Lasse Petri Jensens profil

Anmeldelser (1)

DPD

Hvordan kan en pakke forsvinde sporløst?

Købte for 900kr varer hos Asos d. 3/5. Kan se via track-n-trace, at pakken indleveres på Taastrup depot d. 8 og tages med til leverance samme dag. Hvad der derfra sker, er absolut ingenting. Jeg har ikke modtaget mine varer og jeg har ikke modtaget nogen seddel om forsøgt aflevering.

Så, hvor er min pakke? Jeg ved det ikke. Og DPD ved det så sandelig heller ikke. Jeg kontakter dem og de konstaterer det samme som jeg selv har gjort ved at se, hvor langt track-n-trace ruten gik. Den er selvsagt ikke leveret, ejheller står den til at være på lageret. En efterspørgsmål til deres lagerafdeling senere, og samme svar vender tilbage: Ingen pakke fundet.

Måske i skulle prøve at finde ud af, hvem der kørte den dag, hvem der lavede den t'n't-opdatering, hvem der overhovedet har haft noget at sige? Jeg synes ikke det er for meget at forlange.

Det skal også nævnes, at det ikke er eneste uheldige møde med DPD. Første bekendtskab blev stiftet, da jeg mødte en totalt uudfyldt forsøgt-afleveret seddel. Der var dog lidt flere ledetråde at gå ud fra i forhold til nu; i det mindste havde personen dengang nok forstand til at opdatere, hvor i verden min pakke havnede efterfølgende.

Flemming Madsen, Liselle Angelique Awwal, mcog morty fandt anmeldelsen nyttig

Lasse Petri Jensens profil

profilbillede af Lasse Petri Jensen
Lasse Petri Jensen
Anmelder
1987
Roskilde, Danmark

Profiltekst