Lene Marie Godiksens profil

Anmeldelser (8)

www.babyudstyr.dk

Lynhurtig levering

Købte en Tripp Trapp stol. Lynhurtig levering (under 24 timer) og fin pris.

Falck Danmark

Intet barnesæde under transport og intet svar fra kundeservice

Jeg blev i 2010 mor og meldte os dengang ind i Falck Småbørn. Vi benyttede os af Falcks services én gang, en aften vi skulle på skadestuen med vores spæde søn. Falck sendte en taxa UDEN barnestol til at køre os tur/retur. Vi har ikke selv bil og valgte i sin tid den store pakke netop for at få kørsel, men vi havde dog regnet med, at det indebar SIKKER kørsel.

Vi besluttede os for, at hvis det var niveauet af service, og det var Falcks indstilling til sikkerhed, ville vi hellere selv betale 120 kr. per taxatur end over 1.300 kr for et årligt abonnement, så i 2011 ringede jeg og frameldte vores abonnement. Det burde være enden på historien, men Falck registrerede aldrig vores udmelding, og sendte en regning ved abonnementårets udgang, så vi kunne betale for et år mere. Jeg tog ikke kampen op, betalte regningen og ringede meldte os ud igen.

Den foreløbige sidste del af sagaen er, at jeg igen i år har modtaget en regning for endnu et års medlemskab. Denne gang tog jeg dog kampen op - nu måtte det være nok. Jeg har skrevet til Falck flere gange for at få bekræftet at jeg nu er udmeldt og at jeg ikke vil betale regningen. Desværre har Falck ikke svaret på nogle af mine henvendelser, og jeg har nu fået et brev fra Experia om, at hvis jeg ikke betaler, bliver jeg registreret som dårlig betaler hos RKI. Den slags har jeg desværre ikke mave til, og jeg har nu betalt en regning + gebyrer på over 2.000 kr. for et endnu et års medlemskab. Et medlemskab, som jeg beder til snart ophører.

Jeg vil bestemt ikke anbefale Falck til nogen.

Stephen Frank Mortensen fandt anmeldelsen nyttig

20. november 2012

Besvarelse fra Falck Danmark A/S

Kære Lene Marie Godiksen

Falck skal som det første beklage din uheldige oplevelse med kørsel til skadestuen. Det er med stor beklagelse dette medfører en opsigelse af abonnementet.

Det er ikke standard med barnestol i alle Falck biler. Derfor er det vigtigt, ved bestilling af kørsel til behandling, Falck gøres opmærksom på det er et barn der skal køres. Så kan Falck benytte et køretøj der har barnestol med.

Falck er uforstående over for tidligere henvendelser, idet dette ikke kan ses. Falck har modtaget din mail vedr. udmeldelse, dog efter din normale forfalds dato. Denne udmeldelse er behandlet, herefter skal du kontakte advokaten, som du har fået brev fra.

// Michael

Lillemille.dk

Alt ok

Nemt at bestille, hurtig levering, godt produkt.

Jydsk Emblem Fabrik A/S

Alt ok!

Alt gik glat og efter forventning.

28. september 2012

Besvarelse fra Jydsk Emblem Fabrik A/S

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre.

/Salg
Jydsk Emblem Fabrik A/S

www.SmartGirl.dk

Stort udvalg, gode tilbud, hurtig og fleksibel levering

Har købt tøj til både mig selv og min søn. Udvalget er stort for os begge, og varerne bliver altid leveret til tiden.

Mighty-SHARP Danmarks bedste slibninger

Alt ok

Godt produkt. Levering til tiden. Tilfreds kunde.

Designerlys

Tilfreds, trods alt

Fin service og rigtig god pris på stor Panton Flowerpot. Dag-til-dag leveringen holdt ikke helt. Der gik 3 uger før vi fik vores lampe. Designerlys var dog ok til at holde os orienteret om forsinkelsen.

Lene Marie Godiksens profil

profilbillede af Lene Marie Godiksen
Lene Marie Godiksen
Anmelder
Kvinde, 1978
Copenhagen, Danmark

Profiltekst