Birgitta Elisabeth Bohn Smitshuysens profil

Anmeldelser (1)

DPD

Var hjemme?!

Første gang jeg skulle modtage min pakke var jeg ikke hjemme, men der var ingen leveringsseddel fra DPD. Derfor ringede jeg til PostDanmark for at høre om pakken var landet hos dem. Uden held. Jeg ringer til DPD og aftaler ny tid.

Mandagen skulle jeg så vente mellem 8 og 16 da det var den nærmeste tid de kunne komme med. Fint nok. Hele dagen venter jeg og der er INGEN der ringer på min dør. Halv 5 tager jeg ud fordi jeg ikke gider at spilde mere tid på det. Jeg åbner min postkasse og her ligger der en leveringsseddel hvor der står de har været forbi. Men ikke hvad tid de har været forbi? Jeg kan kun erkende jeg har spildt min dag indenfor imens en leveringsmand har smidt en seddel i min postkasse og tager pakken med tilbage.

Pakken kan kun leveres to gange så jeg skal til Taastrup for at hente pakken. Jeg bestemmer ikke selv hvornår, men de skriver en mail når pakken er klar på lageret.

Jeg har kun fået en leveringsseddel 1 gang, men pakken er leveret to gange fordi det kan dokumenteres at jeg har mailet for at få en ny tid. Her bliver jeg dog ikke oplyst at pakken kan leveres to gange OG jeg var hjemme da DPD kom anden gang.

Jeg har gjort hvad jeg er blevet bedt om og alligvel misser de en dørklokke. JEG VAR HJEMME! Nu skal DPD også bestemme HVORNÅR jeg skal hente pakken i Taastrup.

Jeg synes simpelthen det er for pinlig service!
ØV.

Flemming Madsen, M. Sørensenog morty fandt anmeldelsen nyttig

Birgitta Elisabeth Bohn Smitshuysens profil

profilbillede af Birgitta Elisabeth Bohn Smitshuysen
Birgitta Elisabeth Bohn Smitshuysen
Anmelder
1990
København, Danmark

Profiltekst