Benjamin Ahmts profil

Anmeldelser (4)

Matas Webshop / www.matas.dk

Positiv oplevelse

Min pakke som jeg havde bestilt fra Matas endte i den lokale døgnboks, da PostDanmark ikke ville gøre deres job. Fik aldrig en kode til døgnboksen, og PostDanmark ville ikke udleverer den til mig over telefonen.

En mail til Matas omkring problematikken blev lynhurtigt besvaret, og de fik rettet op på PostDanmarks sløseri.

Alt i alt en glimrende kundeservice, og positiv oplevelse

Whirlpool

Ringe service

Forstår ikke hvordan et 13.000,- dyrt køleskab kan gå i stykker en uge efter man har købt det. At servicen så heller ikke lever helt op til forventningerne er så en anden sag.

Køleskabet går i stykker fredag, efter at have virket lige knap en uge. Jeg ringer så til Whirlpool, der lover at der kommer en teknikker mandag (idag). Desværre skal jeg leve med, at alle mine kølevarer skal kasseres, men kan heldigvis se frem til at kunne få mælk i kaffen igen om mandagen.

Da jeg så ringer til teknikkeren i dag, undrer de sig over at whirlpool kan love at de kommer denne dag, da de først har fået beskeden efter fyraften. De kommer derfor først om tirsdagen.. Senere samme dag vælger 'Din Hvidevare service ApS' (http://www.hvidevareservice.nu) så at aflyse aftalen, da de ikke mener at have de rigtige reservedele på lager. Jeg undrer mig lidt over, at man ved hvilke reservedele der skal bruges før man har set hvad der er galt med mit køleskab.

Jeg venter nu, på at en teknikker kommer, og jeg igen kan tage fri en hel dag på at vente på ham! Grrr

Groupon DK

Elendig service

Jeg købte et gavekort på den danske Groupon, til en vinduespudsning af firmaet Tersus. Da jeg havde bestilt vinduespudseren til en helligdag, ringede Tersus mig op og ændrede datoen en uge frem - jeg skulle kontakte dem igen hvis jeg ikke kunne den dato.
Da jeg efterfølgende kunne se, at jeg ikke kunne være hjemme den pågældene dag, ringede jeg 4 dage i træk til Tersus, hvis telefoner ikke virkede, for derefter at sende dem en mail, om at de gerne måtte kontakte mig. Jeg hørte aldrig fra dem.

Jeg skrev derfor til Groupon, som blot oplyste mig, at Tersus' telefoner ikke virkede, og at jeg skulle skrive dem en email - Det gjorde jeg, men hørte aldrig fra dem , og skrev derfor til Groupon at de gerne måtte hjælpe mig. Har intet hørt siden!

1. juli 2013

Besvarelse fra Groupon Denmark

Hej Benjamin. Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse. Vi kan oplyse dig om at vores kundeservice skrev til dig d.4, men ikke har fået svar fra dig. De har nu skrevet til dig igen i dag, så tjek din indbox, så vi kan finde en god løsning på dette. Hilsen Groupon Danmark

Billetlugen A/S

Hvor er kundeservice?

Når man har en server der ikke kan holde til at 300 mennesker logger på samtidig, så må man i det mindste have en kundeservice der kan kaperer indgående kald.

Det er ufatteligt at man kan have et så dårligt system. Har netop købt nogle billetter til JBs koncert, men min kvitteringsside melder, at Billetlugen ikke er i stand til at se om betalingen er gået igennem. Det regner jeg selvfølgelig med den er, men jeg ville gerne have en bekræftigelse på på at jeg rent faktisk har fået mine billetter som jeg har siddet 2 timer i kø efter !

Derfor har jeg forgæves forsøgt at ringe til kundeservice, men man bliver smidt af linjen efter 2 sekunder. Ansæt dog nole flere når I ved i har et ringe billetsystem !

Benjamin Ahmts profil

profilbillede af Benjamin Ahmt
Benjamin Ahmt
Anmelder
Mand, 1989
Copenhagen, Danmark

Profiltekst