Tinas profil

Anmeldelser (14)

www.SmartGirl.dk

Alt fungerer.

Hurtigt og nemt. Godt udvalg, og gode tilbud. Har brugt dem mange gange, og det bliver jeg ved med.

Pelican Self Storage

Tryg opbevaring, god service.

Jeg valgte dem egentlig pga. beliggenhed i forhold til min bopæl, og er rigtig glad for mit valg. Dels er de billige, dels er der en god og venlig service i Gladsaxe hvor jeg har lejet et rum. Jeg føler mig tryg ved at mine ting står der, rummet er let tilgængeligt og oveni anbefalede de det bedste flyttefirma jeg har oplevet. Jeg kan varmt anbefale dem.

eXpress-Flyt

Super effektive.

Selv om jeg var sent ude med at bestille flytning og de havde travlt, kunne det alligevel lade sig gøre. Alt gik perfekt - hurtige, effektive flyttemænd, og samtidig forsigtige med tingene. Alt gik som lovet og oveni er de venlige og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale eXpress-Flyt, og er ikke i tvivl om at jeg vil bruge dem igen næste gang.

Billigvoks.dk

Perfekt.

Alt var som det skulle være.

Louis Nielsen

God service.

Super venlig betjening, billige priser og gode briller. Eneste lille minus: Den lovede sms om hvornår brillerne var til afhentning blev ikke sendt.

Elsebeth fandt anmeldelsen nyttig

7. oktober 2013

Besvarelse fra Louis Nielsen A/S

Kære Tina, tak for din tilbagemelding. Det er dejligt, at du er glad og tilfreds. Vi har desværre haft periodiske fejl på vores adviseringssystem, hvilket formentlig er forklaringen på, at du blev snydt for din sms. Det beklager vi, og vi er naturligvis på toppen af systemfejlen for at undgå, at det sker en anden gang. Kig endelig ind i butikken, hvis vi kan gøre noget for dig. Om du så bare trænger til at få brillerne pudset, er du mere end velkommen. mvh Louis Nielsen

Hej Tina. Du er blevet udtrukket som vinder af et gavekort i vores tilbagevendende lodtrækning blandt alle, der her på Trustpilot ulejliger sig med at melde tilbage til os. Vil du sende en mail til tino.pedersen@louisnielsen.dk, så vil vi sørge for, at du får din gevinst. mvh Louis Nielsen

Hair4all

Perfekt,

ukompliceret, holder hvad de lover. Kan afgjort anbefales.

Bosmart

Både godt og skidt.

Skidt var det at jeg ikke fik besked om at der var betydelig forsinkelse på fremsendelsen af den lampeskærm jeg havde bestilt. Og skidt at det først var efter jeg havde kontaktet dem, at jeg fik besked om det. Men behandlingen herefter er helt i top: Jeg blev ringet op kort tid efter jeg havde skrevet og rykket for varen. De beklagede meget, og var enig i at det ikke var ok. De tilbyder at sende en anden tilsvarende skærm, indtil jeg kan få den jeg oprindeligt havde bestilt. Den blev afsendt samme dag og modtaget dagen efter - forsvarligt pakket ind og i perfekt stand. Det er god kundeservice, og alene pga. det vil jeg handle her igen.

billigarganolie.dk ApS

Perfekt!

Rigtig god olie, pakket så den passer i postkassen. Hurtig levering. Alt var som lovet på hjemmesiden. Absolut anbefalelsværdig.

Jala Helsekost

Perfekt.

Nemmere og bedre bliver det ikke. Oven i købet til en god pris.
Fremtidige køb bliver lagt her, hvis de holder prisen og servicen - og jeg kan stærkt anbefale Jala Helsekost.

Stovsugerposer

Perfekt.

Bestilte lørdag eftermiddag (før kl.16), fik pakken mandag. Poserne er ikke originale, men efter at have læst anmeldelserne her på siden vovede jeg at bestille 5 pk. og de er fin kvalitet.
Hurtigt, nemt, holder hvad de lover. Afgjort anbefalelsesværdige.

DPD

Usædvanlig dårligt.

Også jeg oplevede at de påstod at varen ikke kunne leveres, uagtet de slet ikke havde været på adressen.
Jeg ringer til dem og spørger hvorfor de skriver at pakken ikke kunne leveres, når jeg var hjemme og netop ventede på dem. Jeg får en smøre om fejlscanning af varen, og spørger så hvordan en fejlscanning kan føre til en usand oplysning om at der ikke var nogen på leveringsadressen. Det førte til fortsat smøre om scanningsprocedurer, så jeg må konstatere at de ikke er interesserede i at høre om deres brugeres oplevelser.

Flemming Madsenog Liselle Angelique Awwal fandt anmeldelsen nyttig

redcoon Danmark ApS

God service.

Jeg havde som sådan gode erfaringer med Redcoon, men det leveringsfirma, DPD, de bruger gør at jeg ikke vil købe varer hos dem igen. Jeg klagede til Redcoon, og fik hurtigt svar. De ville indgive en klage til DPD. Så altså god service fra Redcoon.

Steffen Viggo Brøchner fandt anmeldelsen nyttig

Bilka

Gode oplevelser.

Jeg har flere gange købt varer hos Bilka, og det har været som det skal være. Ingen problemer, venlig kundeservice når man ringer. De er anbefalelsesværdige at handle hos.

MeDesigns.dk

Udmærket.

Køb og levering gik som det skulle: Hurtigt, let og problemfrit. Jeg vil uden tvivl handle der igen, hvis de har den vare jeg skal bruge.

Tinas profil

profilbillede af Tina
Tina
Anmelder
Danmark

Profiltekst