tekniker. Men som beboer i en ejerforening kan jeg bare klappe i og betale for Brunatas monopol.

Michael Wojciechowskiog Line Jensen fandt anmeldelsen nyttig

www.computersalg.dk

Ingen problemer overhovedet

Det er ikke første gang og heller ikke sidste gang jeg køber hos computersalg. Deres priser er konkurrencedygtige og så gør de meget ud af at holde en opdateret på sin ordre. Det betyder meget at vide hvor ens varer er i systemet.

Nettoparts

Fejlfri service

Jeg ringede til Nettoparts for at få hjælp til hvilken type hængsel jeg skulle bruge til vores komfur. Jeg talte med en meget venlig dame som efter 5 min. havde sendt mig en email med link til det produkt jeg skulle bruge. Jeg bestilte samme dag og dagen efter var min pakke blevet leveret til afhentning hos Blockbuster. Alt i alt en aldeles fremragende service. At det kun bliver til 4 stjerner skyldes udelukkende at jeg måtte betale 553 kr inkl. fragt for to hængsler til et komfur. Synes umiddelbart at det måske er lidt dyrt for to uden at jeg ved hvad det koster hos andre virksomheder.

Getmore

absolut anbefalesværdigt og hurtig levering

Jeg søgte på nettet efter den bedste pris på en ekstern seagate harddisk og en Kingston usb stick. En af de billigste priser var hos Getmore og da jeg havde set firmaet før på nettet købte jeg det hos dem. Det har jeg ikke fortrudt overhovedet. Helt igennem professionelt firma, som skrev at mine varer ikke var på lager men vil komme fra leverandøren om et par dage og derefter skrev de at nu var varen blevet afsendt med PostDanmark og de sendte mig et trackingnummer. Super service.

Nespresso

I ser ikke skyggen af jeres penge

I december 2009 købte jeg en Nespresso maskine i Elgiganten samtidig med at Nespresso kørte en cashback kampagne hvor man skulle få 400 kr tilbage når man sendte kopi af kvittering ind til Nespresso i Danmark.
Jeg har været i telefonisk kontakt med Nespresso 5 gange samt skrevet 3 emails som jeg ikke har fået svar på. Uden at få mine 400 kr tilbage. Nespresso kører kampagner som de ikke lever op til. BENYT JER ALDRIG AF NESPRESSOS CASHBACK KAMPAGNER. I ser ikke skyggen af jeres penge. Nu klager jeg over dem til Forbrugerombudsmanden.

Winstanleys Pramworld

Hurtig og professionel service

Jeg bestilte en Maxi Cosi Tobi autostol om onsdagen og mandag eftermiddag ankom den i en stor papkasse med DHL. Vi sparede ca. 500 kr. inkl. forsendelse (30 £) i forhold til danske forhandlere. Jeg emailede dem om fredagen for at høre hvordan det gik med forsendelsen. Fik svar samme dag med et DHL tracking nummer. Vil ikke tøve med at købe hos dem på et andet tidspunkt.

www.pixum.dk

god kvallitet og mange muligheder

Har benyttet mig af Pixum.dk mange gange til 10x15 cm, større prints og fotokalendere og det er produkter med fremragende billedkvalitet. Så kan kun anbefale Pixum og samtidig er de rørende billige

Elounge

køb og levering uden problemer

købte en kogebog hos Elounge og da den kom så forventet og i fin stand må det blive til 5 stjerner. God service

Casper

One2move

Noget distræt ejer men ok bil

Jeg har lejet bil 2 gange hos One2move afdeling på Amager. Ejeren er noget distræt og glemte at fortælle mig at der går mindst en måned før man får sit depositum tilbage pga at folk nogle gange snyder med p-bøder. Det havde jeg sat pris på at havde fået fortalt før jeg ringede ned efter 3 uger og ikke kunne forstå hvorfor at mit depositum ikke var sat ind på bankkontoen. Men ellers en ganske fin oplevelse af billeje og ingen problemer med bilerne overhovedet som er ældre modeller. Jeg kan sagtens forestille mig at leje hos dem igen. Nu har afdelingen på Amager også fået nye biler til leje, hvilket jeg synes er lidt mere lækkert når nu vi en sjælden gang lejer bil.

Casper

Caspers profil

profilbillede af Casper
Casper
Anmelder
Mand
Sjælland, Danmark

Profiltekst

32 årig mand bosiddende i København