Lars Vendelbo Skovborgs profil

Anmeldelser (2)

Autobutler.dk

Masser af spam og udenoms tilbud - men intet tilbud på mekaniker

Når man læser de generelle bedømmelser har jeg nok været uheldig - men lagde en opgave ind torsdag og her en uge senere har jeg intet hørt fra en mekaniker. Til gengæld har jeg fået 5-7 mails med nyhedsbreve og tilbud på forsikringer. Det var ikke det jeg havde brug for.

Lars

21. november 2013

Besvarelse fra Autobutler.dk

Kære Lars

Som sagt i telefonen, gør vi vores yderste for at kunne tilbyde dig en service du er tilfreds med. Vi er også glade for at du vil bruge vores service igen og igen. Med det håber vi da på at du vil ændre på antallet af stjerner:-)

Autobutler support team

DPD

By Far det ringeste speditionsfirma i Danmark

Det er ganske enkelt det mest latterlige logistik system oplevet til dato. Bestilte varen den 03.05 og i dag er det fredag den 11.05 - varen er stadig ikke kommet. Track og trace er uforståelig, og adspurgt om de ikke har en standard om hvor mange dage det må tage, svarer de 2, men det kommer jo også lidt an på chafføren - altså om han føler han kan nå det...okay - så når man bor lidt ude på landet, så kan chafføren åbenbart vurderer at det orker han ikke
Det er så ringe - og alle der bruger dette skod firma kommer også i dårligt lys. Så få dog skiftet partner - Telia, Urban outfitters og alle jer andre der har valgt at samarbejde med dem.

mvh
Lars

Flemming Madsen, Liselle Angelique Awwalog M. Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

Lars Vendelbo Skovborgs profil

profilbillede af Lars Vendelbo Skovborg
Lars Vendelbo Skovborg
Anmelder
1966
Skælskør, Danmark

Profiltekst