Kaspers profil

Anmeldelser (3)

Gymnordic.com

Superhurtig levering og uovertruffen service

Jeg bestilte 2 kg proteinpulver og en shaker i tirsdags. Pakken kom idag, torsdag. Desværre var det den forkerte shaker der var blevet medsendt, så jeg skrev ind til kundeservice og den rigtige shaker + en lille kompensation blev straks sendt min vej - kvit og frit. Virkelig flot betjening. Post Danmark har allerede sms'et at den nye pakke er på vej!

Google

Det mest solide værktøj på nettet - som koster personlige oplysninger

Internettet ville ikke være så brugbart, hurtigt at navigere i og relevant for det du søgte hvis ikke vi havde google. Googles søgemaskine, Gmail og Google earth ville være en gave til menneskeheden hvis google holdt sig til indtjening via reklamer. Men desværre logger de samtlige søgninger, mails og samtaler du har med deres produkter. For det får de en kæmpe tommelfinger nedad. Deres motto var engang "Don't be evil". Det kan de vidst ikke helt leve op til længere.

Mcdonalds

Kan det overhovedet kaldes mad?

Selv ikke deres tonsvis af sjove og hyggelige reklamer kan gøre godt for hvor skod den mad man propper i munden i virkeligheden er. En af mine venner proppede sig med det stads i et halvt år imens han var i Australien og fik derefter konstateret diabetes type 2 da han kom hjem. Kan ikke anbefales.

Kaspers profil

profilbillede af Kasper
Kasper
Anmelder
Mand, 1985
København N, Danmark

Profiltekst