Kundes profil

Anmeldelser (10)

FDM Netbutik

Fint

Alt kom til den aftalte tid, dog finder jeg hjemmesiden en smule ulogisk, så det til tider kan være svært at finde de enkelte produkter.

varerum

Perfekt

Det købte blev leveret til tiden.

Mytrendyphone

Perfekt

God pris, og det jeg bestilte kom til tiden

Boozt.com

2 forkerte leveringer i træk

Jeg købte 2 par sko hos Boozt og fik dem leveret efter et par dage. Det viste sig dog, at det ene par var i en forkert størrelse, og ved det andet par manglede der én sko. Da man hos boozt ikke bare kan returnere de forkerte vare og få nogle rigtige tilbage, bestilte jeg 2 nye par og sendte de forkerte retur. Stor var min forbløffelse så, da jeg modtog de 2 nye par. Det ene par var lige i skabet, men ved det andet par manglede der igen én sko. Jeg skrev en mail til kundeservice og til Booztz ros fik jeg hurtigt svar tilbage, at de beklagede fejlen og ville give mig 20% på min næste ordre. Jeg bestilte et nyt par igen, og denne gang lykkedes det at få de rigtig sko. Så nu har jeg 2 par sko, som det tog 3 gange at bestille. Jeg vil handle hos Boozt igen, fordi deres kundeservicefunjktion fungerer, men jeg vil altid gå med en lille frygt for, at den vare jeg modtager vil være forkert.

12. november 2012

Besvarelse fra Boozt.com

Kære Kunde,

Mange tak for din feedback.

Det er meget beklageligt at der skete en fejl vedr. din ordre. Vi gør alt for at rette op på dette problem, og håber at vi i fremtiden ikke møder samme problem.

Jeg er glad for at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen

Sabine
Dit Boozt.com team

Arnold Busck A/S

Alt gik som det skulle

Der var lidt forsinkelse på leveringen, men dette blev jeg informeret om via mail.

Cykelpartner.dk

Perfekt

De bestilte dele kom til aftalt tid.

SmartGuy.dk

Lige efter bogen..helt perfekt.

Jeg fik det jeg bestilte til tiden og i den rette kvalitet.

BIGWHEELS.DK

Super

Fik leveret hvad jeg havde bestilt til tiden. Eneste lille minus var dæktrykket, som ikke var korrekt, men den lille pose vingummibamser, som fulgte med gjorde det nemt at acceptere.

Dvdoo

Alt var som det skulle være

Det jeg bestilte fik jeg, til aftalt pris og tid. Hvis jeg skulle have givet 5 stjerne, skulle der nok have været en rabatkode eller andet med pakken, så jeg fik lidt ud over det bestilte.

Kundes profil

profilbillede af Kunde
Kunde
Anmelder
Danmark

Profiltekst