Jespers profil

Anmeldelser (15)

Mytrendyphone

Helt efter bogen

Bestilte et cover til min HTC desire S, som ikke kunne fås i de fysiske butikker. Meget let at finde hos Mytrendyphone, stort udvalg, hurtig levering.

mobilityshop.dk

Helt efter bogen

Super fin og enkel e-handel. Fandt let den ønskede vare. Bestilte den tirsdag formiddag. Torsdag lå den i postkassen. Let og enkelt.

Asos

Kæmpe udvalg, hurtig levering.

De har bare et kæmpe udvalg, til supergode priser. God præsentation af varerne, og ingen problemer ved ombytning eller returnering.

Kvaliteten på en del af deres accessories og smykker er dog ikke prangende. Det trækker ned.

Adagio City

Hotelophold i Paris

Har bestilt hotelophold i Paris. Fungerer super fint. Sitet er let og overskueligt. Bekræftelse kommer hurtigt. Blev meget overrasket over, at der ikke trækkes betaling på mit kreditkort (bestilte i meget god tid). Ved ankomst til hotellet, viste det sig, at kreditkortoplysninger på nettet kun blev brugt ved udeblivelse, hvor man vil blive faktureret for første overnatning.

Hotelstandarden var samtidig i top.

Arte Udland/Resia Travelgroup

Dyr fragt, men hurtig levering

Har ofte bestilt transfer og undergrundsbilleter hos Arteudland. Det er lækkert at have alle billetter med hjemmefra, hvad enten det gælder London eller Paris.

Har dog altid valgt at betale 150,- for at få leveret billetter med en forsikret forsendelse. Dette er dyrt og trækker ned i den samlede bedømmelse.

Friferie

Problemfrit

Vi bestiller en del rejser gennem Dansk Fri Ferie. Det har altid fungeret problemfrit med hensyn til bestilling, betaling og det efterfølgende ophold.

Vi har flere gange undersøgt, om samme ophold kan bestilles billigere, hvis vi køber direkte hos feriestedet, men ofte er der ikke noget at spare.

HM

Nogle varer leveres først senere

Benytter ikke H&Ms hjemmeside ret ofte. De gange jeg har bestilt tøj, er jeg, efter betaling, blevet oplyst om at nogle af varerne først bliver leveret på en meget senere tidspunkt. Det er ikke godt nok.

Varerne er OK (H&M kvalitet), men det bør oplyses på forhånd, hvilke varer der er fra næste kollektion, og derfor først leveres senere.

Nelly

Kæmpe udvalg, gode priser

Har købt en del tøj og tilbehør hos Nelly.com. En fantastisk hjemmeside med super varepræsentation. Der er altid blev leveret det bestilte til aftalt tid. Der er god kommunikation ifm. købet.

Let at bytte og returnere.

Beerkits

Super e-handel

Jeg har gennem tiden handlet hos Beerkits.dk en del gange. De har bare alt der skal bruges til at brygge øl. Har købt kapsler, kapselmaskine, etiketlim, malt m.m.

Det fungerer bare hver gang, og med hurtig levering. FLOT

www.giarre.com

Fin handel men besværlig levering

Har købt et par Police solbriller hos Giarre.com. Fik dem til ca. ½ pris i forhold til prisen hos brilleforretningen, og selve købet og betalingen gik som smurt. Den oplyste leveringsdag var også hurtig, men desværre blev varen sendt med DHL.

Da vi ikke var hjemme på leveringsdagen, blev der lagt en seddel i postkassen, hvorefter vi selv skulle aftale ny udbringning med DHL. Dette kunne ske på hverdage mellem kl. 8.00 - 16.00. Øv når alle i husstanden arbejder i dagtimerne.

Coop

Hurtigt og enkelt

Har handlet mange gange på Nettorvet, og har nu prøvet det et par gange efter de har skiftet navn. Sidste gang købte jeg en bog, som jeg valgte at få afhentet i den lokale brugs.

Det fungerede super fint, og da det var min kone der hentede bogen, havde vi udfyldt den fuldmagt de har liggende på sitet. Ingen problemer og alt fungerede ved udleveringen.

Vi vil helt klart handle hos Coop igen.

LØBESHOP.DK

"Min" butik

Både min kone og jeg er ivrige motionsløbere. Vi køber stort set alt vores løbetøj og løbesko hos Løbeshop.dk. De har kæmpe sortiment, gode priser, og varerne har altid været i orden når de blev leveret.

Der er ligeledes gode valgmuligheder for levering. Vi benytter altid Post Danmark erhvervspakke, da vi sparer lidt på fragten, og min kone har mulighed for levering til hendes arbejdsplads.

Levering er altid hurtig (2-3 dage).

kaufmann.dk

Super kundeservice

Jeg har haft en god oplevelse med at handle på Kaufmann.dk. Starten var lidt kikset, da 2 ud af 3 varer ikke kunne leveres som forventet, men en super kundeservice rettede helt op på denne lidt negative oplevelse. Den ene varer blev skaffet hjem, den anden havde medarbejderen fundet et alternativt til, og som plaster på såret fik jeg leverancen fragtfrit.

SUPER.

billigsport24.dk

Lever op til deres navn

Har 2 gange op til jul handlet hos Billigsport24, regnsæt og Sorel vinterstøvler. Super oplevelse. Varerne var billige, kvaliteten i orden, og der blev leveret hurtigt.

Toejeksperten.dk

Fint site med gode varer

Har handlet én gang på Tøjeksperten.dk. Fungerer generelt rigtigt godt, og kommunikation og levering var helt i top. Hurtig levering og varen levede helt op til mine forventninger.

Deres navigation er lidt forvirrende, da de forskellige filtrer nogle gange betyder, at der ikke vises varer. Ligeledes forsøgte de at sælge 10 par strømper ifm. et par bukser, men disse var udsolgt i næste step.

Jespers profil

profilbillede af Jesper
Jesper
Anmelder
Mand, 1967
Slagelse, Danmark

Profiltekst

Fast internet handlende siden 2006