østerbro kundes profil

Anmeldelser (6)

Maxibag

venlige imødekommende serviceminded og virklig hurtige til at reagerer

Kan ikke sige andet end jeg er meget tilfreds. Super service selv da de måtte komme ud igen efter levering og flytte pallen .... det er virkelig service og uden at brokke sig

Lars Risdahl Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

nemlig.com

nemt, troværdigt og super kundeservice ved eventuelle afvigelser

Det er dejligt nemt at bestille, varerne kommer til tiden og jeg har kun oplevet venlige chauffører og medarbejdere i kundeservice.
Hvis der evt. er blevet pakket en forkert varer er kundeservice hurtige, professionelle og venlige - eneste anke er prisen for poserne - det kunne gøres bedre - når man som jeg normalt bruger de der nye indkøbsposer/tasker man bruger igen og igen - synes jeg det er irriterende at skulle betale og være "skyld" i anvendelse af plastikposer og man kan ikke engang genanvende poserne fordi der ikke er hank i og størrelsen passer heller ikke rigtig til skraldespande. Men det er er jo en bi ting.

21. februar 2013

Besvarelse fra nemlig.com A/S

Hej "Østerbro kunde".

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for og din ros af vores medarbejdere har jeg hermed givet videre.

De poser vi benytter, er den bedste og billigste løsning ift. at bringe varer sikkert og forsvarligt ud til vores kunder. Vi har kigget på en løsning med genbrugsposer, hvilket håndteringsgmæssigt og prismæssigt ikke er en god løsning.

Når du betaler for poser, betaler du kr. 3 per temperaturzone - grønt, køl, frost, kolonial - dvs. du kan maksimalt betale kr. 12 uanset hvor mange poser, vi pakker dine varer i.

Personligt benytter jeg poserne til at returnere flasker med pant i, som chaufføren tager med retur.

Mange hilsner

Jan

www.pixum.dk

Fin kvalitet - brugervenligt og ok pris og hastighed

Alt er fint og meget venlig kundebetjening, når man har brug for hjælp

Workoutshop

super fik hvad jeg bestilte til den tid der var lovet

Jeg fik rent faktisk varerne hurtigere end jeg havde forventet . eneste ankepunkt var at de ikke har opdateret listen med GLS afhentningssteder så jeg var nødt til at gå lidt længere end hos andre der bruger GLS

GRISOGKO.dk

super produkter - fin service - og venlig betjening

har ingen klager og er super tilfreds med kvalitet - service og levering.
ville dog ønske at man kunne vælge pakkestørrelse på lidt flere af pakkerne.

IMERCO

God og venlig betjening

Der var fejl på den ene vare - jeg ringede og intet problem de sendte en ny og sammen med den en returseddel så jeg kunne aflevere den på posthuset uden at skulle betale.

Men - varen burde naturligvis have været checket for fejl inden afsendelse - det var ikke en fejl som efter min vurdering kunne have været sket under transporten.

østerbro kundes profil

profilbillede af østerbro kunde
østerbro kunde
Anmelder
Kvinde, 1969
københavn, Danmark

Profiltekst