Cykelmyggens profil

Anmeldelser (8)

UrKompagniet.dk

Meget hurtig levering!

Bestilte tre dage før jul og uret nåede frem i tide. Meget tilfreds med varen.

BrandFair

Meget tilfreds

Hurtig levering og perfekt vare. God pris.

Trinefrits Jewelry

Tilfredsstillende og god service

Jeg er meget tilfreds med min handel. Det armbånd jeg bestilte lever fuldt op til mine forventninger og blev hurtigt leveret.

26. juli 2011

Besvarelse fra www.trinefrits.dk

Mange tak for din anmeldelse =) Vi vil stræbe efter at gøre det til 5-stjerner næste gang!

YouSee

God kundeservice

Jeg har hjulpet min far med at købe et abpnnement hos jer.. Det fungerer så godt at jeg overvejer at skifte til jer selv. En ting der kunne blive bedre, er dog at der kunne være en sammentælling af brugte min på min selvbetjeningsside, så jeg kan se hvor mange minutter af de 5 timer jeg har brugt!

Den pige jeg talte med i kundeservice var sød og naturlig.. Er ved at få spat af TDC som jeg har mit abonnement hos, når de bruger mit navn i hvert andet ord, for at skabe en "relation til kunden".. Det virker kunstigt!

Tdcmobil

IKKE brugervenlig hjemmeside.. ALT for svære adangskrav til selvbetjening!

Jeg skifter abonnement så snart det udløber.. Mit tlf abonnement skal være let og overskueligt.. Man har følelsen af at miste overblikket med TDC og opgive at holde øje med sin regning da selvbetjeningen er virkelig dårlig!

Cyclingshop

Cyclingshop - En god måde at få lækkert cykeltøj på

Jeg købte diverse cykeltøj via nettet. Jeg valgte selv at hente det, da jeg bor i nærheden. Er dog lidt i tvivl om indehaveren synes det var et irritationsmoment, at jeg gerne ville prøve tøjet når nu forretningen primært forhandler via nettet? Hvis det var min forretning ville jeg have lavet et prøverum som service for de kunder der selv møder op.. Alt mersalg er vel en fordel?

Ved spørgsmål via mail får man hurtigt svar.

Cykelmyggens profil

profilbillede af Cykelmyggen
Cykelmyggen
Anmelder
Danmark

Profiltekst