Milla Musens profil

Anmeldelser (22)

Apple

Fantastisk kundeservice

Havde problemer med en pakke der ikke kom frem. (PGA. post dk.) ringede til kundeservice hvor jeg straks kom i gennem. De fiksede lynhurtigt problemet og med opfølgning på mail fra samme person som jeg havde snakket med telefonisk.
Tak til mads og apple for sublim service :-)

Swipbox

Hurtig, god og pakkerne bliver behandlet ordentligt!

Har efterhånden brugt swippox en del gange nu, og vil til en hver tid foretrække dem frem for post.dk!
En ting er at det er nemmere og billigere, men vigtigst af alt, pakkerne kommer frem i et stykke! Hvad der efterhånden er en sjældenhed hos post dk..
Og i stedet for at gå adskillige kilometer for at i kø i en halv time, kan jeg nu gå 100 meter i komme min pakke i en box uden at stå i kø :-)
Der er også god kundeservice når man ringer eller skriver .
Håber i beholder den gode service i takt med i vokser :-)

Oveni har de også jævnligt små konkurrencer hvor man kan vinde gratis forsendelser :-) Det kan man jo altid godt bruge.

27. januar 2014

Besvarelse fra swipbox.com

Kære Milla Musen

Dejligt at høre at du er så glad for vores koncept! Vi er også rigtig stolte af vores kundeservice medarbejdere som gør alt hvad de kan for at løse de problemstillinger der må opstå så hurtigt og effektivt som muligt.

Mvh.
Inga, Marketing Manager

Postdanmark

Gang på gang på gang den væste service og behandling man kan forstille sig.

1. Først kårer de den lokale postbutik til Danmark bedste. en måned efter lukker de den.
2. De lukker også det rigtige posthus, så man nu skal helt ned på havnen for at hente pakker. Der skal man stå i kø i nemt 20 min. eller mere for at hente en pakke.
Jeg har hentet adskillige pakker, og kun en gang skulle jeg vise id! dejligt at vide at alle bare kan hente mine pakker, bare de har min pakke slip.. De pakker man aflvere ligger også i en vogn ude midt i gangen, så alle bare kan tage dem hvis man ville.
4. Jeg kommer ned for at sende en pakke uden omdeling, men det kan jeg ikke da jeg ikke var klar over at jeg så også skulle have adressen på det posthus. Det var så mig der ikke havde læst jeres uoverskuelige hjemmeside grundigt nok. Jeg tog prisberegneren, det stod 60 kr. og så regnede jeg med det var prisen og jeg kunne sende en pakk epå normal vis. Men selv om jeg vidste at der var posthuset i Brande, måtte jeg cykle adskillige kilometer hjem igen, men min 4 kg. tunge pakke for at finde adressen, og selv printe et pakke label ud og i morgen kan jeg så cykle 4 tilbage med den tunge pakke og igen stå i kø i 20 på posthuset.
På hjemmesiden står der man kan aflverere på posthuset, i døgnboksen hos postbudet. Jeg leder længe efter den kode jeg skal bruge, uden held og ringer til post dk som har kort kø ( 9 min. er åbenbart kort ) de siger man chatte med dem i stedet for at stå i kø, Det kan jeg heller ikke finde nogle steder på hjemmesiden. Da jeg endelig kommer igennem, får jeg at vide at jeg ikke kan aflevere den slags pakke jeg sender i en døgnbox.. så enten skal jeg ned på posthuset, eller jeg kan aflereve den til postbudet. Sidst nævnte kan jeg ikke få oplyst et ca. tidspunkt på, men jeg har da heller ikke noget bedre at give mig til end at sidde hjemme stirre ud af vinduet i 10 timer.. så kan det være jeg når at fange dem..
5. Jeg køber jævnligt ting i udlandet, men her skal man heller ikke vælge post.dk. Når du får noget sendt med post dk. skal du betale 160 kr. fordi de ikke selv vil lade dig udfylde de få linjer der er på et stykke toldpapirer. Ved de andre firmaer jeg har brugt, er der ikke noget tvunget gebyr.
6. Nogle af postbudene er upålidelige for at sige det pænt! Jeg har bare på en måned fået 4 breve stjålet. Brevene er sent fra et dansk firma jeg handler med rigtigt meget, så jeg er ikke i tvivl om at brevene er blevet sendt! ( Her skal det dog siges at der også er en del flinke postbude)
7. Jeg har flere gange modtaget pakker/breve der ligner de har ligget i en spand muddervand og hvor indholdet var gennemblødt 
8. Jeg sendte en lp som brevpost, pakket MEGET forsvarligt ind. Da hende der skulle modtage pakken fik den, var den knækket! det er nærmest umuligt at knække en lp når den er sendt en pakke specielt fremstillet til formålet og enda med ekstra beskyttelse. Jeg sendte et billede til post.dk, der skrev at de ud fra biiledet kunne vurdere at lp'en var knækket efter den var taget ud af pakken?? De er åbenbart synske..
Alt i alt, gør jeg nu alt hvad jeg overhovedet kan få at undgå at sende og modtage pakker med post dk. og vil på ingen måde anbefale dem!

Birger Stenstrup fandt anmeldelsen nyttig

DanGuitar.dk

Super service

Super service. Hjælpsomme når man ringer ind. Hurtig levering. Desværre fik jeg en guitar kasse i den forkerte størelse. (Helt min egen fejl! bestilte den forkerte til en gave) Jeg retunerede den og fik dagen efter en mail om at pengene vil blive refunderet til min konto. Vil helt sikkert bruge dem igen. Og næste gang forhåbentligt få bestilt det rigtige ;-)

Stubbystub

Bare fantastisk

Har nu været hos Stubbystub to gange. Første gang efter mit hår blev helt ødelagt hos en anden frisør. For det første er de super søde, og for det andet fik det redet mit ellers totalt smadrede hår. Jeg fik nogle gode produkter med hjem, som jeg selv spurgte efter. Jeg syntes ofte man kan føle sig lidt presset til at købe dyre produkter men det var slet ikke tilfældet her. Jeg blev så tilbudt at komme tilbage efter 6 uger, så de lige kunne tjekke om det havde hjulpet på mit hår, hvad det absolute havde.
Så kan helt sikkert anbefale dem, da de både klipper og rådgiver godt, og da man bare får en super behandling af de søde frisører.

mobilityshop.dk

God hjemmeside og levering til tiden.

Nem og overskuelig hjemmeside, Og levering til tiden. Der kom også en besked da pakken var afsendt.

TEKSTILLADEN

God service

God service og hurtig levering. Det eneste der mangler er at en lidt bedre produkt beskrivelse, så man fx. kan se om sengetøjet er vævet i møster eller det bare er trykt. Får de det, så får de den sidste stjerne også :-)

Arnold Busck A/S

Hurtig levering.

Bogen kom lynhurtigt, og jeg fik en mail da den var sendt. Alt i alt super service.

Dansk Kabel TV A/S

Super hurtigt og efektivt.

For det første er det godt at man skal have en kunde nummer for at give en anmeldelse, dog manglede jeg det på mailen, men det er jo det mindste. Jeg skrev og fik det i løbet af 2 min. Ang. min bestilling af internet. Jeg bestilte det Mandag, fik en mail Tirsdag og Onsdag var jeg på nettet. Stikket i og så var jeg op at køre. Aldrig før har jeg oplevet at få internet, så nemt hurtigt og effektivt. Så håber jeg bare det fortsætter med at køre så godt. så de skal helt sikkert have 5 velfortjente stjerner.

Spisegalleriet

Bare altid godt

Maden er altid i top og kødet mørt. Super service med et smil på læben, og gode priser med et spændene udvalg. De har også et fint børnerum.

SAXO.com

Dårlig levering og service.

Jeg bestilte nogle bøger til en konfirmationsgave til på Søndag. De skulle være kommet igår, Onsdag. Så idag ringer jeg for at høre om de var på vej. Jeg får at vide at de vil blive sendt senere idag, så de vil være fremme Mandag. Jeg forklare at jeg skulle bruge dem som en gave og at at de skulle være kommet igår. Det beklager de. Jeg spørger om de kan sende den ekspres så jeg kan nå at få dem inden Søndag. Jeg for at vide at de ikke bruger ekspres post.
Nu skal jeg til konfirmation uden gave.
Problemet kunne let have været blevet løst hvis bare de vil sende det ekspres.
Dårlig service.

5. maj 2012

Besvarelse fra SAXO.com

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse. Jeg har forsøgt at finde dig i vores ordresystem, og kan se, at du har bestilt 4 bøger onsdag den 25/4 med forskellige leveringstid. Leveringstiden er forskellig, da vi som udgangspunkt ikke har et lager. Med mere end 6 millioner titler i sortimentet, bestiller vi bøgerne hjem fra vores leverandører til pakning, når der er en ordre.

Jeg kan se, at du har bestilt bøger med en leveringstid på hhv 1-2 hverdage og 4-8 hverdage. Da vi først sender din ordre, når alle bøger er klar tilpakning vil det sige, at du skulle have din ordre senest tirsdag den 8/5 - 8 hverdage fra onsdag den 25/4. Du skal bemærke, at vores leveringstiden er opgivet i hverdage og ikke ugedage på SAXO.com. Så når din ordre kommer mandag, er det faktisk før tid, når fredag er en helligdag, men det er selvfølgelig stadig ikke tids nok til en konfirmation søndag.

Jeg ville have ønsket, at du havde kontaktet os tidligere, så havde vi haft muligheden for at dele din ordre op i to, og du kunne havde fået 3 ud af 4 bøger før tid og medbragt til konfirmationen. Det er korrekt, som du får fortalt af vores kundeservice torsdag den 3/5, at ordren er pakket og sendt. Vi har desværre ikke mulighed for at sende express. Det er vores oplevelse at ikke ret mange kunder er interesseret i at betale for denne service.

Jeg håber, at I trods alt havde en god konfirmation.

Hilsen
Peder, SAXO.com

REMA 1000

5 stjerner rema1000 vejle

Friske grønsager, som man ofte kan købe enkeltvis. Gode priser, godt udvalg af varer, og altid flink og glad betjening, og de har et rigtigt godt udvalg af glutenfri varer som jeg sætter stort pris på. Og de lytter til kundernes ønsker.

Ikea

For det meste godt

For det mest god service, og billige møbler til ok kvalitet for pengene. Restauranten er rigtig god og billig. Havde lidt bøvl med en vare der skulle byttes, og der er kan være lang tid når der er reklamationer. Men eller alt alt ok.

Wonderlandparty

so far not so good

Just ordered some costumes and some decoration items. One of the costumes were a vert bad fit, the sipper not working probably, and i can't be used.
Some of the decorations were broken, probably due to the fact it was not packed very well.
But the shipping was fast.
I have send them a mail, and hopefully they will sort it out so i can give them a better rating.

DJS

Engang en god bank, men absolute ikke mere!!

Sådan lød min første anmeldelse af min (snart tidligere) bank "Har været kunde i snart 20 år. Og er altid blevet behandlet utroligt godt, og har aldrig haft noget at klage over.
de kan anbefales."

Men det var dengang! De seneste år er banken blevet støre og støre og kundeservicen værre og værre!
jeg får konstant nye bankrådgivere. Den ene værre en den anden.
Det er en bank hvor dine udlånsrenter pludselig stiger med 7 % eller mere, hvor bankrådgiverne spærre dit kort hvis du har 200 kr. i overtræk, på trods af du har været kunde i over 20 år! og altid har haft styr på sin økonomi! ikke så fedt når man står i udlandet og ikke en gang kan hæve til busbilet hjem. ( Overtrækket var selvfølgeligt mit ansvar, men banken har både min mail og telefon. og det var 200 kr. og en dag det drejede sig om! da der kom en uforudset regning via betalingsservice. En mail ville have været rar, så jeg kunne have overførst pengene fra en anden konto.)
Jeg har oplevet at ikke selv måtte rette i mit budget som jeg selv bad banken om at hjælpe mig med at lave da der skete ændringer i min økonomi. Jeg kan fint selv styre mit budget!
Og det er banken du skal vælge hvis du elsker at blive talt ned til og skældt ud som et barn der har været uartig! Og det er sket flere gange!
Aldrig har jeg oplevet noget ligende.! Jeg skifter bank!

CoolStuff.dk

ubeklagelig service og sjove produkter

Har brugt dem flere gange, og tingene kommer hurtigt. De få gange jeg har haft reklamationer, har jeg straks fået nye produkter tilsendt.

Jensens

Forfærdeligt

Personalet var sure, ingen fik maden på samme tid, de glemte mit tilbehør til min hovedret, som efter jeg havde spurt efter det to gange, og så afbestilt da jeg fik min desert, kom det efter desserten, og de ville stadig have jeg skulle betale for det. Det meste af maden vi fik var dårlig, og vi ventede flere timer på vores forretter.
Dette var i vejle.

GRISOGKO.dk

God service go top kvalitet

Kødet var meget lækkert, og rigtig god service da jeg havde en forspørgsel.
Har lige bestilt fra dem igen.

Trustpilot

Kanon

Dejligt man kan tjekke virksomheder.
Eneste jeg mangler lidt er man kan søge på fx. frisører og så område. hvis man nu gerne vil finde en god frisør, mekaniker etc. i ens område :-)

FONA.dk

Køber aldrig noget i den fusker butik!

Næsten 7 måneder om at reparere et produkt. Min computer var inde gang på gang på gang. Jeg kunne ikke få en låne computer i mens og jeg er studerende. Jeg havde købt en tillægsforsikring som de anbefalede, til flere tusind kroner. Den kan bruges til nul og niks. Nu har jeg endelig fået en ny computer, og så truede de med at sælge den gamle med alle mine personlige oplysninger på!. Skriftlige klager til hovedkontoret har ikke hjulpet. De overtræder gang på gang købeloven. Kommer aldrig til at handle der igen, og har mange gange fortrudt jeg købte min computer der.

Gulvsliberne

God service og flot resultat

Jeg bruge dem i Vejle. Han var hurtig, effektiv og mit grimme gamle gulv med adskillige lag lak er blevet utrolig flot. Vil helt sikkert bruge dem igen.

Bygningen Vejle

godt sted, god musik

Har været der mange gange og har ikke noget at klage over:-)

Milla Musens profil

profilbillede af Milla Musen
Milla Musen
Anmelder
Kvinde, 1978
Vejle, Danmark

Profiltekst