Ditte Kiwa Jensens profil

Anmeldelser (9)

3 (HI3G Danmark ApS)

Ingen problemer.

Jeg er glad for 3, det fungerer som regel. Jeg har få gange oplevet problemer, hvor de bla. trak for mange penge, men de blev gjort opmærksomme - og pengene tilbageført.
Derudover er det fedt at man kan optjene point til den næste telefon, hvilket også gjorde at jeg sparede 6-700 kr. på min nuværende :)
Thumbs up.

31. oktober 2013

Besvarelse fra HI3G Danmark ApS

Hej Ditte

Mange tak for din fine ros!


De bedste hilsner
Sophie

Maccosmetics

Ingen problemer

Betalingen gik lige igennem, og varen stod som afsendt dagen efter. Jeg har modtaget den efter 4 hverdage, pænt pakket ind i en kasse og alt intakt. Jeg er godt tilfreds!

Vila

Som det skal være

Ingen problemer, varen blev leveret indenfor de 5 dage som lovet :)

boohoo.com

Almost there.

I received my package after a few days (I live in Denmark), so that was good. I bought 3 tops, but when I put one of them on the button fell off as I tried to attach it even though the top fit. Boohoo's answer to this, is that they can't do anything. So I lost the button, and the top isn't right without it.

Matas Webshop / www.matas.dk

Ingen problemer

Alt det jeg bestilte var fuldstændig intakt, og havde ingen skader på trods af at noget var kompakt pudder-makeup, som altid smadrer. Jeg fik pakken hurtigt, og har bestemt intet at brokke mig over. Også lækkert med en lille prøve på en bodylotion!

NiceHair

Super, som altid

Jeg vil klart anbefale nicehair til alle! De har de mest fantastiske tilbud, og bare gode priser generelt. Nicehair har virkelig formået at redde mit hår med diverse produkter, og der er begyndt at komme flere prøver med i pakken - samt den lille pose guldbamser.
Det eneste der godt kunne ændres, er simpelt prisen på portoen. Men så meget som man sparer, kan det stadig betale sig :)

www.SmartGirl.dk

Ingen problemer

Super nemt, og alt gik hurtigt. Modtog min pakke efter få dage (weekend imellem).
Dog fik jeg en fejl da jeg købte med mit Visa Electron - den sagde der var en fejl, men 5 minutter efter havde jeg en ordrebekræftelse og pengene var reserveret på min konto. Så jeg ved ikke hvad der skete!

DPD

Utilfreds.

Jeg havde bestilt en pakke via temashop.dk, da jeg har min sidste skoledag i næste uge. Jeg havde aldrig prøvet - eller hørt - om dpd før, men vælger bare at tage chancen, da det var billigere end Post Danmark og GLS.
Det var en stor fejl. De havde forsøgt at aflevere pakken, og havde lagt en seddel. Det var også fint nok, da der ikke var nogen hjemme. Men, jeg sidder så og kigger på pakkeinformationen, og der står absolut ingenting. Jeg kigger så på hjemmesiden, og der er heller ikke meget information at finde.

Jeg tager så til Tåstrup for at hente min pakke på deres depot, og bliver mødt af nogle uforskammede og ligeglade medarbejdere. Kunderne virker de ligeglade med.

Det skal lige siges, min pakke er blevet trykt så det makeup jeg havde købt er fuldstændig smadret nu. Det er ikke i orden!

Jeg vil aldrig anbefale at bruge DPD, det er så ringe som det kan være.

M. Sørensenog morty fandt anmeldelsen nyttig

Members

Utrolig dårlig service - til alt!

Jeg bestilte nogle stilletter for næsten halvanden måned siden da de havde en Nelly Shoes kampagne igang, og jeg må sige jeg er VIRKELIG skuffet.
Jeg havde fået 50 members penge da jeg var blevet inviteret, og vælger så at bruge nogle af dem. Efter omkring 3 uger, skriver de til mig at de ikke har kunne trække pengene fra mit kort - selvom de har stået som reserveret hele tiden. De spørger så herefter om jeg vil modtage pakken med en faktura, og det går jeg så med til. Men nu har de så fjernet det med de 50 "members-penge", og jeg er en teenager uden job så pengene er der ikke lige altid! Nu har jeg så betalt for mine sko, men jeg har ikke fået noget info fra dem, så jeg ved ikke om de har modtaget pengene, MEN igen står der stadig nogle penge er reserveret til members.com.
Plus, kundeservice foregår kun på svensk, de forstår egentlig ikke alt hvad man skriver til dem, så man får korte svar, hvor der ikke står noget brugbart.
Jeg køber aldrig noget fra members igen, det er simpelthen for dårligt!

Ditte Kiwa Jensens profil

profilbillede af Ditte Kiwa Jensen
Ditte Kiwa Jensen
Anmelder
Kvinde
Ishøj, Danmark

Profiltekst